The Horrors'ı beğenirsen Strange House albümünü indir canım en sevdiğim albümü,zaten 2 albümü var sanırım grubun
Hosuma gitti, klavyesi gercekten güzelmis.. Valla bu aralar zor indiriyorum, eskiden linkler karsima pat diye cikardi bu aralar zor buluyorum. Neden ki acaba, bu yasaklarla bi ilgisi olabilir mi? :44:
Görmedim hiç mesajlarını da kendisini de bilemiyorum...
Neyse bizi ilgilendirmez zaten,bu arada nazar değdi Slania piercingi taktırdım saçıma ay canım nasıl acıdı
Hosuma gitti, klavyesi gercekten güzelmis.. Valla bu aralar zor indiriyorum, eskiden linkler karsima pat diye cikardi bu aralar zor buluyorum. Neden ki acaba, bu yasaklarla bi ilgisi olabilir mi? :44:
Saçına?
Anlamadım.
Önüme gelmişti saçım çekeyim dedim takıldı...
Görmedim hiç mesajlarını da kendisini de bilemiyorum...
Neyse bizi ilgilendirmez zaten,bu arada nazar değdi Slania piercingi taktırdım saçıma ay canım nasıl acıdı
Fileserve ve rapid yasaklandıgından beri uploadları yapıcak site bulamıyorlar pek..
Simdi anladim sebebini, isimiz zor artik hele agustostan sonra daha da zorlasacak gibi...
Bu Fancy erkek üye olmasin bana hic normal gelmiyor mesajlari ben bi bakicam ona..
Yok artık!
Nasıl ya ben bu kadar kötü olduğunu bilmiodum durumun:18:
Albümleri aratırken sonuna blogspot yazarım hep çıkar çok güzel blog sitelerim var favorilerimde
Kaşın delik dimi?
Bende burnumu deldiricem.
Ama iyi bir yer bulmam lazım.
Aslında dudagımı deldirmek istiyorumda..
Valla o zaman babam benim matkapla delmedik yerimi bırakmaz.
Kaşım değil dudağımın yan tarafı delik.
Barı uzun bu sefer de önceki kısa diye değiştirmiştim,neyse uygun bişeyler bakıcam artık.
Sınavda çıkarmam gerekecek umarım kapanmaz
İranlaşıyoruz..
Artık bir çok sitenin girişi engellenicek.
Googleda yasaklı bir kelime yazdıgında ipn tespit edilcek ve evine polis ekipleri gelicekmiş..
O derece yani..
Youtubeyi unutalım..
Çünkü youtubeye dnsyle giriyorduk artık oda olmucak.
Kahretsin lastfm e de giremicem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?