Dostlarımla Sohbet Topiği

Gözlerim bozuk benim,ondan sanırım evet.
Ben çıkıyorum kızlar,uyumaya çalışayım geç uyandım gerçi.
Uyuyamazsam gelirim
İyi geceler hepinize

Hoşbulduk cecennim. Ya herkesin düşüncesi aynı olacak diye bişey yok ki. Ne bu hakaretler allah aşkına. Hayır üstelik akpartili de değilim. Ama öyle hakaretler var ki akpartili olasım geldi. Sabahtan beri face te ne akılsızlığımız kaldı ne aptallığımız, ne ağzımıza s.çıldığımız. Bu ne yahu. Her başa gelen kusursuz mu olmuş bugüne kadar? Akpartinin her yaptığı çok güzel mi diyoruz, hayır.

Off neyse siyaset konuşmaktan nefret ediyorum. Bi daha bişey söylemicem. Nabersiniz? Eski sayfaları okumadım çok konuşmuşsunuz:))

Evet canım en iyisi konuşmamk yoksa insan sinirine hakim olamıyo saygı kalmamış kimsede!
Neyse vala eski sayfalarda int yasak gelcekmiş bazı sitelere o konu baya yer kaplıyo:)
Sonra bi grup vardı cilveliler biz kötü içerik yapmıştık kapanmış falan böyle geçti bugün

Ayy cildircamm uykum kacti, takilayim bari buralarda biraz uykum gelir belki..

Bazilari söyleyecek söz bulamadigi zaman hakaret ve küfür eder. Ha adam gibi küfürsüz hakaretsiz savunacagini savunur ona sesim cikmaz ama agiz bozuldu mu, saygi bitti mi hersey bitiyor malesef... Bunun akplisi, chplisi yok tamamen kisilikle alakali...

İnternet yasağını gerekli görmüyorum, bak karşı olduğum konulardan biri de bu. Sen bunu zorunlu yapamazsın, isteyenlerin yaptırabileceği bir sistem uygularsın sadece. Anlatılana göre herkese uygun paket programı var ama 2 gün sonra hükümetin işine gelmeyen bir site olursa hemen o paketten çıkarılabilir.

Hemen bakıyorum valla merak ettim, ne kadar ileri gitmiş olabilirler ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…