Ben görmüyorum bakmadım hiç
Matematikle boğuşmaktayım şuan,ama başım ağrıdı bırakıp yatacağım sanırım birazdan :/
saol canım :/
böyle tam yanlardan saplanıo ağrı,loş ışıkta çalışıyorum ondan mı acaba
Gözlerim bozuk benim,ondan sanırım evet.
Ben çıkıyorum kızlar,uyumaya çalışayım geç uyandım gerçi.
Uyuyamazsam gelirim
İyi geceler hepinize
Ya ben geldim yine gitmiş herkes
Ne marifetler varmıs ya.
Bravo valla.
Bazı yazdıklarını gördüm sok oldum.
Gömlek felan filan..
Tırnak
Hoşbulduk cecennim. Ya herkesin düşüncesi aynı olacak diye bişey yok ki. Ne bu hakaretler allah aşkına. Hayır üstelik akpartili de değilim. Ama öyle hakaretler var ki akpartili olasım geldi. Sabahtan beri face te ne akılsızlığımız kaldı ne aptallığımız, ne ağzımıza s.çıldığımız. Bu ne yahu. Her başa gelen kusursuz mu olmuş bugüne kadar? Akpartinin her yaptığı çok güzel mi diyoruz, hayır.
Off neyse siyaset konuşmaktan nefret ediyorum. Bi daha bişey söylemicem. Nabersiniz? Eski sayfaları okumadım çok konuşmuşsunuz:))
Yaaa o ne, çok merak ettim. Hangi konu o :))
Hoşbulduk cecennim. Ya herkesin düşüncesi aynı olacak diye bişey yok ki. Ne bu hakaretler allah aşkına. Hayır üstelik akpartili de değilim. Ama öyle hakaretler var ki akpartili olasım geldi. Sabahtan beri face te ne akılsızlığımız kaldı ne aptallığımız, ne ağzımıza s.çıldığımız. Bu ne yahu. Her başa gelen kusursuz mu olmuş bugüne kadar? Akpartinin her yaptığı çok güzel mi diyoruz, hayır.
Off neyse siyaset konuşmaktan nefret ediyorum. Bi daha bişey söylemicem. Nabersiniz? Eski sayfaları okumadım çok konuşmuşsunuz:))
meraba kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?