Dostlarımla Sohbet Topiği

Yihhuu çok sevindim
Bu gece çok geç kaldın konuşamadık:26:
Naptın ayakkabı olayını?
Aldın mı bitane daha

Aldım 2 tane daha, bir de çanta aldım :)) Bu sefer biri babet diğeri azıcık topuklu. Akıllandım:))
Sen de benim gibisin, işim yoksa 2' den aşağı kalkmam

İyi yaptın canım ya,ama ilk aldığın çok şık gerçekten.
Bana kalsa hepsini öyle topuklu al diyeceğim ama sen çalışacaksın benim gibi şıppıdı şıppıdı gezmeyeceksin ki o yüzden rahat alman çok daha mantıklı oldu
Ben şimdi çıkıyorum,yatayım artık uykum geldi sen yarın foto ekle çantayı da merak ettim onu da ekle
İyi geceler canıım :)

uyku uyku uykuu....baykuş gibi oldum vala sabaha kadar uyku yok. Bahar alerjim var çok fena uykum gelince de bi hapşuruyorum o gelen azıcık uyku da kaçıyor =D oda arkadaşımı falan uyandırıyorum çok fena yani dede gibi hapşurur oldum hapşuuaaağğhhh =D yine uykusuzum yarına ödev hazırlamam lazım radyo programında falan yarım saatlik radyo yayını yapmam lazım birazdan başlarım umarım.

Hoşbuldum LadyEvil, evet karşılamıştık kişilik tahmininde sanırım.Son 2 günüm kaldı hala polonyadayım Lodz şehrinde.
Olur canım anlatıyım geldiğinde konusuruz=)

Son düzenleme:

Aynen benim de alerjim var ve mevsimlik değil sürekli :26:
Bazen sayıyorum günde 70-80 kere hapşıdığım oluo çok berbat bişey :/
Ben de yeni uyandım yarım saat kadar oluo bana bu gece sabaha kadar uyku yok

Evde oyalanıcak bişey bulamadım bi bakıyım dedim kim var kim yok. İlk iş günüm tatil olunca boşlukta kaldım :))

Aboo yoksa sen de mi benim gibi babetzedesin :26:
Ben konu açmıştım babet için,bikaç giyişte açılır acıtmaz demişlerdi,bide devam ederse arka tarafının içini çekiçle vur o zaman düzelio demişlerdi sen de uygula belki işe yarar.
Ama çok güzelmiş hepsi,güle güle kullan canım

Iyiyim kuzum güvercin pesinde kosturuyorum, ah bi yakalabilsem su ayagi sakat olani...
Sen napiyosun, ne zaman gitceksin kas aldirmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…