Dostlarımla Sohbet Topiği

Hoşgeldin canım saol.
Daha iyiyim bugün biraz önce uyandım şimdi gidip kahvaltı yapacağım.
Biraz hasta gibiyim alerjim var gözlerim yanıo hapşırıp duruorum:2:
Sen nasılsın?

Kazancaksın tabikim
Çalışıyorum canım makine mühendisiyim
Ve dönmem lazım ilk boşlukta yine koşup gelcem öpüyorum çok çok

SIkIntini saclarindan cikariyorsun dimi? Bu saclar bize iyi dayaniyor ama iyiki varlar, onlar olmaza sIkIldigimizda kime, neye sarariz böyle.. Yipranmaz mi hic, hem de nasil yiprandi ama kopmadi. Arada özel tarihlere göre uclarindan kesiyorum hemen eski uzunluguna dönüyor saclar, cok isime yariyor bu özel tarihler. Tek basima boyuyorum, uzmanlastim artik bu konuda. Canim bakiyorum hemen konuna..
Verdim pisileri annelerine, kontrol ediyorum sürekli.. Dokunan olursa yakarim!

Şişşt.
Sessiz ol.
Şikayet ederler gene beni.
Gene silerler sonra

Eneee kim gelmis!

Hoşgeldin canım saol.
Daha iyiyim bugün biraz önce uyandım şimdi gidip kahvaltı yapacağım.
Biraz hasta gibiyim alerjim var gözlerim yanıo hapşırıp duruorum:2:
Sen nasılsın?

Hala mi gecmedi ya kiyamam..

Hoşgeldin Slania saçlarım son yıkama itibariyle tamamen mor oldu,diplerinden gelen sarıların üzerine tutmuş olan lacivert mora dönüştü.
Aşağılar siyaj,garip bi haldeyim yani açmayı düşünüyorum.
Hala geçmedi alerji çok kötüyüm ya ateşim de var :/

Hosbulduk canim gecmis olsun, alerjin hala devam ediyorsa bu aralar boya yapma sakin. Alerjim olmadigi halde saclarimi boyarken gözlerimden yaslar akti ve yandi gözlerim. Sende daha kötü etkileri olabilir..
Bu arada exicolorla boyadim dün saclarimi. 7.1 ve 7.0yi karistirdim turunculari baya kapatti ama hala iki renk saclarim. Bu islemlerden sonra bir daha saclarimi boyamayi düsünmüyorum, dogal rengimi kullancam artik, mahvoldu saclarim, eski bukle bukle parlak halinden eser kalmadi... Bu arada Amonra'nin yazdigi yorumu dikkate al, palette ve kolestonun acicilari o kadar masum degil onlar da mahvediyor saclari..

Peki canım anladım...
Bak şimdi de güneş varken çektim saçımı ve çok güzel bi ton oldu ama sadece güneşte belli oluo lacivert renk

Şuan tam olarak rengi ne saçlarının?
İyice bi bakımdan geçir artık toparlansın saçların

Peki canım anladım...
Bak şimdi de güneş varken çektim saçımı ve çok güzel bi ton oldu ama sadece güneşte belli oluo lacivert renk

Eki Görüntüle 213719

Oyy cok güzel görünüyor, sen exicoloru almadin dimi hala?

Şuan tam olarak rengi ne saçlarının?
İyice bi bakımdan geçir artık toparlansın saçların

Su an dipler bakir kumral, uclar acik kahve kumral gibi bir renk. Bir kac kez daha küllü kumrala boyayacagim iyice otursun renk, ondan sonra boya sürmücem saclarima.
Bol bol bakim yapicam artik, site de bir sürü güzel tarif var sac bakimi icin..

Slania burda değilsen çıkıyorum ben canım,hoşçakal konuşuruz yine

Canim onlinedim ama bi süre aktif olmayinca offline olmusum. Tamam görüsürüz... :82:

Yok daha almadım bu silky coloration lacivert.
Boyayı iyice bi soldurayım exicolor alacağım onunki daha yoğun bi mavi tam olmasa bile rengin tutacağını düşünüyorum açmadan saçı.
Üst üste boyarsam da tam oturur heralde.
Exicolor'ı aradığım bikaç yere de sormuştum açtırmam gerekio mu tutması için diye,bikaç boyamayla oturur renk demişlerdi umarım dedikleri gibi olur.

Son düzenleme:
Annem evi 2 günlüğüne terk etmişti, benimkiyle aramız bozulmuştu. Üst üste gelince moralim çok bozuldu, o günden sonra da nete çok girmedim zaten. İşte de çok yoruluyorum eve gelip yemek yiyip yatıyorum kaç gündür. Bugün daha iyiyim o yüzden erken geldim. Gerçi uykum geldi yine uyurum birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…