Biraz geç oldu ama ben de geldiiim!
Aynen ben de saçıma takmış durumdayım ben düşündüm ve açmadan maviye boyarsam yine ilk boyadığım gibi sadece lacivert yansımaları olcak saçta.Koyu rengi çünkü saçımın açmaya karar verdim ama buraya bi sorayım dedim geldiğinde ilgileniver yavrum konuyla
Yıpranmadı mı saçların ya:26:
Kim boyuyo ayrıca tek başına mı boyuyosun?
Evet sınav cumartesi :/
Ayy kıyamam anneleri arar onu eğer geri bırakma düşünceniz varsa bırakın hemen anneleri bi süre sonra istemez onları.
Napmayı düşünüosun?
Şişşt.
Sessiz ol.
Şikayet ederler gene beni.
Gene silerler sonra
Hoşgeldin canım saol.
Daha iyiyim bugün biraz önce uyandım şimdi gidip kahvaltı yapacağım.
Biraz hasta gibiyim alerjim var gözlerim yanıo hapşırıp duruorum:2:
Sen nasılsın?
Hosbulduk canim gecmis olsun, alerjin hala devam ediyorsa bu aralar boya yapma sakin. Alerjim olmadigi halde saclarimi boyarken gözlerimden yaslar akti ve yandi gözlerim. Sende daha kötü etkileri olabilir..
Bu arada exicolorla boyadim dün saclarimi. 7.1 ve 7.0yi karistirdim turunculari baya kapatti ama hala iki renk saclarim. Bu islemlerden sonra bir daha saclarimi boyamayi düsünmüyorum, dogal rengimi kullancam artik, mahvoldu saclarim, eski bukle bukle parlak halinden eser kalmadi...Bu arada Amonra'nin yazdigi yorumu dikkate al, palette ve kolestonun acicilari o kadar masum degil onlar da mahvediyor saclari..
Peki canım anladım...
Bak şimdi de güneş varken çektim saçımı ve çok güzel bi ton oldu ama sadece güneşte belli oluo lacivert renk
Eki Görüntüle 213719
Şuan tam olarak rengi ne saçlarının?
İyice bi bakımdan geçir artık toparlansın saçların
Slania burda değilsen çıkıyorum ben canım,hoşçakal konuşuruz yine
Hoşgeldiin
Şeker mi Kasketli mi demeliyiz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?