Dostlarımla Sohbet Topiği

Günaydinn ben geldim!
Son 1 haftadir tek sorunum sac, ha bi de sinav. Tipimi görmen lazim ama dipler tupturuncu, daha da dipler yesilimsi limon sarisi. 8.1 acik küllü kumral yaptim kapatmadi turunculuklari, simdi 7.1 yapacagim umarim kapanir, cok kötü görünüyor saclar.. Senin saclarin ne durumda, bi de piercingin?
Bi de bi de sen cumartesi günü giriyorsun degil mi sinava?
Off bu insanlar ne fena ya, 4 tane kedi yavrusuyla ayni sokagi paylasamiyorlar. Aldim hepsini eve, simdi ne yapacagim hic bilmiyorum anneleri disarda. 4 tane maymun evin icinde yakalambac oynuyoruz, ben nereye onlar oraya. Bir tatlilar bir oyuncular görceksin..

Biraz geç oldu ama ben de geldiiim!
Aynen ben de saçıma takmış durumdayım ben düşündüm ve açmadan maviye boyarsam yine ilk boyadığım gibi sadece lacivert yansımaları olcak saçta.Koyu rengi çünkü saçımın açmaya karar verdim ama buraya bi sorayım dedim geldiğinde ilgileniver yavrum konuyla
Yıpranmadı mı saçların ya:26:
Kim boyuyo ayrıca tek başına mı boyuyosun?
Evet sınav cumartesi :/
Ayy kıyamam anneleri arar onu eğer geri bırakma düşünceniz varsa bırakın hemen anneleri bi süre sonra istemez onları.
Napmayı düşünüosun?

Hoşgeldin Layd nasılsın Bugün bi yorgunluk var bende midem falan bulanıyo:/
İncir reçeli diye bi film varmış herkes çok övüyo izledin mi?

Son düzenleme:
Dışarıdan mı geldin ondan mı yorgunsun :/
Tuzlu bi ayran yap mide bulantın için canım.
Adını çok duyuyorum izleyenler ağlıo hep ama hiç bilmiyorum konusunu falan

Evet canım dışardaydım bugüm 3tane ayran içtim
Çok merak ettim gece izlemeyi düşüyorum bende
Herkes ağlamış ben kolay kolay ağlamam bi film izleyip ama görcez:)

Ben de şu ana kadar hiçbi filme ağlamadım
Çook küçükken Yeşil Yol filmini izlemiştim ona ağlamıştım bidaha da izlemedim o filmi ufacık çocuğa izletilecek filmmi o ya kimse git yat uyu dememiş yahu

Aynen bi tek yeşil yolda ağladım off çok güzel bi filmdi yaa(
Ben şimdi şu incir reçelini açtım çok merak ettim izlimde kurtulim

Güzel flimdi canım fena değil:)
Ama tahmin ettiğim giibi ağlamadım....
Bende mi bi anormallik var bilmiyorum..

Yok canım ya sen de benim gibisin o zaman ben de ağlayamam.
İzleyeyim ben de bi ara bari.
Ay başım aşırı ağrıo ıslak saçlarım ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…