Dostlarımla Sohbet Topiği

hadi ye :))
bende pamuksekeyimin açtığı gliserinli yazıyı okudum benim yüzüm çook kuru denicem iyi gelir inşallah

Yedim gitti
Ben de okudum benim de aşırı kuru gülsuyu olmasından dolayı tedirginim gülsuyu kurutur cildi ama gliserin olduğu için dengeler diye düşünüyorum

Son düzenleme:
portakal yağını tavsiye ederim, benim migrenim var ve başım ağrıdığı zaman ilaçlardan pek fayda görmüyorum. ama portakal yağı ile şakaklarıma ve alnıma, kaşın hemen üst çizgisine baskı ve masaj yaptığımda bir şeycik kalmıyor, eğer evde yoksa hemen edin derim...:) geçmiş olsun

Teşekkür ederiim bana aktar yolu göründü saç bakımı için de bikaç yağ almam gerekio zaten,portakal yağını da alayım :)

sonucu bildir bakalım geçirecek mi :))

gülsuyu kurutuyo mu ki cildi ? benimki cok kuru pul pul dökülüyo bazen. ama gliserin nem tutar

Tamam biraz bekleyeyim bakalım
Gülsuyunun kurutucu etkisi var nemlendiriciyle kullanılması önerilio ama dediğin gibi gliserin kurutmasını engeller deneyeceğim ben de o karışımı.
Benim de özellikle alnım pul pul dökülüo dermatoloğa gitmiştim doğal nemlendirici verdi eczanelerde satılıo,excipial lipo adı ben kullanıyorum memnunum.

bana hiç bi nemlendirici iyi gelmedi şimdiye kadar kuruluğunu gidermedi hiç biri. karneye yazılıyo mu ?

Ben geldim... :)
Canim nasilsin? Sinavin iyi gecmis sanirim okumustum bi ara yorumunu, umarim gidebilirsin istedigin yere.. Ankara'yi düsünüyorsun degil mi?
Benimki de fena sayilmaz ama bu sene de bi yere giremezsem sasirmam..

Yazılıo canım ssk karşılıo.
Zaten çok da pahalı bişey değilmiş 13 liraymış fiyatı.
Ama geceleri yatmadan önce kullanmak lazım güneşe çıkılmıo onu sürünce.
Benim baya bi azaldı onu kullandıktan sonra cildimin kuruluğu şuan gayet normal.

Ben geldim... :)
Canim nasilsin? Sinavin iyi gecmis sanirim okumustum bi ara yorumunu, umarim gidebilirsin istedigin yere.. Ankara'yi düsünüyorsun degil mi?
Benimki de fena sayilmaz ama bu sene de bi yere giremezsem sasirmam..

Aa hoşgeldin :)
Saol canım sen de istediğin yere girebilirsin umarım benim de ortalama geçti ne çok iyi ne çok kötü cevapları da kontrol etmedim sürpriz olacak bakalım.

cok iyiymis bende bi ara baya takıntı yapmıştım bu kuruluğu. alıp deniyim bari bende. bide o karışımı kullanırım gliserinli olan yada ikisini aynı anda kullanmasam mı ?

cok iyiymis bende bi ara baya takıntı yapmıştım bu kuruluğu. alıp deniyim bari bende. bide o karışımı kullanırım gliserinli olan yada ikisini aynı anda kullanmasam mı ?

Hiç bilmiyorum bide tam tersi olup aşırı yağlanma olmasın dikkat et
Biz çabuk yaşlanacağız haberin olsun kuru ciltlerde daha çabuk kırışıklık oluomuş yandık

evet duymuştum bunu.
mesleğimi elime alıyım da cilt bakımına falan giderim artık :))
pembe maskeyide çok övüyolar seansı pahalıymış ama iyi kazanırsam giderim

Pembe maskeyi pek araştırmadım sivilce için olduğunu biliyorum bende de pek sivilce yok.
Ergenlikte felaket sivilceliydim roaccutane kullandım geçti şimdi çok nadir çıkar tek tük

Pembe maskeyi pek araştırmadım sivilce için olduğunu biliyorum bende de pek sivilce yok.
Ergenlikte felaket sivilceliydim roaccutane kullandım geçti şimdi çok nadir çıkar tek tük

pembe maskeyi arkadaşım kullanmıştı 2 hafta önce. şuan her hafta cilt doktoruna gidiyor. yüzünde siyah lekeler oluşmaya başladı, çok üzülüyoruum ya sakın denemeyin böyle şeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…