Dostlarımla Sohbet Topiği

pembe maskeyi arkadaşım kullanmıştı 2 hafta önce. şuan her hafta cilt doktoruna gidiyor. yüzünde siyah lekeler oluşmaya başladı, çok üzülüyoruum ya sakın denemeyin böyle şeyleri...

Aa neye güveneceğimizi şaşırdık artık
Zaten her pembe maskeye de güvenmeyin diolar

benim hiç sivilce problemim olmadı çok şükür
ben uğraşamazdım da sivilceyle. daha yüzüme nemlendirici sürmeye üşeniyorum

Aa neye güveneceğimizi şaşırdık artık
Zaten her pembe maskeye de güvenmeyin diolar

öyle tabi yaa... bu altın çilek gibi maske de fos çıktı :)
kızın suratını görseniz bir daha asla krem, maske falan kullanmaya cesaret edemezsiniz. doğum lekesi gibi simsiyah yanaklarında çenesinde ve alnında ceviz büyüklüğünde.

satılan pembe maskelerden almamak gerek sahteymiş onlar
klinikte yapılıyomuş ve özel hazırlanıyomuş bu maske. ama seansı 300 tl

Aa hoşgeldin :)
Saol canım sen de istediğin yere girebilirsin umarım benim de ortalama geçti ne çok iyi ne çok kötü cevapları da kontrol etmedim sürpriz olacak bakalım.

Hosbulduk.. :) Aynen ben de kontrol etmedim, pek sevmem kontrol etmeyi, sonuclar belli olcak nasilsa..
Canim senin piercingin tam olarak kapandi mi?

baya kötü olmuş o zaman. doktor bi çözüm bulur inşallah. yoksa geçmesini beklemek zorunda.

Ayy çok kötü ya peki geçecek miymiş yoksa kalcakmı :/

satılan pembe maskelerden almamak gerek sahteymiş onlar
klinikte yapılıyomuş ve özel hazırlanıyomuş bu maske. ama seansı 300 tl

Neyseki çok sorunlu değil cildimiz

Hosbulduk.. :) Aynen ben de kontrol etmedim, pek sevmem kontrol etmeyi, sonuclar belli olcak nasilsa..
Canim senin piercingin tam olarak kapandi mi?

Artık tam olarak kapanmış durumda.
Çok hafif bi izi var sadece bikaç güne kadar gidip tekrar deldirmeyi düşünüyorum

Evet canım çenem delikti sınava girdiğimde çıkarmak zorunda kalınca kapandı.
İşin yoksa bidaha deldir şimdi :/

yeni delikler çabuk kapanıyo. arkadaşım burnunu deldirmişti. müdür çağırınca yanına gitti geldi ki kapanmış. çok zor yeniden takabilmiştik. kızın gözlerinden yaş gelmişti.

acımadı mı çenen ?

Delinirken çok az bi acı hissettim büyütülecek bişey değildi yani.
Çok acımış olsa bidaha cesaret edemezdim zaten ilk gittiğimde korkmuştum ama şimdi rahatım yani gitmişken kaşımı falan da deldirebilirim

Yorumsuz onlar ne deseler dinlemeyeceğimi bildikleri için heralde
Annem sadece senin gibi yüzüne önem veren birinin suratında delik açabileceğine hiç ihtimal vermezdim demişti

anneler her zaman taşı gediğine koymayı başarıyolar

ben hayatta cesaret edemem yüzümde bi yeri deldirmeye

Canim ayni yerden delsinler o zaman, iki tane iz olmasin yüzünde. Ayni piercingciye mi deldirceksin?

Bilmem ki oraya mı gitsem?
Senin önereceğin biyer var mı?
İzi belli zaten tam olarak buradan delin diyeceğim hem yeri iyiydi hem de dediğin gibi iki tane iz olmasın...

anneler her zaman taşı gediğine koymayı başarıyolar

ben hayatta cesaret edemem yüzümde bi yeri deldirmeye
Ben de burda baya bi sordum izi çok kalır mı falan fazla değil demişlerdi öyle deldirdim yani çok belirgin olsaydı deldiremezdim ben de
Slmmmm herkese kızlarrrrrr

Ben birazdan çıkacağım sen yeni geldin yahu napıosun canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…