Dostlarımla Sohbet Topiği

Kızlar çok sağolun gece çok kötüydüm iyiyim şimdi...
İlacı da dozundan fazla içtim çok uyuyayım diye aksine 11'de uyandım şaka gibi

Son düzenleme:
iyi olmana sevindim laydim
ilacı cok içme artık ya bi zararı olsaydı, dikkat et kendine

Tamam canım saol doktor da dozundan fazla içme dio ama o strese dayanamayacağımı düşündüm içtim bidaha yapmam...
Sen nasılsın?

Ben geldim canım nasılsın? İki gündür yoktum, arkadaşta kaldım net yoktu onda ben yokken neler olmuş ya iyisin dimi şu an?
Ben de dün pek iyi değildim, bazen diyorum yalnızlık daha iyi sanki..

İnanmıyorum ya :S
Nessy nin yazdıklarını okudum çok haklı bence...

Nessy'nin uzun bi süre gelmek istememesine çok üzüldüm...
Burda konuşabildiğim nadir insanlardan.

Ne kadar oldu farkında değilim.
Hem bayağı oldu ama aynı zamanda da çok kısa bir süre bu siteye girmemişim gibi.
Ama son bir haftadır sadece okuyordum.
Çok üzülmüştüm.Gaddar,merhametsiz denmesine.Kraldan çok kralcı denmesine.Kime yalakalık yapmıştım ki o yazıda ?
Her neyse..Ben geldim. :)

Canım benim hoşgeldin :)
Konuyu okudum yazdıklarını da.
Çok haklısın söylediklerinde.
Aslında en güzeli susmak ama insan bazen dayanamıo içindekileri söyleme isteği duyuyo,sonra da karşıt düşüncelilerin saldırısı.
Boşver aramıza döndün sevindim gitme bidaha merak etmiştim görmedim konuyu daha önce bilmiodum olanları

Son düzenleme:
Hoşbuldum. :)
Konuyu okurken ağzım açık kalakaldım var ya..Olan bitenden sonra hala gereken dersin alınamaması çok üzücü.
Banlanmamışım.Banlanırım diye bekliyordum.Benden sonra ne yazıldı çizildi bilmiyorum.Okumaya da yüreğim dayanmadı..

Olanları anneme anlattım.İnanamadı.''Ben olsam 10 kere kardeşimin yanına giderdim ailemi ikna edemesem de bir şekilde ona yardım ederim.'' diye.
Ne kinmiş arkadaş..

Nasıl bi anne yapabilir ki bunu nasıl bi vicdan babayı bi derece anlarım ama anne...
Kızı pişman olduğu an nerde olursa olsun çekip çıkarmalı annesi.
İntiharı okuyunca kanım dondu.

Ben böyle biri değilim.
Yaşamadım,okuduğum birşey.Günlerce aklımdan çıkmadı.
Bir konunun herhamgi bir konunun lafı edilsin hemen gözlerim dolar,ağlarım.
Gaddar ve merhametsiz.Kraldan çok kralcı.
Ben böyle biri değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…