Dostlarımla Sohbet Topiği

Kızlar bi süre fazla aranızda olamayabilirim hayatımda saçma sapan şeyler oluo ve çok yorgunum bitkinim...

laydime nolmuş ? :26:
cecenn senin neyin var ?

Durumlar karışık biraz canım benimkini bekliyorum biliyosun zaten..
Taa kaç yıl önce biri olmuştu sevdiğim yıllardır bırakmadı peşimi yine mesaj atıyo
Benimle ol diyo o kadar güzel laflar söylüyoki..Ben onu hep terslediğim yüzvermediğim halde

Aklımı karıştırmayı başardı
Napcam bilmiyorum sevgisi öyle büyükki onu üzmek istemiyorum

Bi tarafta asıl sevdiğim insan..offf böyle işte Çaresiz hissediyorum kendimi

sen sevmeden olmaz ki canım
hele senin ki bi gelsin görüşün yüz yüze sorunlar çözülsün.
şimdi aklın karışmış gibi galiba ama bu boşluktan olabilir.
sevilmek elbette güzel, şuan görmediğin ilgiyi o gösterincede hoşuna gidiyo olabilir ama emri baki sevgi olmaz
sen hem sevilip hemde sevdiğin yerde mutlu olursun

Doğru söylüyosun canım artık herşeyi bıraktım onun gelmesini bekliyorum zaten
İnş istediğim gibi geçer yani o huzuru bulurum onun yanında

Çok uzun zaman oldu aylar oldu görmeyeli oyüzden yanında ne hissedicem
Bunlar çok önemli benim için

Senin güzel gidiyo sanrım nazar değmesin okudum günlükte :)

Benim çıkmaya yakın gibi olduğumuz biri var eski sevgilim bunu arayıp durmadan tehdit ediomuş bi de bi kız durmadan çıkçak gibi olduğum kişiyi arıomuş telden yani eski sevgilimin amacı şu: ben o kız kim diyip ona kızcam ayrılcaz

Aldım o kızın numarasını aradım bi adam çıktı kimsiniz siz durmadan rahatsız ediosunuz dedim bu telden bi kız arıo dedim evt dedi ben babasıyım dedi neden arıo rahatsız edio dedim şimdi evde yok sen rahat ol artık öyle bişey olmayacak hesabını görrcem ben onun dedi :s

Son düzenleme:

Eski sevgilinle hiç muhattap olmuyusun sanırım yoksa onunla konuş dicem ne hakkı var böyle yapmaya...
Çıkmak üzere oldugun kişi eski sevgilini biliyomu yani durumunu?

Hadi yaa ..
Babası el atcak duruma demekki kızda artık cesaret edemez aramaya merak etme

Ama eski sevgilin nolcak onu nasıl uzaklaştırcaksın anlamıyorum bu erkekleri yaa..:S

Eski sevgilimin beni aldattığını söyleyen kişi var ya eski sevgilimin arkadaşı işte ben onunla çıkmaya başladım ondan delirio zaten

Eski sevgilimin beni aldattığını söyleyen kişi var ya eski sevgilimin arkadaşı işte ben onunla çıkmaya başladım ondan delirio zaten

Tahmin ettim canım ozaman bu çocuk eski sevgilinin durumunu biliyo zaten
Ne kadar arasa tehdit etsede onu ciddiye almaması lazım

Sizin aranızda sorun çıkıyomu onun yüzünden?
Onunla görüşmeyi tamamen kessin cevap vermesin

Hadi yaa ..
Babası el atcak duruma demekki kızda artık cesaret edemez aramaya merak etme

Ama eski sevgilin nolcak onu nasıl uzaklaştırcaksın anlamıyorum bu erkekleri yaa..:S

Adam açınca bian şaşırdım sen kimsin falan dedim ben babasıyım dedi ona da inanmıyorum herşey yalan ddim benim sesim 18yaşında delikanlı sesine benziomu dedi hayır dedim amam o zaman inanmalısın dedi sen rahat uyu bidaha böyle bişey olmucaj ded i yazamıyorum kızalr

Eski sevgilinin arkadasları..
Eski sevgilinin akrabaları..
Eski sevgililer..

Hepsi basa bela.
Ladyim sen eğer huzur arıyorsan o çocukla çıkma derim.
Ben şöyle diğer sayfaya göz attım da.
Bu iş hiç hayırlı olmaz.
Benden söylemesi.

Hattı falan değştrdi zaten bi şekilde tekrar bulmuş bitircem sizi diomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…