Dostlarımla Sohbet Topiği

Slania'm ben de evdeyim buaralar.
Daha alamadım mavi boyayı.
Saçlarım dalgalı değil ama kabarıo çok ondan düzleştiriyorum hep.

Canim düzlestirme, saclarini actirmaya kalktiginda normalde yiprandigindan daha cok yipranir. Sacin kabarikligini almak icin yöntem cok ama tabi düz saci seviyorsan o ayri. Of keske sana da brezilya fönü yapabilsek..

Ben çıkıyorum kızlar
Öptüm hepinizi

Tamam canim görüsürüz..
Geldiginde su konuya bi bak sok oldum..

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-dogal-cilt-bakimlari/452239-inanmiycaksiniz-sarmisakla-goz-rengim-acildi.html

Canım ben de okudum o konuyu fena dalga geçildi ya üzüldüm kıza

Off en sinir oldugum sey. Inanmiyorsaniz yazmayin kardesim ya da en azindan düzgün bir dille yazin. Sence dogrumudur yoksa psikolojik midir?

Slania'm şu özel mesajda 10dk bekleme olayına sinir oluyoruum

Aynen canim, niye öyle anlayabilmis degilim..

Işıkta değişen bi göz rengine sahipse sarımsak sayesinde olduğunu düşünmüş olabilir bilmemki :44:

Cok sasirdim ya denesem mi ne? Belki de farkinda olmadan biyokinezi yöntemiyle degismistir göz rengi. Cok inandiysa eger neden olmasin ki? Ben gözlerimin ya simsiyah olmasini isterdim ya da masmavi. Ela gözler de hosuma gider, sevgilimin gözleri ela park gibi yesillik bi yere gittigimizde yesil oluyor gözleri.. Off aramiz da bozuk özledim bak simdi. Ay nerden nereye geldim.. Canim ben yemek yicem ölüyorum acliktan yarim saat sonra gelirim, görüsürüz...

E senin gözün siyah değil mi zaten neden açılsın ne güzel işte?
Amonra'nın yorumu çok güldürmüştü beni zaten göz rengim açılsa doktora koşardım falan demiş

Yok kahverengi benim gözlerim, bi de sag gözümde cok dikkat etmedikce farkedilmeyen bal rengi bi leke var. Oof ben de sacmaladim zaten sarimsakla göz rengi mi acilir anam.
Ben de anca geldim, yarim saat dedim ama bi saat oldu. Canim sen yoksun ama..

Bugün çok sıkıntılıydı bişey olcak gibi sanki kötü bi his vardı içimde iyiyim şimdi.
Çocukluk arkadaşımın düğünü vardı benden bikaç yaş büyüktü o,onun düğününe gittim çocukluk arkadaşlarım hepsi ordaydı oyun arkadaşlarım :)
Küçükken neler yaptığımızı taso için ne kavgalar ettiğimizi ne oyunlar oynadığımızı konuştuk içim bi garip oldu keşke hep çocuk kalsak...

çok güzell..Bulunmaz bi gün yaşamışsın canım :97:
bugün bende geçirdim içimden dışarda oynayan çocukları görüp
keşke bi an bile olsa tekrar çocuk olmayı başarabilsek çok isterdim...

Layd aklıma bişey takıldı hani seni bi kazadan bahsetmiştin durumları nasılmış..? evli çift
Söyledinmi bilmiyorum gözümden kaçtı sanırım :44:

Son düzenleme:
Keşke dönebilsek o günlere...
Canım damat çıkmış hastaneden ama gelinin kaburgaları bacakları kırıkmış hayati tehlikesi yok ama kaburgaların iyileşmesi uzun sürermiş.

Keşke dönebilsek o günlere...
Canım damat çıkmış hastaneden ama gelinin kaburgaları bacakları kırıkmış hayati tehlikesi yok ama kaburgaların iyileşmesi uzun sürermiş.

Tühh ya çok üzüldüm ..
Bunada şükür ne diyelim
Hayata tutundular Bundan sonrası iyi olur umarım onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…