Dostlarımla Sohbet Topiği

Hoşbulduk canım
Bugün biraz sinirliyim çok yakın oldugum bi kuzenim vardı o işe başladı aramız soğudu biraz

Bugünde teyzemgil oraya gitcekmiş benide çağırdı gittim evde yok dışarı çıkmış ayakkabı almaya
Bende çıktım geldim önceden olsa mesaj atardı kesin sende gel derdi
Şimdi orda olmadıgımı görünce bozulucak

Çocukca gibi geliyo ama canım sıkıldı biraz:)

Kuzenlerinle çok yakınsın sen :)
Benim akraba ilişkilerim pek sağlam değildir biraz soğuk geliorum sanırım etrafıma herkes mesafelidir bana karşı sanırım ben yaratıyorum bu ortamı.
Kız mı bu kuzenin?
Düzelir merak etme

Kız canım bunun bi ablası var bide bi tane daha 4ümüz hiç ayrılmayız genelde şimdi hepsi yaz diye işe girdi:)
Bende arada soğukluk ve küslük olursa hiç adım atamıyorum hep ilk adım onlardan gelir
Düzelir ama ya sadece bi yönden yalnız kalınca hepsi üst üste geliyo

Lisedeki çoğu arkadaşımla görüşmüyorum ben de.
En iyi arkadaşım dediğim insan lise bittikten sonra bi kere bile aramadı

Bİz bi kaç defa görüştük sonra ben koptum onlardan aradılar çağırdılar gidesim gelmedi

Çünkü derdimi bilmiyolar sıkıntımı bilmiyolar hiç bişeyimi bilmiyolar...! 1saaatlik buluşmada eksik kalsın

Arkadaşlık o değil bence :97:

Slania'm tamamen mi bitti?
Bazen sinirle oluo öyle şeyler ama sonra tekrar başlıo sizin de öyle olmuştur belki :26:

neenone nerdesin sen!
Özledim ya soruorum hep çalışmaya başladın unuttun bizi :/

Canım benimmm işte o kadar çok yoruluyorum ki, akşam eve gelip anca yemek yiyorum, maillerime bakıyorum ve 10.30 da yatıyorum. Bu aralar da her akşam misafirimiz var, hiç pc açamıyorum. Şimdi nasıl olduysa fırsat uldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…