Dostlarımla Sohbet Topiği

Festival diyince Rock'n Coke geldi aklıma.
Kaç senedir hep gitmek istedim bitürlü olmadı.
Bu sene de pek kaliteli gruplar yok

Festival diyince Rock'n Coke geldi aklıma.
Kaç senedir hep gitmek istedim bitürlü olmadı.
Bu sene de pek kaliteli gruplar yok

bu sene bende gitmek istiyodum ama sevdiğim kimse yok
geçen senelerdede çok iyi gruplar geliyodu ben gidemiyodum, şans

Son düzenleme:

Canımm biraz geç geldim kusura bakma, arada girdim ama fazla duramadım.
Üzüldüm yaa.. Mavi yansımalı bile olmamış siyahlar hayret bişey. Keşke diplerine sürmeseydin boyayı. Şimdi hiç elleme saçlarını, siyaha da boyama. Sık sık yıka o dipteki yeşiller çok çabuk akıp sarıya döner. Siyaha boyayıp yeniden pişman olma bırak uzasın kendi saçın. Zaten okul da yok evde durursun bi kaç gün saçların düzelene kadar. Off keşke şu siyah boyanın geçicisini çıkarsalar biz de hevesimizi alıp kurtulsak siyahtan...

Slm canlar canım çok sıkkın ama sebebi bile yok Sanki bütün yükler tepeme binmiş gibi hissediyorum off yaa
Böyle hissetmeyi hiç sevmiyorum

Hoşgeldin canım...
Napsam bilmiyorum kuaförde açtırabilirim saçımı :/

Kızlar köpük boya çıkmış reklamlarda gördünüzmü kullananmayı düşünen varmı?

Slm canlar canım çok sıkkın ama sebebi bile yok Sanki bütün yükler tepeme binmiş gibi hissediyorum off yaa
Böyle hissetmeyi hiç sevmiyorum

Bugün ben de aşırı sıkıldım off neden böyleyiz ki :/
Gördüm ben de Koleston'un dimi bilmiyorum ki renklerine bakmam lazım

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım...
Napsam bilmiyorum kuaförde açtırabilirim saçımı :/

Hoşbulduk.. :) Şimdiden başla araştırmaya, güzel bir kuaför bul açtır saçlarını. Benim gibi yıpratma saçlarını ve kendini..
Bu arada ben barıştım sevgilimle, çok kötüydü kıyamadım. Aptal gibi hissediyorum kendimi..

Konuşamadık ki doğru düzgün o konuda,pek bilmiyorum o yüzden konunu bi ara konuşalım canım benim de anlatacaklarım var...

[video=youtube;6SS7sos5YCs]http://www.youtube.com/watch?v=6SS7sos5YCs[/video]

Bayadır dinlemiodum bu şarkıyı eski sevgilimle çok severdik dinleyince üzülürdüm o yüzden şimdi canımı eskisi kadar acıtmadığını farkettim oh unuttum mu ne

Konuşamadık ki doğru düzgün o konuda,pek bilmiyorum o yüzden konunu bi ara konuşalım canım benim de anlatacaklarım var...

Konuşalım canım çok iyi olur...

Dinliyorum. Eski sevgilinle müzik tarzınız benzer miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…