Dostlarımla Sohbet Topiği

Böyle heycanlar güzel oluyo
Sen naptın canım gelişme varmı o çocukla çıkıyomusun?

Gibi canım ya bilmiyorum ben birinden tamamen sıyrılmadan başka biriyle yapamıyorum ve kimseyi onun gibi sevemeyeceğimi biliyorum sevmek de istemiyorum zaten çok sevmek çok daha acı verio ve ben aynı acıları bidaha yaşamaktan korkuyorum...

[video=youtube;4FDFnjbHt-4]http://www.youtube.com/watch?v=4FDFnjbHt-4[/video]

Bunu da çok severim
Slania sever misin Moonspell?

Son düzenleme:
Evet canım,o daha çok death progressive dinlerdi zevklerimiz hemen hemen aynıydı...

İyimiş ya, bizim alakamız yok o konuda. Bu arada KKya üye olduğunu ögrendim, beni bulabilmek için kaydolmuş. Mune`ye mesaj attım erkek üye, üyeliğini silin diye, onun yetkilerini aşarmış ve ıspatlamam gerekiyormuş. Off sinir oldum yaa sanki üye olunca beni bulabilcek. Kendisine dicem iptal ettirsin üyeliğini..

Aa üye adını falan bulabildin mi?
Söyle iptal ettirir ya,ben de bu ara hep bu topikte olan ziyaretçiden korkmuo değilim.

Ala ala geçende biri beni eklemiş üye olur olmaz gelip beni eklemiş
Hemen engelledim benimkinden süphelendim
Çünkü birinin üye olur olmaz beni bulması tesadüf olamaz
Hiç bi yorumu yok mesajı yok ziyaretçisi 0 öyleydi yani

Son düzenleme:

Ne istiolar bizden kız kıza konuşuoruz işte yahu

Aa üye adını falan bulabildin mi?
Söyle iptal ettirir ya,ben de bu ara hep bu topikte olan ziyaretçiden korkmuo değilim.

Evet canım, zaten tartışma sebebimiz benim onun e postalarına bakıp uygun olmayan şeyler bulmam. Buraya üye oldugunu da o zaman farkettim, adını falan biliyorum.

Beni rahatsız eden üye olmanın bu kadar kolay olması. Kadınlar hamamına bir tek üyeler girebiliyor biliyorsunuz, ayrıca mesajlarımızı, konularımızı ve profil resmimizi bir tek üyeler görebiliyor. Keşke bunları yapabilmek için belirli bir mesaj sınırı olsa, aynı 50 mesajı olmayanın özel mesaj atamıyor olması gibi...

Kızlar ben çıkıyorum,saçımda aktardan aldığım şu yağ karışımı var banyoya gireceğim.
Öptüm sizi

Beni rahatsız eden üye olmanın bu kadar kolay olması. Kadınlar hamamına bir tek üyeler girebiliyor biliyorsunuz, ayrıca mesajlarımızı, konularımızı ve profil resmimizi bir tek üyeler görebiliyor. Keşke bunları yapabilmek için belirli bir mesaj sınırı olsa, aynı 50 mesajı olmayanın özel mesaj atamıyor olması gibi...[/QUOTE]

Evet üye olmak çok kolay malesef
Üye olduktan sonra yazdığın cevapları biraz araştırsa okusa herşey çıkar ortaya zaten
Şahsen onun burda yazdıklarımı bilmesini hiç istemezdim

Kızlar ben çıkıyorum,saçımda aktardan aldığım şu yağ karışımı var banyoya gireceğim.
Öptüm sizi

Tamam canım ben buralardayım, görüşürüz...

Evet üye olmak çok kolay malesef
Üye olduktan sonra yazdığın cevapları biraz araştırsa okusa herşey çıkar ortaya zaten
Şahsen onun burda yazdıklarımı bilmesini hiç istemezdim

Aynen ya bi de soruyor bana nickimi. Bekle söylerim ben sana nickimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…