Bu arada canlarim ben artik eskisi gibi giremeyecegim KKya.. Malum sinava ikinci girisimde de kazanamadim bu sene gercekten sIkI calismam lazim. Dersaneye yazildim 4 ekimde baslayacak ama etüdleri simdiden basladi yarin gidip hem hocalarla tanisacagim hem de ufaktan calismaya baslayacagim. Bu sene bi yer tutturmaliyim artik. Aranizda sayisal olup da saglikla ilgili bölümler düsünenler var mi?
Heyoo ders calismaya basladim sonunda!Ygs sorularini konu sirasina göre cözüyorum, kisa zamanda bitiririm elimdeki kitabi. Bayram sonu sevgi yoluna gidip kitap alacagim, gicir gicir kitaplar beni bekliyor..
Aslinda sen okul icin gidiyorsun oraya, begendigin bir okul sonucta. Ayrica koca okul Hacettepe sIkilmazsin, benim kuzenim iki senelik yüksekokula gitmisti verdigim örnek alakasiz oldu yani..Yurttu suydu buydu onlari hallettin mi güzel bir ögrenim hayati bekliyor seni!
Bu arada ucuz kurtulmussun, Bursa teget gecmis seni..
Leydim ya su haserat konusunda ben konu sahibinin tavirlarina gicik oldum yoksa ben de eve hamam böcügü girdiginde 3,5 atiyorumAma ne bilim haseratlar disindaki karincaydi, cekirgeydi bunlari öldürmeye kiyamam, hadi arkadas öldürdü diyelim ne diye ballandira ballandira anlatiyor ki? Bir de ben gayet güzel bir sekilde yorumumu yapiyorum biri cikmis tartisma cikarmaya calisiyor. Ona cevabim biraz uzun oldu ama haketti öyle uzun bir cevabi.
Leydim müzigi dinleyemedim ya yine acmiyor benim pc videolari ama dinlemem lazim bu aralar country'ye sardim..
Ceyda gecmis olsun canim...
Joule bişey yapmadım ama nedense mutluyum bugün
Saol canım beniiim
Sen nasılsın napıosun?
Bende çok mutluyum bugün 35. fötr şapkamı aldıımHemde hediye olarak, sevgilimin abisi almış
Ben onunla ilk tanıştığımda fötr şapkam vardı abisiyle baya sohbet etmiştik fötr şapkayı bayanlar kullanır mı kullanmaz mı diye. O kullanmaz diyoduSonra bn kazandım tabiki gitmiş fötr şapka almış sağolsun Çok da yorgunum bugün :44:
Sen neler yaptın bugün
Siz 3 ayda baya bi ilerlemişsiniz aileler falan
Güle güle kullan canım
Ben de yuvarlak hasır şapkaları çok severim ama kocaman olacak ve siyah olacak
Yazlık gibi değil de daha çok 1930 tarzı diyeyim
Ben de bu tür eski şapkaları seviyorum işte
Çok eski tarz giyinirim giyim konusunda çağımın baya gerisindeyim
Kuzenimin sahiplendiği yavru kedi 2 günlüğüne bizde kalacak
Kardeşleri de bizde onlara da yuva arıyorum anlatmıştım
Kardeşleri unutmuş Minnak'ı yabancı kedi sandı ya
Selam kızlarrr bir uğrım dedim napıyosunuz bakalım?
Bugün hiç ders çalışamadım anca temizlik yaptık yemeğide dışarda yedik yeni geldim eve
Kaç gündür yorgunum atamadım üstümden bu gidişlede atamıcam bayram geldi
Sonrada Sivasa gitcez 5günlüğüne sonra sınav offfffffff offffffff :97:
Selam kızlarrr bir uğrım dedim napıyosunuz bakalım?
Bugün hiç ders çalışamadım anca temizlik yaptık yemeğide dışarda yedik yeni geldim eve
Kaç gündür yorgunum atamadım üstümden bu gidişlede atamıcam bayram geldi
Sonrada Sivasa gitcez 5günlüğüne sonra sınav offfffffff offffffff :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?