Dostlarımla Sohbet Topiği

Sağol Laydimmm bayramın 3.günü gitcez sanırım sende burda olmazsın zaten kayıt için gitmiş olursun
Bulduğum ilk fırsatta burdayım zaten

Sağol Laydimmm bayramın 3.günü gitcez sanırım sende burda olmazsın zaten kayıt için gitmiş olursun
Bulduğum ilk fırsatta burdayım zaten

Doğru ben de gideceğim değil mi
Ben kalmam bile heralde sabah gidip gece dönerim

Kuzenimin sahiplendiği yavru kedi 2 günlüğüne bizde kalacak
Kardeşleri de bizde onlara da yuva arıyorum anlatmıştım
Kardeşleri unutmuş Minnak'ı yabancı kedi sandı ya

canımm anladığım kadarıyla sen hayvanları çok seviyosun bende bayılırım az kedi köpek tavşan beslemedim ama hayvan tüyüne alerjim var baya ilerlemiş artık sevmekle yetinebiliyorum veterinerliğide bunun için yazamamıştımm

offf bende bugn hiç uğrayamadım aynen senın gibi bütün gün temizlik yaptık oruç oruç çoook yoruldum

Benim de ileri derecede kedi alerjim var canım ama yine de sevmekten vazgeçemiyorum :/
Sadece odama sokmuyorum pek o şekilde idare ediyorum yani

bende bende bende sayısalım bu yıl ölü tercih yaptım tabıkı gelmedi sınava tekrar giricem ve sağlık bölümü istiyorummm : )

Sağlıkçılarımız çoğaldı :)
Geçen gün ayakkabı aldığım yerde orda görevli çocuk bana sen sağlıkçı mısın dedi sağlıkçı gibi bi tipim mi var :44:

Sağlıkçılarımız çoğaldı :)
Geçen gün ayakkabı aldığım yerde orda görevli çocuk bana sen sağlıkçı mısın dedi sağlıkçı gibi bi tipim mi var :44:

O guzel kızı gorunce sohbete girmek istemistir

Bu arada vitrine koyduğum iki elbiseye baksana beyaz olanı mezuniyet için olur mu?

yaptığın çok güzel cnm ne insanlar var hayvan sevgisinden habersizz
Çok haklısın canım
Çantamda plastik yemek kapları bulunduruyorum yaz aylarında susamış bi sokak hayvanı görürsem hemen önlerine koyuyorum
Bunu siz de yapın :)
Ağır bişey değil çantaya girebilio ufak plastik ya da alüminyum katlanabilen kaplar ...

O guzel kızı gorunce sohbete girmek istemistir

Bu arada vitrine koyduğum iki elbiseye baksana beyaz olanı mezuniyet için olur mu?

Hemen bakıyorum

Simdi yüklendi canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…