Selam canııııııım
Uzun zaman konuşamayacağız o zaman öyle mi
Benim bayramlarda gideceğim fazla yer olmuo kardeşlerden en büyükleri annem olduğu için dayımla teyzem gelio genelde
Anneanneme gidiyorum bitek :)
Babannem ve dedelerim hayatta değiller malesef
Sonuç olarak evdeyim yani
Size şimdiden iyi yolculuklar canım
Çok dikkat edin yollarda
Selam kızlarrr bir uğrım dedim napıyosunuz bakalım?
Bugün hiç ders çalışamadım anca temizlik yaptık yemeğide dışarda yedik yeni geldim eve
Kaç gündür yorgunum atamadım üstümden bu gidişlede atamıcam bayram geldi
Sonrada Sivasa gitcez 5günlüğüne sonra sınav offfffffff offffffff :97:
Sağol Laydimmm bayramın 3.günü gitcez sanırım sende burda olmazsın zaten kayıt için gitmiş olursun
Bulduğum ilk fırsatta burdayım zaten
Kuzenimin sahiplendiği yavru kedi 2 günlüğüne bizde kalacak
Kardeşleri de bizde onlara da yuva arıyorum anlatmıştım
Kardeşleri unutmuş Minnak'ı yabancı kedi sandı ya
Selam kızlarrr bir uğrım dedim napıyosunuz bakalım?
Bugün hiç ders çalışamadım anca temizlik yaptık yemeğide dışarda yedik yeni geldim eve
Kaç gündür yorgunum atamadım üstümden bu gidişlede atamıcam bayram geldi
Sonrada Sivasa gitcez 5günlüğüne sonra sınav offfffffff offffffff :97:
canımm anladığım kadarıyla sen hayvanları çok seviyosun bende bayılırım az kedi köpek tavşan beslemedim ama hayvan tüyüne alerjim var baya ilerlemiş artık sevmekle yetinebiliyorum veterinerliğide bunun için yazamamıştımm
Bu arada canlarim ben artik eskisi gibi giremeyecegim KKya.. Malum sinava ikinci girisimde de kazanamadim bu sene gercekten sIkI calismam lazim. Dersaneye yazildim 4 ekimde baslayacak ama etüdleri simdiden basladi yarin gidip hem hocalarla tanisacagim hem de ufaktan calismaya baslayacagim. Bu sene bi yer tutturmaliyim artik. Aranizda sayisal olup da saglikla ilgili bölümler düsünenler var mi?
offf bende bugn hiç uğrayamadım aynen senın gibi bütün gün temizlik yaptık oruç oruç çoook yoruldum
Benim de ileri derecede kedi alerjim var canım ama yine de sevmekten vazgeçemiyorum :/
Sadece odama sokmuyorum pek o şekilde idare ediyorum yani
Evet ya bitti ama bugün sondu üzüldüm benalışmışız hemen
bende bende bende sayısalım bu yıl ölü tercih yaptım tabıkı gelmedi sınava tekrar giricem ve sağlık bölümü istiyorummm : )
insan kendine engel olamıyoo canımm ne zaman bi kedi falan görsem direk yanına koşup mıncıklıyorumm
Aynen
Ben annesi olmayan yavru kedi bulunca alıp sahiplendiriyorum ...
Sağlıkçılarımız çoğaldı :)
Geçen gün ayakkabı aldığım yerde orda görevli çocuk bana sen sağlıkçı mısın dedi sağlıkçı gibi bi tipim mi var :44:
hangi bölüm cnm bu yılki sıralaman kaçtıı?
Çok haklısın canımyaptığın çok güzel cnm ne insanlar var hayvan sevgisinden habersizz
O guzel kızı gorunce sohbete girmek istemistir
Bu arada vitrine koyduğum iki elbiseye baksana beyaz olanı mezuniyet için olur mu?
benm bu yıl kötüydü diye başlıyım .sayısalım bölüm olarak eczacılık fizik tedavi diyetisyelık istiyorum sıralamam 140 binlerdeydı dedim ya çok kötuydu bu yıl ama lys lere sıfır bilggiyle girdim
Çok haklısın canım
Çantamda plastik yemek kapları bulunduruyorum yaz aylarında susamış bi sokak hayvanı görürsem hemen önlerine koyuyorum
Bunu siz de yapın :)
Ağır bişey değil çantaya girebilio ufak plastik ya da alüminyum katlanabilen kaplar ...
Hemen bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?