Dostlarımla Sohbet Topiği

Seker bayraminiz ve 30 Agustos Zafer bayraminiz kutlu olsun kizcelerim.
Söyle güzel bir sarkiyla karsilamak istiyorum bugün sizleri..

[video=youtube;S-RBSN2LNM4]http://www.youtube.com/watch?v=S-RBSN2LNM4[/video]

Ben geldimmm
Hepinizin 2 bayramı da kutlu olsun canlarım
Banyoya girip anneanneme gideceğim
Öpüyorum hepinizi

bende sayısalım ve sağlıkla ilgili bölümler düşünüyorum cnm benimde bu sene olmadıı:44:

Aa ayni durumdayiz. Cok iyi oldu bak birlikte hazirlaniriz sinava.. Yardim aliriz birbirimizden, benim bilmedigim cok sey var. Sen ne düsünüyorsun tam olarak. Ben hemsirelik düsünüyorum, olmazsa fizyoterapistlik vs.de olabilir. Ama olur büyük ihtimalle, 3. girisim cünkü bu...

Ayy nerdee... Cok zor benim Izmir'den cikmam, bütcemizi fazlasiyla asar. Ama cok isterim gelebilmeyi, hele su seneyi bir atlatayim düsünürüz biseyler.
Biliyorum tabi ki de, orada insanlar konu sahibi gibi dalgaya vurarak savunuyorlar. Dedigin gibi tipler bir cogu da, birak su vermeyi yavru pisicige bile iyy diyerek bakan tipler.
Ben oraya öyle yazdim ama kücükken az pislik degildim ben de.. Teyzemlerin tarlasinda kuzenimle birlikte cekirgeleri yakalayip ördeklere yedirirdik ama valla karinlari doysun iyi beslensinler diye yapiyorduk...

İşte bahsettiğim tam olarak bu

Ben de bu tür eski şapkaları seviyorum işte
Çok eski tarz giyinirim giyim konusunda çağımın baya gerisindeyim

Ben de bayilirim böyle sapkalara. Almayi düsünüyorum ama nerede takabilirim ki?
Aynen canim ama ben baya baya gerideyim, ortacag cadilari gibi giyinirim.. Demek ki ruhumuz, aklimiz oralarda bir yerlerde kalmis...

Bu arada Leydim ve diger boy uzatmaya calisan arkadaslar; hareketleri yapip telkin müzigini dinliyor musunuz bakalim?

Gelirsin canım ya 1 sene sonra ne olacağı belli mi olur gelebilirsin umarım
Ayy ben hayatta dokunamam çekirgelere

Canım o şapkaları benzerleri dantel sokakta var,ama yeteri kadar büyük olmadıkları için almadım ben
Kocaman istiyorum
Aynen ben hep söylerim ben bu döneme bu devire ait değilim diye
İstediğimiz dönemde yaşamayadım ben de hayatımı ona göre yaşıyorum giyiniş olsun müzik olsun ...

Ben hareketlere henüz başlamadım,müziği dinliyorum ama 6 saat çok fazla ya o kadar dinleyemiyorum :26:

Ben çıkıyorum gitmem lazım canıım
Gece gelirim

Slanıa canım evet ya birbirimize destek çıkalım ben eczacılık istiyorum canım fizik tedavi yada diyetisyenlıkte olabilir hemşirelıkte su sıra kafama yattı bu sene çok kötuydu sıralamam .s.s ama bu yıl eşşek inek gibi artık nasıl oluyorsa öyle çalşacağım diyorum
bu arada herkesin 2 bayramıda kutlu mutlu huzurlu olsun hepinizi çok sevıyor öpüyor ve harçlığımıda istiyorumm

Ne vuruyon yaaaa

Neyse küsüm Leydiye o bana vurdu o cevap ermesin
Şu internetin ölüm tarihi geçti ama ben hala youtube'a giriyorum ne ayak bilen var mı yahu:26:

Hakkaten yaa?

Aa sen de mi sac koyulastirmak istiyorsun? Ben de yaa! En son boyami koyu renk yapacagim, kizil kahve gibi bir renk. Ondan sonra birakacagim boyamayi ama dipler acik grimsi kumral gelince siritacak tabi ki.. Ben cay ve adacayini demleyip kullanmayi düsünüyorum hem kizillik versin hem koyulastirsin diye. Senin denedigin bir yöntem var mi?

Benim de göbek sorunum var onu halletmem lazım en kısa zamanda
Kızlar saçımı boyasam mı şimdi?
Yarına güzel girmek istedim de
Hazır saçım kirliyken boyayayım gitsin ekime kadar yine boyarım

Canim boy uzatma egzersizlerine baktin mi Joule'un paylastigi? Dikkat ettiysen ayni zamanda karin kaslarini da calistiriyor. Benim de cok istedigim sey düz bir karina sahip olup göbek piercingi yaptirmak..
Boyadin mi? Boyayacak misin? Ayy cok merak ettim.

Slanıa ben diyetisyenlik istiyorum cnm ama olmazsa hemşireliğede giderim benim puanım yetiyodu hemşireliğe tercihte yaptm ama özelde tam burslu devlet hiç yazmadım puanım 383 tü ege en son 380 kapatmış bu sene görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü nası bi aptallık yaptım bilmiyorum istanbulda özeller tutuyo diye gerek bile duymadım ama sonum kötü oldu ek tercihlerde belki gitmeyen falan olur diye umut ediyorum ama bakalım olmazsa hemen çalışmaya başlicam

Valla okumaya gelir miyim bilemem ama misafirlige gelirim herhalde..
Yazlik yerde süper gider o sapkalar, keske günlük de kullanabilsek. Of bir seylerin kullanilabilmesi icin illa moda mi olmasi gerekiyor. Bir kac yil öncesine kadar salvara "iyy o ne öyle köylü gibi" diyen millet simdi üzerinden düsürmüyor.
Bak simdi napcan; iki tane müzik oynaticin varsa birinden istedigin müzigi dinlerken digerinden de cok kisik seste telkin müzigini ac, telkin müzigini bir süre sonra duymuyorsun zaten.
Tamam canim görüsürüz...

Tesekkür ediyorum canim senin de bayramin kutlu olsun..
Sen de mi? Ben annem yüzünden hemsirelik istiyorum, ama o istedi diye degil o hemsire oldugu icin hastane ortamini hemsireleri falan taniyorum o yüzden istiyorum. Yakin hissediyorum kendimi hastaneye. Hemsirelik okuduktan sonra herhangi bir problem cikmazsa güzel sanatlar-resim düsünüyorum. Cocukluktan beri asil hayalim bu... Hemsireligi garanti meslek oldugu icin istiyorum biraz da. Sonucta saglikciya her zaman ihtiyac var ve herkes saglikci özellikle de hemsire olamaz. Kan görmeye dayanamayan, hastane ortamini sevmeyen insan cok.

geçmişi anca mıncıkladım
dün gece pc başında değildim
kızlar hepinize iyi bayramlar
dün baya bi kaynatmışsınız kaç sayfa okudum yani

Tesekkür ediyorum canim senin de bayramin kutlu olsun..
Sen de mi? Ben annem yüzünden hemsirelik istiyorum, ama o istedi diye degil o hemsire oldugu icin hastane ortamini hemsireleri falan taniyorum o yüzden istiyorum. Yakin hissediyorum kendimi hastaneye. Hemsirelik okuduktan sonra herhangi bir problem cikmazsa güzel sanatlar-resim düsünüyorum. Cocukluktan beri asil hayalim bu... Hemsireligi garanti meslek oldugu icin istiyorum biraz da. Sonucta saglikciya her zaman ihtiyac var ve herkes saglikci özellikle de hemsire olamaz. Kan görmeye dayanamayan, hastane ortamini sevmeyen insan cok.
[/QUOTE]

Evet canım sağlık alanında boş kalman imkansız bende kendimi garantıye almak için istiyorum ecza fizik tedavi diyetisyenlık hemşirelık artık bunlardan birisi olsun ve istanbulda olsun başkada bişey istemem

slm kızlar forum takipten başlığı bazen görüyorum bi bakim kim varmış kim yokmuş dedim... iyi bayramlar... nasılsınızz...

Hoşgeldin iyi bayramlar
Şimdilik bitek ben varım malum bayram :)
Sen nasılsın?

nolsun canım karam karışık biraz napcam bilmiyorum....

2 senelik evliyim benden gıcık olan yaptığımı yapan bi eltim vardı arardım teli açmazdı üniv. mezun olmamı ve çalışmamı çekemezdi ( sanki iyi bi şey) 2 aydır canım cicimli 180 derece döndü 2 hafta sonra bize gelecek kafam karıştı neden böyle değişti diye... ben işe gidip geliyorum sabah gidiyorum akşam geliyorum o evde olcak yani bilmiyorum karıştı kafam uyku tutmuyooo napsam acaba...

Çok garip neden böyle değişti acaba
Belki tanıdıkça sevmiştir diyeceğim fakat fazla mı polyannacılık olur bilmiyorum :)
Hangi bölümden mezunsun?
Uzun süre mi kalacak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…