Dostlarımla Sohbet Topiği

Çok garip neden böyle değişti acaba
Belki tanıdıkça sevmiştir diyeceğim fakat fazla mı polyannacılık olur bilmiyorum :)
Hangi bölümden mezunsun?
Uzun süre mi kalacak :44:

kamu yön mezunuyum bilmiyorum ne kadar kalacaklar eşi ve çocuklarıyla geliyor hani izin alma gibi şansım olsa onlar gidene kadar izin alırım ama imkansız izin almam....Biliyorum bana gıcık oluyor ama ne plan yapıyor çözemedim.Daha önce hiç gelmediler belki evimi de merak ediyor olabilir ama düşünsene evin hanımı evde yokken ne kadar kalabilirki birde samimide değiliz..

Ben de varım
Naptınız bakalım bugün kızlar?

sabah 10da kalktm kahvaltı neyın yapmadan amcamı teyzemı bayramalştm ardından eve geldim yattım biraz tv basında sonra kuzen çağırdı ağdaya gidelım yarın ablamı istemeye gelıcekler elbise giyicem diye oraya gittik ordan geldim evde misafir ağırladım durdum az biraz da ders çalştm çoook accııkkk sen naaaaptın bakalım :)

Ben de varım
Naptınız bakalım bugün kızlar?

sabah kalktım 10da kahvaltı neyın etmeden amcamlarla teyzemle bayramlaşıp geldim eve yattm tv karsısında sonra kuzen aradı ağdaya gidelım ablamı yarın isticekler elbise giycem dedi oraya gittik eve geldim azcık çok azıcık ders çalştm işte şimdide kk sen neler yaptın ?

mesajım yazılmadı sanıp bir kere daha yazdım kusuruma bakmayın :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…