Dostlarımla Sohbet Topiği

kızlar cumburlop ilgisiz alakasız olucak biraz ama şuna bakar mısınız ya!!!!!!
[video=youtube;mKYhQFCsUxU]http://www.youtube.com/watch?v=mKYhQFCsUxU&feature=related[/video]

bana kadın vokal dediklerinde bu kadını söylerdim. artık her sorulana christina aguilera dicem manyak gibi ya!!!

Evet ya gerçekten çok güzel sesi

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler malum yol yorgunluğum var :79::79::79::79:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.
Ben döndümmmmmmmmmmmm

Hoşgeldiiiin

Topiğe bir sürü daimi eklendi sen gittiğinden beri
Senin tanıdıkların bikaç gün aramızda olmayacak cecenn tatilde 1 hafta yok
Ceyda da yok bu ara malum bayram yeni bitti ve dersaneye başlıo bu sene aramızda pek olamayabilir
Slania buralarda ama o da dersaneye başlıo pek aramızda olamayacak ekimden sonra
Ve ben
Ben 5ine bilet aldım gidiyorum Ankara'ya
Tabi bu temelli gidiş değil ya 1 gün kalacağım ya da hiç kalmadan gece döneceğim
Asıl gidiş ekim başında
Belki ben de uzun bi süre aranızda olamayacağım

Son düzenleme:
Leydimm ben geldim..
2 gündür gelmiyorum, brezilya fönü yapacagim ya onunla ilgili baslikta okumadigim kisimlari okuyorum. Iyice bilgi sahibi olup yapmak istiyorum.
Ee nasilsin? Nasil gidiyor Ankara'ya tasinma isleri? Yurt bulabildin mi?
Bu arada kahkül kestirdim tam istedigim gibi oldu!

Ben de geldim kızlar
Ama gidiyorum birazdan misafir gelecekmiş annem köpeğimi gezdirmeye gitti evi toplamak bana kaldı
Slania nasıl oldu saçların?
Merak ettim ben de istiyorum kahkül biliosun
Bu gece saçımı boyuyorum ben de
Bakalım nasıl bi renk çıkacak umarım lacivert olur tahminimizdeki gibi
Resim eklerim
Saçım çok çabuk uzuo benim şekli 1 aya kalmadan bozuluo o yüzden daha kestirmeyeceğim ekimde giderken kestireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…