Dostlarımla Sohbet Topiği

tamam boyanın çok güzel olacağına eminim :)

ben benimkinden yine ayrıldım ve anneme yalan söyleyerek skağa attım kendimi.
üsküdara gittim dolaştım kumpir yedim yoruldum geldim. dinleniyorum şimdide

Bende saçlarıma ışıltı attırmak istiyorum ama bizimkiler izin vermiyor.
Kendi doğal saçlarım koyu kumral.
Bazen siyah gibi duruyor.
Güneştede bazen sarıya ve kızıla çalıyor.
Tuhaf bir saçım var.. :/
Bana kalsa aslında kırmızı yapıcamda

selamsııııız hoşgeldiiii
ben her zaman doğallıktan yanayım.

tamam boyanın çok güzel olacağına eminim :)

ben benimkinden yine ayrıldım ve anneme yalan söyleyerek skağa attım kendimi.
üsküdara gittim dolaştım kumpir yedim yoruldum geldim. dinleniyorum şimdide

Ay yine mi canım :26:
Oh ya ne güzel ben de tek başıma dolaşmayı çok seviyorum kafanı dinlemişsindir azcık

Boşver boyama canım ya benim şimdiki aklım olsa boyamazdım doğal kalsın
Düşünüyorum da görüntü güzel ama kendi rengime döndürmek imkansız
Nereye kadar boyayacağım

Ay yine mi canım :26:
Oh ya ne güzel ben de tek başıma dolaşmayı çok seviyorum kafanı dinlemişsindir azcık

yalnız dolaşmak gibisi yok
hele kız kulesinin karşısındaysam. şu dershane başlasa da kendimi oyalayacak şeyler bulsam.
laydim hatırlatmak istemiyorum ama. ondan ayrıldıktan sonra özlediğin anlarda nasıl dayandın ?

Canım bilirim o hissi çok kötüdür
Ben hep onunla kötü anlarımızı düşünürdüm hep olumsuzlukları hatırlardım zaten olamayacaktı derdim
Ve benim önümde seninki gibi hayallerim hedeflerim vardı hep onları düşünüp yepyeni bi sayfa açacağımı söylerdim kendime :)
Sen de öyle yap insan o kadar rahatlıo ki en fazla 1 sene sonra kendini bambaşka bi hayatın içinde bulacağını her şeyin çok farklı olacağını düşün

şuan tek umudum dershane. eğer çok özlersem her zaman gittiğimiz yerlere giderim falan diyorum. tabi bu sefer becerebilirsem ayrılmayı :26:

şuan tek umudum dershane. eğer çok özlersem her zaman gittiğimiz yerlere giderim falan diyorum. tabi bu sefer becerebilirsem ayrılmayı :26:

Öyle bi tempoya gireceksin ki özlemeye bile vaktin olmayacak bırak özleyip de hep gittiğiniz yerlere gitmeyi
Bu ilişkinin derslerini etkilemesine izin verme sakın
Hani hep yazar ya başarının sırrı falan diye maddeler halinde,işte orda bana en mantıklı gelen hep bu madde olmuştur:
'Yoğun duygusal ilişkilerden kaçının'
Bu gerçekten çok önemliymiş ben ilk senemde anlamıştım bunu

istersem bu ayrılığın bana yararı bile olabilir diye düşünüyorum.
gaza gelip daha çok ders çalışabilir, aklıma gelmesin diye kendimi sadece derslere verebilirim.
önce şu ayrılık düşüncesini aklıma tam olarak yerleştirmeliyim. olmuyo anladım. zorlamanın alemi yok. umarım bu son olur.

Evet önce her şeyin kesin olarak bittiğini iyice anlayıp öyle başlaman lazım çalışmaya
Ben ilk senemde öyle çok şey çektim ki ayrıl barış kavga ayrılık barışma hep böyle
İnsan aklını veremio derse
Bence bidaha barışmayı düşünme hatta bunu ona da söyle
Beni birazcık sevdiysen ve bana değer veriosan bu sene beni bu tür tartışmalarla kavgalarla oyalama de
Geleceğini düşünmek zorundasın

haklısın bunu ona söylemem lazım. yoksa arayıp duracağı kesin. daha mesaj atmıycam demiştim ama birazdan son kez bunu söylemek için mesaj atıyım. bitsin gitsin.

haklısın bunu ona söylemem lazım. yoksa arayıp duracağı kesin. daha mesaj atmıycam demiştim ama birazdan son kez bunu söylemek için mesaj atıyım. bitsin gitsin.
Umarım anlayışla karşılar canım
Ama seni sevdiği çok belli bence hak verecektir sana

selam ladym nasılsın işlerim yüzünden senle sohbet edemedik ben gitmek zorunda kaldım

Canım yaa evet sen bi görünüp bi kayboluosun bu ara bi konuşamadık
Bayadır da yoktun ben gitmeden gelmeyeceksin konuşamayacağız sandım :/

attım mesajı laydim. bakalım neler olacak bundan sonra :44:
gerçi ben arayacağına çok eminim ama. umarım aramaz artık :26:

attım mesajı laydim. bakalım neler olacak bundan sonra :44:
gerçi ben arayacağına çok eminim ama. umarım aramaz artık :26:

Bakalım ne diyecek
Bu sene senin için gerçekten çok önemli ve çok isteklisin hayallerine kesin ulaşacaksın bunu kimsenin bozmaya hakkı yok
O seni çok sevio bence ve fedakarlık da göstermek zorunda

Bakalım ne diyecek
Bu sene senin için gerçekten çok önemli ve çok isteklisin hayallerine kesin ulaşacaksın bunu kimsenin bozmaya hakkı yok
O seni çok sevio bence ve fedakarlık da göstermek zorunda

evet çok istekliyim ve başarıcam biliyorum
ayrılmayı da başarıcam çifte sevinç olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…