Dostlarımla Sohbet Topiği

söylemiştim ya dinleseydin sen arada sıradaaaa falan diye giresim geldi ya merhaba buarada

bana şimdilik çözüm lazımdı derken tuhaf bişey oldu balkondaydım masaya bişey atılmış gibi ses geldi yada dişinol bende kafa yaptı feci şekilde dicektim ki laptopun üstünde ki yapıştırma uğurböceklerinden biri kendini aşağıya doğru salmış ses ondan çıkmış. ne saçmalıyorum ben ya
ne diyodum ben ım he şey işte dişinol buldum sürdüm suratımın sol tarafı iptal şuan ya dişim dahil suratımı uyuşturdu kendimde değilim resmen üstüne bide ağrı kesici içtim üstüne bide gribim ben ya hey allahım beni buluyo ya of pf. neyse ve var ne yok ladym?

[ı]bekleriz her zamann
Canım yaa ama az kalmış gördüğüm kadarıyla
[/ı]
son 99 gün cnm ya
iyigeceler hanımlar nasılsınız
iyi geceler hoşgeldiniz

Canım bi ara ben de dişinol kullandım çok fazla kullanma ağzını tahriş ediyor geçmiş olsun bu arada.

Ay sesli güldüm okurken evdekiler deli sancak
Ayy hepsi seni bulmuş canımm yat dinlen en iyisi uyumak
Boya yetmemiş ya yeni yeni görüyorum kızıllıklar kalmış arada ama idare edeceğim artık

Canım bi ara ben de dişinol kullandım çok fazla kullanma ağzını tahriş ediyor geçmiş olsun bu arada.

fark ettim onu ben ya suratım iptal oldu yok zaten en son 13 14 yaşlarımda diş ağrısı çekmiştim aradan geçti 5 6 sene ilk defa oldu umarım sonda olur teşekkür ederim

Rbl sorunumuz benzer cnm=) ben de gribim nefes almakta zorlnıyorum sürekli gözmden yaş geliyor birde bgun dişim kırıldı çürümştü.

Ay sesli güldüm okurken evdekiler deli sancak
Ayy hepsi seni bulmuş canımm yat dinlen en iyisi uyumak
Boya yetmemiş ya yeni yeni görüyorum kızıllıklar kalmış arada ama idare edeceğim artık

ben bide balkonda kendi kendime konuşuyorum binadan biri tanık olmasa bari ciddi ciddi kafayı buldum dişinolle öyle böyle değil ya
olsun nolcak ki o kadarından hem bence hoş bile durur alerji etkisi olmayan bi boya bulsam bende siyah yada koyu kahve yapcamda yok ki işte

Rbl sorunumuz benzer cnm=) ben de gribim nefes almakta zorlnıyorum sürekli gözmden yaş geliyor birde bgun dişim kırıldı çürümştü.

sorunlar birde çözüm yok ki anacım bende öyleyim gözüm ve burnum iskiye bağladı geçmiş olsun ya :/ benimkide bi tırtıklı bi tuhaf olmuş (tabire gel yalnız) acaba kırıldıda benim mi haberim yok anlamadım ki:26:

Buna daha beter sesli güldüm benim gözümden kaçmştı cidden ay rblll kopardın yine gece gece ya

yok ben gördüm ya görüyom ben ya! al karnem!
buarada incici olmandan şüpheleniyorum lady bkz: sesli güldüm (yarım saattir eli ağzında düşünceli ifadeyi arıyorum bulamıyorum cümlenin sonuna koymak için sanırım ben var sanıyodum koydum say sen yinede)

Ay grip mevsimi erken başlamış geçmiş olsun kızlar

benim ki mevsimden değil klimadan ya. annem sağolsun 5 dakika kapatmıyo buzulları yaşıyoruz evde onun havasından oldu sanırım ilk boğazlarım yanıyodu sonuç bu teşekkür ettim bu arada

Ay grip mevsimi erken başlamış geçmiş olsun kızlar
Çok sağol cnm

Kız güldürdün beni gece gece tırtıklıııııı Şaka maka valla şimdi banada gülcen bir iki saat önce kalktım cezveye nane limon koydum içinede mama kaşığı koydum karştrcm mama kaşıgını içnde untmşm cezvenin bir elime yapştrdım karştyım diye 3 parmagım birden yandı şuan kabarık bgun hc iyi değilm valla.

[video=youtube;RAQPQuGGJhM]http://www.youtube.com/watch?v=RAQPQuGGJhM[/video]

evet gençler kopuyoruz
hastası oldum bunun ya ağzım kavak yelleri efe gibi yayık bi şekilde ufak gülüşler eşliğinde dinliyorum manyak gibi korkuyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…