Tanıyalım seni ilk defa geldin sanırım topiğimize
Evet ilk ama bundan sonra gelicem inş... Yaş 21=) Nişanlıyım. Nişanlım asker. Bol bol hasret
Mrb kızlar
Aaa diş mii çok ağrısı olurmuş dişin :26:
Ablamın diş doktoru bi ağrı kesici vermişti ablama adı fortune mi neydi o çok iyi derdi ablam hep
Tabi önce bi doktora git bakalım :26:
Selam hoşgeldin
iyigeceler hanımlar nasılsınız
son 99 gün cnm ya[ı]bekleriz her zamann
Canım yaa ama az kalmış gördüğüm kadarıyla[/ı]
iyi geceler hoşgeldiniziyigeceler hanımlar nasılsınız
söylemiştim ya dinleseydin sen arada sıradaaaa falan diye giresim geldi yaMerhaba buarada
hahhah =))) güzel şarkı.
Bana şimdilik çözüm lazımdı derken tuhaf bişey oldu balkondaydım masaya bişey atılmış gibi ses geldi yada dişinol bende kafa yaptı feci şekilde dicektim ki laptopun üstünde ki yapıştırma uğurböceklerinden biri kendini aşağıya doğru salmış ses ondan çıkmış. Ne saçmalıyorum ben ya
Ne diyodum ben ım he şey işte dişinol buldum sürdüm suratımın sol tarafı iptal şuan ya dişim dahil suratımı uyuşturdu kendimde değilim resmen üstüne bide ağrı kesici içtim üstüne bide gribim ben ya hey allahım beni buluyo ya of pf. Neyse ve var ne yok ladym?
iyigeceler hanımlar nasılsınız
İyi geceler sen de hoşgeldin
Kendi adıma iyiyim sen?
Eski üye yeni aktiflerdensin sanırım :)
son 99 gün cnm ya
iyi geceler hoşgeldiniz
söylemiştim ya dinleseydin sen arada sıradaaaa falan diye giresim geldi yamerhaba buarada
bana şimdilik çözüm lazımdı derken tuhaf bişey oldu balkondaydım masaya bişey atılmış gibi ses geldi yada dişinol bende kafa yaptı feci şekilde dicektim ki laptopun üstünde ki yapıştırma uğurböceklerinden biri kendini aşağıya doğru salmış ses ondan çıkmış. ne saçmalıyorum ben ya
ne diyodum ben ım he şey işte dişinol buldum sürdüm suratımın sol tarafı iptal şuan ya dişim dahil suratımı uyuşturdu kendimde değilim resmen üstüne bide ağrı kesici içtim üstüne bide gribim ben ya hey allahım beni buluyo ya of pf. neyse ve var ne yok ladym?
Canım bi ara ben de dişinol kullandım çok fazla kullanma ağzını tahriş ediyor geçmiş olsun bu arada.
Ay sesli güldüm okurken evdekiler deli sancak
Ayy hepsi seni bulmuş canımm yat dinlen en iyisi uyumak
Boya yetmemiş ya yeni yeni görüyorum kızıllıklar kalmış arada ama idare edeceğim artık
alıntının içine yazmışsın ama kaçmadı yinede gözümdendüşünün yani nasıl bi durumdayım murat dalkılıç geldi aklıma ya
Rbl sorunumuz benzer cnm=) ben de gribim nefes almakta zorlnıyorum sürekli gözmden yaş geliyor birde bgun dişim kırıldı çürümştü.
Rbl sorunumuz benzer cnm=) ben de gribim nefes almakta zorlnıyorum sürekli gözmden yaş geliyor birde bgun dişim kırıldı çürümştü.
Buna daha beter sesli güldüm benim gözümden kaçmştı cidden ay rblll kopardın yine gece gece ya
Ay grip mevsimi erken başlamış geçmiş olsun kızlar
Çok sağol cnmAy grip mevsimi erken başlamış geçmiş olsun kızlar
sorunlar birde çözüm yok ki anacımbende öyleyim gözüm ve burnum iskiye bağladı geçmiş olsun ya :/ benimkide bi tırtıklı bi tuhaf olmuş (tabire gel yalnız) acaba kırıldıda benim mi haberim yok anlamadım ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?