Çok sağol cnm
Kız güldürdün beni gece gece tırtıklııııııŞaka maka valla şimdi banada gülcen bir iki saat önce kalktım cezveye nane limon koydum içinede mama kaşığı koydum karştrcm mama kaşıgını içnde untmşm cezvenin bir elime yapştrdım karştyım diye 3 parmagım birden yandı şuan kabarık bgun hc iyi değilm valla.
senin ki trajikomik olmuş yageçmiş olsun anacım fazla mıncıklama buz falanda koyma ya su topluyo:26: gerçi normalde de topluyo ama buz koyunca hemen topluyo istatistik tuttum
Rbl sorunumuz benzer cnm=) ben de gribim nefes almakta zorlnıyorum sürekli gözmden yaş geliyor birde bgun dişim kırıldı çürümştü.
Ayy geçmiş olsun dikkat edin canlarımÇok sağol cnm
Kız güldürdün beni gece gece tırtıklııııııŞaka maka valla şimdi banada gülcen bir iki saat önce kalktım cezveye nane limon koydum içinede mama kaşığı koydum karştrcm mama kaşıgını içnde untmşm cezvenin bir elime yapştrdım karştyım diye 3 parmagım birden yandı şuan kabarık bgun hc iyi değilm valla.
[video=youtube;RAQPQuGGJhM]http://www.youtube.com/watch?v=RAQPQuGGJhM[/video]
evet gençler kopuyoruz
hastası oldum bunun ya ağzım kavak yelleri efe gibi yayık bi şekilde ufak gülüşler eşliğinde dinliyorum manyak gibi korkuyorum kızlar
........................................................................senin ki trajikomik olmuş yageçmiş olsun anacım fazla mıncıklama buz falanda koyma ya su topluyo:26: gerçi normalde de topluyo ama buz koyunca hemen topluyo istatistik tuttum
aynen cnm yaVala buz falan da koymadım hiç suya tutdum bi okadar işte
Ayy geçmiş olsun dikkat edin canlarım
Ay ben de bayıldım buna yaa sen eklediğinden beri arada söylüyorum falan
dikkat bi dahakine geçmiş olsun tekrardan
yakında ailen benimle irtibata geçip muhabbetimizi koparır o zaman bu gidişle ya
kızlar bu arada bende şu gül yazan kısımda ki o uyuz gül yazısını nasıl değiştirebilirim ya:26:
Süper yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunlar
Niye kalsın işte ne güzel
Profil düzenleye gir orda görürsün canım kısa bişey yaz gül yazısı gider
Süper yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunlar
rbl eklediği videolarla koparır
sende yazsana Gül diye o zaman
hemen mıncıklamaya koyuluyorum
teveccühünüz efenim saygılaaar
Gülüüm
Canlarım ben saçımı düzleştireceğim
Bakalım düzken nasıl görünüo rengi
Baya da geç olmuş sonra da yatarım heralde
İyi geceler hepizeee
rbl aktüel rütbe yazan yere bakacaksın
ablaaaam
içine doğru dimi bulamıyacağımbende öyle düşünüyodum ama buldum galiba bakıcam şimdi mesaj attıktan sonra olmuşmu diye
sabah resimleri eklemeyi unutma he
allah rahatlık versin iyi geceler görüşürüz
veee buyrun buradan yakın şarkının bende ki bütün anlam ve önemine s... sıva çekti tüyü dikti bunedir yaözgüven o kadar da iyi birşey değildir hanımlar buradan bunu çıkarıyoruz buyrun izleyelim;
[video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/56864/pitbull-ft-ne-yo-ft-biyikli-kiz-gemi-ivrtrte-to-nayt[/video]
inanmıyorummmm gerçekmisinhay yarabbim bi de nete koyuyolar cidden kimi zaman okadar da iyi değil öz güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?