Dostlarımla Sohbet Topiği

ben rayımdan çıktım

o da güzel
canım önünde hayatının en zor sınavını vermen gereken bi süreç var
türkiye koşullarında bunun adı öss (ygs- lys)
bunlara odaklan pişman olma ilerde bi yıl kolay telafi edilmiyor

Anaaam iyice hirslandim sen böyle diyince! Hemen arastiriyorum oranin hemsirelik ve saglikla ilgili bölümlerini..
Yarin resimlerini eklerim sacimin.
Niye ki? Devlet yurdu mu özel mi?

Evet canim Amonra'nin kullandigi acici, su an saclari kipkirmizi. Onun konularina bak istersen, ona danisabilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/462538-kizil-sacin-cazibesi-evde-kizila-ulasmak-rengini-korumak-cok-kolay-artik-resimli.html

Cilek kirmizisi cok yakisir sana ama ben daha cok koyu kizillari begeniyorum. Hem koyu rengin asaleti hem de kizilin cekiciligi var koyu kizilda. Ayrica mavis gözlere ve beyaz tene cok yakisiyor...

Bu arada Eluveitie bir daha ne zaman gelebilir sence buraya? :26: Off Dolores'i de kacirmistim ben...

o da güzel
canım önünde hayatının en zor sınavını vermen gereken bi süreç var
türkiye koşullarında bunun adı öss (ygs- lys)
bunlara odaklan pişman olma ilerde bi yıl kolay telafi edilmiyor

farkındayım canım.
aşkla dersi birbirine karıştırmamaya çalışıyorum.
elimden gelenin en iyisini yapıcam

Mutlaka araştır çok beğenirsin sen Hacettepe'yi
Evet ben de amonra'nın topiğinden öğrendim konuştuk boyamaya karar verdiğim zaman yardımlarını da alacağım
Koyu kızıl da olur hatta daha da kolay olur dönmem
Bilmiyorum bakacağım artık
Senin de kızıllığı fazla olan bi kahveymiş şuan saçın bi konuda okudum

ha buarada ladyim şikayet gibi olmasın sana da yeni gelenleri sevmeyen arkadaş bizden öncede burda olabilir ama kk da saygı denen kavram yok olmamıştır umarım

Senin begenmene sevindim, alisman kolay olacak.. Ben de fen bilimleri dersanesine yazildim, su an etütlerine gidiyorum. Cok aptal tipler var, calismaya degil resmen muhabbete geliyorlar. 16 yasinda kiz tiki tiki hareketler.. Off hic katlanamam. Umarim yasitlarim arasinda böyle tipler yoktur.. Bir de sevgilimle ayni dersanedeyim bu da ayri bir sorun..
Canim ne zaman boyamayi düsünüyorsun?
Evet garnier 5.52, su an baya koyu kizil gibi. Bu arada Brezilya fönünü yaptim bekliyorum. Pazartesi yikayacagim, bakalim sonuc nasil olacak..
Canim ben cikiyorum. Erken yatip erken kalkiyorum bu aralar.. :) Iyi geceler...

Bu arada Mune malum konuda..

ha buarada ladyim şikayet gibi olmasın sana da yeni gelenleri sevmeyen arkadaş bizden öncede burda olabilir ama kk da saygı denen kavram yok olmamıştır umarım

Canım biz de şaşırdık o duruma
Siz yeni değilsiniz zaten o arkadaş bayadır burada olmadığı için yeni dedi size
Siz bu topiğin sahibelerisiniz olur mu öyle şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…