kim kimi sevmio kız
Senin begenmene sevindim, alisman kolay olacak..Ben de fen bilimleri dersanesine yazildim, su an etütlerine gidiyorum. Cok aptal tipler var, calismaya degil resmen muhabbete geliyorlar. 16 yasinda kiz tiki tiki hareketler.. Off hic katlanamam. Umarim yasitlarim arasinda böyle tipler yoktur.. Bir de sevgilimle ayni dersanedeyim bu da ayri bir sorun..
Canim ne zaman boyamayi düsünüyorsun?
Evet garnier 5.52, su an baya koyu kizil gibi. Bu arada Brezilya fönünü yaptim bekliyorum. Pazartesi yikayacagim, bakalim sonuc nasil olacak..
Canim ben cikiyorum. Erken yatip erken kalkiyorum bu aralar.. :) Iyi geceler...
Bu arada Mune malum konuda..
arkadaşlar sitede yeniyim öncelikle ne yapmalıyım biraz yardım istiyorum. napcağımı bilemiyorum
kızlar ben çıkıyorum gündüzleri giriyorum topiğede pek kimse olmuyor herkes gece kuşu
yarın görüşürüz kızancıklar iyi geceler :80:
Ay çokmerak ettim şinciiiJouleee iyiyiz canım sen nasılsın?
Ya ben senin konuşma tarzını bi arkadaşıma benzetiyorum bide kendini anlattın ya böyle gözümde canlanıosun yüzünü de benzetiyorum
Öyleyiz canım ama dur bi cevap verelim arkadaşaCanım biz de şaşırdık o duruma
Siz yeni değilsiniz zaten o arkadaş bayadır burada olmadığı için yeni dedi size
Siz bu topiğin sahibelerisiniz olur mu öyle şey
Yok tatlım sen değilsin.
Ben bizim zamanlarımızı seviyordum.
Cecenn, Lady, Slania, Sen, Silvart.
Sonradan yeni insanlar gelmeye başladı felan.
Yeniliklere açık biri değilim hoşlanmıyorum.
Eski sıcaklık ve samimiyet yok.
Hangi topikte kalacağınız umrumda değil zaten. Ben burada sohbetimi yapıyorum çıkıyorum. Arkadaşlarda saolsun eğleniyoruz. Benden öncesi beni ilgilendirmez ben buradayım.
Hangi topikte takılacağım sizi ilgilendirmez.
Burada sizden önce vardım
Yahu takmışsınız bi onlardan önce ben vardıma... Zorunuza mı gidiyor arkadaşlığımız anlamadım gitti. Çok eğleniyoruz biz. Çok samimiyiz ve bizim için tadı var. Napmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ama bu laf esirgememek değil saygısızlık. Tadı kalmadığını düşünüyosanız sizin fikriniz biz öyle düşünmüyoruz.Alınsın.
Bu topikte onlardan önce vardım ben.
Ve evet bazı yeni kişiler geldikten sonra tadı kalmadı bu bir gerçek.
Lafımı kimseden esirgemem.
kimse kimseyi sevmek zorunda değil istemiosa gelmeyiz sedefcim laydim bnm topiğe gelir tabi ceydada orda görüşürüz samimi bulmamış hatun bizi
Ben sizi seviyorum yetmez mi
Ben sizi seviyorum yetmez mi
Ay çokmerak ettim şinciii
Öyleyiz canım ama dur bi cevap verelim arkadaşa
Hangi topikte kalacağınız umrumda değil zaten. Ben burada sohbetimi yapıyorum çıkıyorum. Arkadaşlarda saolsun eğleniyoruz. Benden öncesi beni ilgilendirmez ben buradayım.
Yahu takmışsınız bi onlardan önce ben vardıma... Zorunuza mı gidiyor arkadaşlığımız anlamadım gitti. Çok eğleniyoruz biz. Çok samimiyiz ve bizim için tadı var. Napmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ama bu laf esirgememek değil saygısızlık. Tadı kalmadığını düşünüyosanız sizin fikriniz biz öyle düşünmüyoruz.
kimse kimseyi sevmek zorunda değil istemiosa gelmeyiz sedefcim laydim bnm topiğe gelir tabi ceydada orda görüşürüz samimi bulmamış hatun bizi
Joule'mmm desteklerinizi asla unutamam burdaki muhabbetimizi ben buluştuğum çoğu arkadaşta bulamıyorum
Ben mutluyum yani siz de mutluysanız muhabbetimiz hoşunuza gidiosa sorun yok
canıııım benim ya benide unutmamış
joulem boşver boşuna tartışma oluşmasın.
herkes istediğiyle konuşur olur biter.
biz samimiyetinize inanıyoruz sonuçta.
pamuk yeni geldi ya ondan öyle gelmiştir.
ayy buluştuğum demişken biz sanalda bu kadar eğleniyosak geçke hayatta buluşsak neler olacağını düşünemiyorum
canıııım benim ya benide unutmamış
joulem boşver boşuna tartışma oluşmasın.
herkes istediğiyle konuşur olur biter.
biz samimiyetinize inanıyoruz sonuçta.
pamuk yeni geldi ya ondan öyle gelmiştir.
eski olma bişiii ifade etmioooo önemli olan yeni olupta kalplerde yer edinmek biz birbirimizi seviosak ne ala gerisi boş laf hikayeeeeeee
Joule'mmm desteklerinizi asla unutamam burdaki muhabbetimizi ben buluştuğum çoğu arkadaşta bulamıyorum
Ben mutluyum yani siz de mutluysanız muhabbetimiz hoşunuza gidiosa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?