Dostlarımla Sohbet Topiği

O dersaneyi biliyorum ama gitmedim tabi hiç
Ay dersanede insanları sevemezsen resmen işkence gelio orası
Ama sen etkilemesine izin verme sevmediğin insanlar bile olsa görme kimseyi

Aaa yaptın mı sonunda?
Of benim de astımım olmasa çok istiyorum biliosun
Çok yıprandı saçlarım
Çok güzel olacak eminim :)

İyi geceler canım

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum gündüzleri giriyorum topiğede pek kimse olmuyor herkes gece kuşu
yarın görüşürüz kızancıklar iyi geceler :80:

kimse kimseyi sevmek zorunda değil istemiosa gelmeyiz sedefcim laydim bnm topiğe gelir tabi ceydada orda görüşürüz samimi bulmamış hatun bizi

Jouleee iyiyiz canım sen nasılsın?
Ya ben senin konuşma tarzını bi arkadaşıma benzetiyorum bide kendini anlattın ya böyle gözümde canlanıosun yüzünü de benzetiyorum
Ay çokmerak ettim şinciii
Canım biz de şaşırdık o duruma
Siz yeni değilsiniz zaten o arkadaş bayadır burada olmadığı için yeni dedi size
Siz bu topiğin sahibelerisiniz olur mu öyle şey
Öyleyiz canım ama dur bi cevap verelim arkadaşa

Hangi topikte takılacağım sizi ilgilendirmez.
Burada sizden önce vardım
Hangi topikte kalacağınız umrumda değil zaten. Ben burada sohbetimi yapıyorum çıkıyorum. Arkadaşlarda saolsun eğleniyoruz. Benden öncesi beni ilgilendirmez ben buradayım.
Alınsın.
Bu topikte onlardan önce vardım ben.
Ve evet bazı yeni kişiler geldikten sonra tadı kalmadı bu bir gerçek.
Lafımı kimseden esirgemem.
Yahu takmışsınız bi onlardan önce ben vardıma... Zorunuza mı gidiyor arkadaşlığımız anlamadım gitti. Çok eğleniyoruz biz. Çok samimiyiz ve bizim için tadı var. Napmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ama bu laf esirgememek değil saygısızlık. Tadı kalmadığını düşünüyosanız sizin fikriniz biz öyle düşünmüyoruz.

Ben sizi seviyorum yetmez mi

Yeter canım insanlar ne dediğini bilmiyo çekememezlik hat safhada. Gelip şurada ben eskilerdenim tanışalım dese sıcaklık ve samimiyeti o da hissederdi. Ama saygı denen kavram herkeste bulunmuyor. Biz buradayız rahatsız olan kendi düşünsün.

Joule'mmm desteklerinizi asla unutamam burdaki muhabbetimizi ben buluştuğum çoğu arkadaşta bulamıyorum
Ben mutluyum yani siz de mutluysanız muhabbetimiz hoşunuza gidiosa sorun yok

kimse kimseyi sevmek zorunda değil istemiosa gelmeyiz sedefcim laydim bnm topiğe gelir tabi ceydada orda görüşürüz samimi bulmamış hatun bizi

canıııım benim ya benide unutmamış

joulem boşver boşuna tartışma oluşmasın.
herkes istediğiyle konuşur olur biter.
biz samimiyetinize inanıyoruz sonuçta.
pamuk yeni geldi ya ondan öyle gelmiştir.

Joule'mmm desteklerinizi asla unutamam burdaki muhabbetimizi ben buluştuğum çoğu arkadaşta bulamıyorum

ayy buluştuğum demişken biz sanalda bu kadar eğleniyosak geçke hayatta buluşsak neler olacağını düşünemiyorum

eski olma bişiii ifade etmioooo önemli olan yeni olupta kalplerde yer edinmek biz birbirimizi seviosak ne ala gerisi boş laf hikayeeeeeee

unuturmuyum hiç

Gidiyo cicim Bu ona yeterli cevap olmuştur umarım.

Ceydacım, yeni gelmesi, eski olması vs... Hiçbiri bana ve diğer arkadaşlarımıza saygısızlığı hoş görmez. Biz birbirimizi biliyoruz gerisine takılmıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…