5 miiiiiiii5 ziyaretçiiii
:44:
..............
günaydın iyi pazarlar kıslar nasılsınız
günaydın kızçeler :92:
O dersaneyi biliyorum ama gitmedim tabi hiç
Ay dersanede insanları sevemezsen resmen işkence gelio orası
Ama sen etkilemesine izin verme sevmediğin insanlar bile olsa görme kimseyi
Aaa yaptın mı sonunda?
Of benim de astımım olmasa çok istiyorum biliosun
Çok yıprandı saçlarım
Çok güzel olacak eminim :)
İyi geceler canım
Leydim gecmise gözattim biraz, Jarnana'yi paylasmissin ya cok severim ben onu..Ben de bu güzel parcayi paylasiyorum sizlerle..
[video=youtube;knk7cnSppeY]http://www.youtube.com/watch?v=knk7cnSppeY&feature=related[/video]
Alip götürdü beni yine ait oldugum yerlere...
Canim diyete baslayacaksan 12sinden yani yarindan itibaren basla, aya göre kilo verme dönemine giriyoruz.
12 Eylülden (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)
Gecen sene ben Izmir'in zengin dersanesi diye bilinen bir dersanesine gitmistim. Cocuklarin durumlari gercekten cok iyiydi, babalarinin sirketleri falan vardi arabalariyla gidip geliyorlardi ama bir tane tiki zengin züppe tip yoktu.Hatta cok güzel arkadasliklarim oldu orada. Umarim burasi da tahmin ettigim gibi bir yer degildir.
Yaptim ama tedbirlerimi aldim. Vantilatörüm ve maskem hazirdi. Hic öyle genzim yanmadi, gözlerim de cok az yandi. Ama astimin varsa bence sen pek bulasma. Eminim saclarin benimkiler kadar berbat degildir. Yag bakimlariyla ve uclarindan aldirmayla kurtulursun yipranmis yerlerden. Uclarindan aldirmak bile cok fark ettiriyor..
Kızlar çok üzgünüm ya... Geçen sene 1 sayıyla yendiğimiz Sırbistana 1 sayıyla kaybettik. Son hücumda bizimdi oysa. Buna üzüldüm ama bir de geçen sene dünya 2.si olduğunda göklere çıkaran insanlar şimdi küfür üstüne küfür ediyorlar buna daha çok üzüldüm. Orada 40 dakika yerlere atılıp bir top peşinde TÜRK oldukları için top koşturan 12 DEV YÜREKLİ ADAMa şimdi neler neler söylüyorlar. Maç içinde aramızda büyük bir fark vardı 14 sayı kadar, yeniliyorduk. Ersan ilyasova farkı kapatan sayılara imza attı. Son hücumda attığı basket girmediği için maçı kaybettiren isim oldu insanlara göre. Yahu siz o adamı farkı kapatırken KAHRAMAN ilan etmiştiniz şimdi ne oldu? bu kadar mı dengesiz insanlar var. CANINIZ SAĞOLSUN 12 DEV ADAM.
*Helal olsun demeyi biliyorsak, canınız sağolsun demeyi de bileceğiz. İnşallah bunu öğrenir bir gün TÜRK İNSANI...
canım benim ya nasıl içten üzülmüşsün
ersan ilyasova
türk insanı böyle kuzum yapıcak birşey yok. çok çabuk göklere çıkarıp bi o kadar çabuk erin dibine sokabiliyorlar insanı.
Canım gerçekten ben orada oynasam kaybetsem bu kadar üzülürdüm yani. Ben biliyorum ki kaybedecek takım değildik, ama oldu bir kere... Bir de orada 214lük Ömer Aşık bile bir top için yerlere yatıyorsa ben burada onlara küfür edemem de ettirmem de... Emir Preldzic... Türk değildi ama Türk oldu ve takımımızın çok önemli bir oyuncusu. Helal olsun dedirtecek kadar. Tüm çabasını isteğini ortaya koydu ama...
İnsanlar sanki onlar kazanmak istemiyormuş gibi davranıyorlar, çok üzücü... Bir de artist artist konuşmalar ben olsam atardım gibisinden. Orada senin yerine oynuyorlarsa susacaksın ne aptal saptal konuşmalar yapıyorsun, ne biçim insanlar... Umarım biz de bi gün iyi günde kötü günde yanında olabiliriz.
uzaktan konuşması herkes için kolay tabi.
2 yıl basketbol oynadım bende, bende öyle diyordum ya ne varki vs vs.
ama hiçte kolay değil.
kaldı ki elbette takım kazanmak ister. elinden geleni yapar ama sonuç farklı, üzücü olabilir.
önemli olan kazandığında değil kaybettiğinde de sonsuz desteklemektir zaten.
Evet ya ben çok istiyorum bunları onlara anlatabilmek. Küfür eden insanların yanında onları destekleyenler olduğunu da bilselerdi keşke... TBF'nin sitesine yorum yapamıyoruz ama yapmak isterdim. Seneye 2012 olimpiyatlarına katılamıyoruz bunun içinde ayrı bir üzgünüm. Yani dün anlattığım neşemden eser yok önüme gelene bağırıyorum püff...
bir basketbol aşığıyla karşı karşıyayım yani :)
üzülme canım spor bu kazanmakta var kaybetmekte.
kazanmak ne kadar olağansa kaybetmekte bir o kadar olağan.
Seviyorum basketbolu dediğim gibi hep bir basketbolcu bir sevgilim olsun istemişimdir
sevgilini basketbolcu yap o zaman
ben çıkıyorum canım yemek yiyiyim
Kızlar çok üzgünüm ya... Geçen sene 1 sayıyla yendiğimiz Sırbistana 1 sayıyla kaybettik. Son hücumda bizimdi oysa. Buna üzüldüm ama bir de geçen sene dünya 2.si olduğunda göklere çıkaran insanlar şimdi küfür üstüne küfür ediyorlar buna daha çok üzüldüm. Orada 40 dakika yerlere atılıp bir top peşinde TÜRK oldukları için top koşturan 12 DEV YÜREKLİ ADAMa şimdi neler neler söylüyorlar. Maç içinde aramızda büyük bir fark vardı 14 sayı kadar, yeniliyorduk. Ersan ilyasova farkı kapatan sayılara imza attı. Son hücumda attığı basket girmediği için maçı kaybettiren isim oldu insanlara göre. Yahu siz o adamı farkı kapatırken KAHRAMAN ilan etmiştiniz şimdi ne oldu? bu kadar mı dengesiz insanlar var. CANINIZ SAĞOLSUN 12 DEV ADAM.
*Helal olsun demeyi biliyorsak, canınız sağolsun demeyi de bileceğiz. İnşallah bunu öğrenir bir gün TÜRK İNSANI...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?