Dostlarımla Sohbet Topiği

Bikaç gün önce 'Bugün ne giydin' konusuna resmini eklemiş resmi photoshoplamış ve prof makina ile çekince netteki resimler gibi olmuş
Bikaç kişi de sen fakesin demiş ben de Angelina Jolie resmi koyacağım diye dalga geçmiş
Silvart da fena saydırdı gerizekalılar aptallar vs
Baya şeyler yazdı adminler sildi mesajlarını ve silvart da ceza aldı :97:

ben görmüştüm o fotoğrafı.
yapılan yorumlarıda gördüm.
kötü olmuş ya :26:

Aa Ceyda da geldi hoşgeldiiiin

Aynen ben de üzüldüm yapma vs dedim ama dinlemedi arkadaş listesini boşalttı falan

Aa Ceyda da geldi hoşgeldiiiin

Aynen ben de üzüldüm yapma vs dedim ama dinlemedi arkadaş listesini boşalttı falan

hoşbulduk canım.
keşke umursamasaydı ne yazdıklarını. ben tamam aynı yerde yine çekilicem fotoğraf falan yazdığını görmüştüm ama gayet sakindi.

Aslında biz Silvartı tanıyoruz biliyoruz oraya mesaj yazabiliriz fake olmadığına dair
Ama sorun heralde kullandığı laflar oldu:/

hoşbulduk canım.
keşke umursamasaydı ne yazdıklarını. ben tamam aynı yerde yine çekilicem fotoğraf falan yazdığını görmüştüm ama gayet sakindi.
Önceleri kızlar çok moralim bozuldu yorumlarınıza vs dedi sakindi baya
Sonradan çok sert yorumlar yaptı :26:

laydim birşey sorucam sana. sen şu nar ekşili maskeyi yapmışsın öyle okudum. seninde cildin kuruydu öyle hatırlıyorum. benimkide kuru baya yapsam nasıl olur faydasını gördün mü sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…