Sen nerelerdesin yahu
Hoşgeldiiin nasılsın neler yapıosun?
Tatıll matıl derken giremedim bi türlü.. ayy şekerım nolsun wallaha aynıı sende ne war ne yok kayıt işlemlerini naptın buldun mu kalıcak bı yer ?
Sen nerelerdesin yahu
Hoşgeldiiin nasılsın neler yapıosun?
Tatıll matıl derken giremedim bi türlü.. ayy şekerım nolsun wallaha aynıı sende ne war ne yok kayıt işlemlerini naptın buldun mu kalıcak bı yer ?
Yaptım kaydımı
Bi yurtla da anlaştım ama içime sinmedi değiştireceğim sanırım
Vakit de daralıo ama :18:
hoşgeldin busra_07
nasılsın dersane nasıl gidio
Sıcaktan patlıyoruuuuum
Sen napıosun nasıl gidio çalışmalar?
iyi ya halımden memnunum bu yıl iyi bir öğrencymhasta oldum ama (adet) : (
Geçmiş olsun :/hafta sonu tatıldeydık yarnda tatıl bugn hasta oldum karnım ağrıdı ağrıdı ama Allahtan bu sefer acillik olmadım çok sancılı geçiyor..
sen napıyorsun nasılsn cnm sevglyle tatılıde yaptn geldn
nedenn neyını begenmedın kıı
Ooff bendee hasta oldummm fenaa bı haldeyydım cok sukur simdii iiimmçok gecmiş olsunnn
Geçmiş olsun :/
cecenn bi ilaç adı söylemişti adet sancılarımı tamamen kesti demişti gelince sor onu
[/I]
Geçmiş olsun :/
cecenn bi ilaç adı söylemişti adet sancılarımı tamamen kesti demişti gelince sor onu
Okula çok uzak ya :/
hadii yaaa kötüymüşş :/ bi donem dayansanda sonra cewre edınınce ewe cıkarsınız belkii
sanada geçmişler olsun canım ..
bazen kadın olmaktan nefret ediyorum dediğimde annem kızıyor dur bak daha doğumu görüceksn diyor
saol cnm..
ayy bn baylıorm bazenn okadarr kotuyum terlemeler flnn berbat bı hal alıyorum anlıyıcagın ama son 3 aydır yıne bıraz hafif atlatıyorum çok şükürrr
hafta sonu tatıldeydık yarnda tatıl bugn hasta oldum karnım ağrıdı ağrıdı ama Allahtan bu sefer acillik olmadım çok sancılı geçiyor..
sen napıyorsun nasılsn cnm sevglyle tatılıde yaptn geldn
mutluluktan uçuyorum şuan
bende her ay acile gidiyorum valla babam kızıyogit doktora diyor ama bende ihmal ediyorum her ay sancıyı çekıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?