Dostlarımla Sohbet Topiği

günaydın kızçeler :92:
dün gece oyun oynamaktan başım ağrıyor yahu :82:

Kedicik nasıl oldu Laydim Uyanmıştır şimdiye...

slm yawrular ben geldim:)

günaydınnnnn gününüz aydın olsun şekerler

günaydın kızçeler :92:
dün gece oyun oynamaktan başım ağrıyor yahu :82:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

bende burdayım ve burdakı son günüm
babam pc yı toplıyıcak dukkana göturcek bugn kızlar

Hepinize selamlar canlarım

Ben de geldim

Dün gecenin 3ünde bi yavru kedi sesi duyduk nasıl ağlıo ama dayanamadık ablamla indik aşağı
Ben hayatımda bu kadar minik bi kedi görmedim resmen avcum kadar gözleri henüz açılmamış yanında annesi var ama ne yavrusunun yanına gidio ne bizi yanına yaklaştırıo
Hayvan rüzgardan üşümüş titrio yanına gidemedik bi süre annesi gardiyan gibi önümüzde volta atıo
E madem öyle git yavrunun yanına dimi psikopat kedi
Ne numaralar yaptık biz varız diye gitmio sandık tamam hadi biz gidiyoruz diyoruz saklanıyoruz yok gitmio yavrusunun yanına e naptık bizde kediyi oyalayıp yavruyu aldık eve getirdik
Aşağıda eski terk edilmiş bi araba var orda 3 yavru bi de annesine bakıyoruz sabah erkenden götürdük belki yavruya süt anne olur diye
Kedi aldı yavruyu kendi yavrularından ayırmıo şuan onu da emzirio ay çok mutlu oldum ya sık sık gidip bakıyoruz zaten onlara diğer yavruya da bakarız

Büşra üzüldüm ya konuşamayacak mıyız artık
Gelmeye çalış arada

cecenn'im benim kedi iyi ama hala sersem gibi çok narkoz vermişler uyumamış bi süre vet.çok sağlıklı bi kedi şimdiye kadar dayanamayıp uyuması lazım demiş
E fazla narkoz verince de hala tam kendine gelemedi yavrum

Son düzenleme:
pisicikler çok sevimliler yaaa bayılıyorum minicik yavru kedilere
kıyamam hiç

büşracımm hayırdır ya niye gidiyor pc

babam dükkana götürüyor pc yi ..: (
arada amcamlardan filan uğramaya çalışacığım ben hepinizi çok çok sevdim çok iy arkadaslık kurduk şu kısa surede belki kimi zaman yardım ettniz bana ..
hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve bilinki ben hepinizi çok sevdim :):):)

bizde seni çok sevdik canım en azından kendi adıma konuşayım
veda konuşması gibi oldu ayol bu yazdıkların gelicen yine sen böyle konuşma

pisicikler çok sevimliler yaaa bayılıyorum minicik yavru kedilere
kıyamam hiç
Bi görsen aşırı küçüktü ya inanamazsın ben şoka girdim suratı buldok köpeklerine benziodu

Ay canıımm veda eder gibi konuşma yahu
Yine geleceksin konuşacağız ben de seni çok sevdim hepimiz seni çok sevdik iyi ki katılmışsın aramıza

bizde seni çok sevdik canım en azından kendi adıma konuşayım
veda konuşması gibi oldu ayol bu yazdıkların gelicen yine sen böyle konuşma

gelicem gelicem inşaallah hayırlı haberlerımle gelıcem unıyı kazandığmda gelıcem müjdemı vericem belkı yanına gelirim sedulu izmire :):):)

gelicem gelicem inşaallah hayırlı haberlerımle gelıcem unıyı kazandığmda gelıcem müjdemı vericem belkı yanına gelirim sedulu izmire :):):)

İzmir'e gelirsen benim yanıma da gelmiş olursun
Ama ben Ankara'da olacağım dimi :97:
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sakın unutma haber vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…