Bayadır narçiçeği ruj arayışındayım ama parfümerilerde bana gösterdikleri ya tupturuncu ya da bayrak kırmızısı :97:
hoşgeldiin cecennim
nasılsın ?
Hoşgeldiin
Tnt'de güzel filmler oluo ya geçen gün boo diye bi film vardı çok merak etmiştim reklamda görüp ama kaçırdım :97:
Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?
Bugün odamı yeniledik çok mutluyum yaa
Bi tane de ben açmıştım ama sonuç alamamıştımforumdada vardı nar çiçeği ruj diye bir konu bak istersen ona bi.
Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?
Bugün odamı yeniledik çok mutluyum yaa
Hepinize selamlar canlarım
Ben de geldim
Dün gecenin 3ünde bi yavru kedi sesi duyduk nasıl ağlıo ama dayanamadık ablamla indik aşağı
Ben hayatımda bu kadar minik bi kedi görmedim resmen avcum kadar gözleri henüz açılmamış yanında annesi var ama ne yavrusunun yanına gidio ne bizi yanına yaklaştırıo
Hayvan rüzgardan üşümüş titrio yanına gidemedik bi süre annesi gardiyan gibi önümüzde volta atıo
E madem öyle git yavrunun yanına dimi psikopat kedi
Ne numaralar yaptık biz varız diye gitmio sandık tamam hadi biz gidiyoruz diyoruz saklanıyoruz yok gitmio yavrusunun yanına e naptık bizde kediyi oyalayıp yavruyu aldık eve getirdik
Aşağıda eski terk edilmiş bi araba var orda 3 yavru bi de annesine bakıyoruz sabah erkenden götürdük belki yavruya süt anne olur diye
Kedi aldı yavruyu kendi yavrularından ayırmıo şuan onu da emzirio ay çok mutlu oldum ya sık sık gidip bakıyoruz zaten onlara diğer yavruya da bakarız
Büşra üzüldüm ya konuşamayacak mıyız artık
Gelmeye çalış arada
cecenn'im benim kedi iyi ama hala sersem gibi çok narkoz vermişler uyumamış bi süre vet.çok sağlıklı bi kedi şimdiye kadar dayanamayıp uyuması lazım demiş
E fazla narkoz verince de hala tam kendine gelemedi yavrum
Ayy çok mutlu oldum canım çok saolCanım hayvanlar konusunda ne kadar duyarlısın okuyunca öyle sevindimki
Keşke herkes senin gibi olabilse çok iyi bir kalbin var
kredi işi noldu laydim ?
Ayy çok mutlu oldum canım çok saol
Sen de çok iyisin keşke herkes bizim gibi duyarlı olabilse ...
Canım ya olmadı o :97:
Kredi çekmişiz daha önce onu yenilerlermiş ama 1 ay sonra
E bi ay sonraki kredinin bana ne faydası var bana okula gitmeden lazımdı :97:
hadi ya :/ tek kişilik oda olmıycak yani ?
ee yurt işi nolcak ?
Tamam sedulu gelince konuşuruz
Ben bikaç gün yaptım canım ama devam ettiremedim
Benim de kilo vermem lazım :97:
56 kiloydum sabah tartıldığımda 57.5 civarı oluyorum gün içinde 58i görüyorum :s
5 günde 5 kilo diyetine başladım biara ama tam olarak yapamadım
Bidaha başlayacağım
Yok malesef olmayacak :97:
Ekimde gittiğim zaman bikaç yurtla da görüşeceğim kayıt olduğum yurtta kalmak istemiyorum içime sinmedi biliosun
Başka bi yurtta iki kişilik odada kalırım 1 ay sonra da kredi çekersek konuşuruz yurtla tek kişiliğe geçerim böyle düşündük bakalım umarım olur ...
Bakayım ben de o diyeteYarin basliyorum egzersizlere ve diyete.Senin kilon öyle kötü degil ya, bence hizli kilo verdiren diyetlerden uzak durmalisin. Verdigin kilolari bir süre sonra geri aliyorsun. Bence sen suna bir göz at, ben bu diyeti kendime göre degistirip uygulayacagim. Bir protein eksik, onu da ben ekleyecegim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/412355-1-ayda-6-8-kilo-saglikla.html
Canim sen dövme yaptirmayi düsünüyor musun hala? Bir de saclarini naptin, kahkül yaptiracak misin?
anladım laydim. biliyorum içine sinmemişti hiç :97: hele bi gitte bakarsın artık yurtlara
Bakayım ben de o diyete
Çok bi fazlam yok ama göbeğim
Evet canım yaptıracağım dövme
Ama kahküle cesaretim yok :97:
Senin albümünde gördüm çok güzel olmuş
İstediğim içime sinen bi yurt bulayım artık
Bakayım ben de o diyete
Çok bi fazlam yok ama göbeğim
Evet canım yaptıracağım dövme
Ama kahküle cesaretim yok :97:
Senin albümünde gördüm çok güzel olmuş
İstediğim içime sinen bi yurt bulayım artık
Ben de böyle konuşulanlardan bihaber dalıyorum ortaya. :s
Lady sana bir sorum olacaktı. Senin de ten rengin açıkmış.
Fondöten kullanıyor musun ya da kullandın mı bilmiyorum da beyaz ten için bildiğin çok pahalı olmayan bir marka var mı nosuyla beraber tabi. Ama likit fondöten köpük değil.
Netten bikaç yurt baktık onlarla gidip konuşayım bakalım onların yeri falan iyiydi canım ...bulursun laydim umutsuzluğa kapılma.
arkadaş bulunca kafana göre eve çıkarsın zaten.
Aa ben onu söylemeyi unuttum bak, albümden görmüssün.Sagol canim...
Valla benim de pek cesaretim yoktu, düsünüyordum yaptirmayi ama yaptirmam ani bir kararla oldu. Kesinlikle yaptirmalisin, icinde kalmasin. Merak etme yakisir yüzün cok güzel cünkü...
Dövmeyi yaptiracagin yere karar verdin mi?
Yurt isi olmadi mi hala ya... :26:
Hoşgeldin
Evet tenim açık baya
Bikaç sene önce başladım fondöten kullanmaya ondan önce sadece pudra kullanıodum
Fondöten almak için gittiğim yerde suratımı deneme tahtası yapmışlardı maybelline alix avien vs hepsini denedik hepsi koyu kaldı
Max factor lasting performance benim tenime en yakın olan fondötendi onu aldım o zamandan beri onu kullanıyorum
Fiyatı 55tl numarası 101 ivory
Max factorün creme puffını çok övüyorlardı ve ben de çok beğendim ama en açık dedikleri renk yani nude koyu durunca alamamıştım.((((( Diğer likitler de uymaz diye hiç bakmamıştım.
Peki bu fondöten isim olarak nedir? Yani 101 nosunun adı?
Buna da bi bak sen
101 ivory beige adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?