Dostlarımla Sohbet Topiği

O da var haklisin. En iyisi bi süre daha böyle kalsin saclarin, iyice karar verdiginde yaptirirsin. Sagol canim...
Leydim dövme konusunda sana bir sey danisacagim. Bu tip dövmeler sence belde mi güzel durur yoksa sirtin ortasinda mi? Sirtin ortasi dedigim sütyen hizasinin tam üstü.

Ben sırta daha çok yakıştırıyorum bu dövmeleri
Bence yaptırırsan sırta yaptırmalısın
Çok da güzellermiş

Tamam o zaman halay başı sensin
Diğeri de Makara
Ortadakiler de ben ceyda cecenn slania büşra kısacası bütün topik müdavimleri

ay şuanda bi konu okuyorum hakikaten can sıkıcı millet ne kadar namusluymuşta benim haberim yokmuş

Ben sırta daha çok yakıştırıyorum bu dövmeleri
Bence yaptırırsan sırta yaptırmalısın
Çok da güzellermiş

Oh iyi oldu bak bu... Kendi konuma da yazdim, baskalarinin fikirlerini de merak ediyorum.
Canim ben cikiyorum yatmam lazim, iyi geceler...

ay şuanda bi konu okuyorum hakikaten can sıkıcı millet ne kadar namusluymuşta benim haberim yokmuş

Ben de gördüm bahsettiğim konuyu
Ama yok ben yeminliyim sinir olacağım konuları ve bir derdim var'ı okumuyorum

Canlar hangi konu?
Iyi geceler hepinize...

her neyse ya can sıkmaya değmez bende girmiyorum artık o can sıkıcı bölümlere

En doğrusu
Hatta benim gibi yap ilgilendiğin konu ve forumları aboneliklerine ekle ben saç bakımı tırnak bakımı gibi forumları ekledim aboneliğime bi de bikaç konuyu ekledim oh mis
Ne forum takipte takılıyorum ne forumları ararken can sıkıcı mesajlarla karşılaşıyorum
Gözünü seveyim teknolojinin

Oh iyi oldu bak bu... Kendi konuma da yazdim, baskalarinin fikirlerini de merak ediyorum.
Canim ben cikiyorum yatmam lazim, iyi geceler...

Canlar hangi konu?
Iyi geceler hepinize...

İyi geceler canım
İyi çalışmalar ve iyi dersler de aynı zamanda
Seneye yanıma gel :84:

bende öyle yaptım canım üye olduğumdan beri hoşuma giden konuları hemen aboneliğe ekliyorum
mesela bu topiği aramakla uğraşmıyorum
abone listemde en üstte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…