Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben geldiim

Ben de karanfil suyuyla yıkıyorum ve o karışımı kullanıyorum benimkinin içinde 25 tane yağ var
Aktardan çamterebentin hint ve badem yağı almaya gittim onu tavsiye etti ben de onu aldım
Saçlarımın dökülmesi azalmadı bile ama benim :97:
Gerçi karanfil suyuna yeni başladım

Haksız yere mahkum edilen bi adam ve aynı zamanda yetiştirebilene ödül verilecek siyah laleyi yetiştiren adam
Ama rakipleri mahkumluğundan faydalanıp çalmaya çalışıo lalesini elinden
Öyle devam edio :97:

Son düzenleme:
Haksız yere mahkum edilen bi adam ve aynı zamanda yetiştirebilene ödül verilecek siyah laleyi yetiştiren adam
Ama rakipleri mahkumluğundan faydalanıp çalmaya çalışıo lalesini elinden
Öyle devam edio :97:

merak ettim iyi mi
bu sene kendimi kitaplara vermemeyi düşünüyorum çünkü ben psikopatça okuyorum kitabı başından kalkmadan. ders çalışmama engel olur böylesi :26: ama seneye yazın lisete yapıp acısını çıkartıcam

Aynen ben de öyle yapmıştım 1 sene kitap okumadım asla elimden bırakamam çünkü
Biriktirdim şimdi okuyorum

Bu ara o kadının çok reklamı yapılıo ben de görüyorum hep
Hatta kitap kapaklarına kendi resimlerini koyduğu için eleştirilmiş
Tarzını üslubunu bilmiyorum yazarın okumadım kitaplarını

Bu ara o kadının çok reklamı yapılıo ben de görüyorum hep
Hatta kitap kapaklarına kendi resimlerini koyduğu için eleştirilmiş
Tarzını üslubunu bilmiyorum yazarın okumadım kitaplarını

ben okudum. beğeniyorum üslubunuda. kadın türk ama kitaplarını ingilizce yazıp türkçeye çevirtiyor bu bana ilginç gelmişti.

Büyük ihtimal türkiyede doğup büyümemiştir
Benim de pratiğimi geliştirmem şart oldu wat yapmak istiyorum yakın bi zamanda

Benim pratiğim fazla değil
Okullarda genelde gramer ağırlıklı eğitim veriolar anca isteğe bağlı mülakat yaparlardı bizim okulda orada geliştirirdim pratiğimi
Şimdi 1 sene ingilizceyle alakamı kesip össye çalıştığım için unuttum heralde

dil nankör diye boşuna dememişler. konuşulmayınca unutuluyo. bende 1. sınıfın yaz tatilinde 3 aylığına gitmek istiyorum amerikaya ama bakalım. kolay değil pek. belkide okulla giderim.

dil nankör diye boşuna dememişler. konuşulmayınca unutuluyo. bende 1. sınıfın yaz tatilinde 3 aylığına gitmek istiyorum amerikaya ama bakalım. kolay değil pek. belkide okulla giderim.

Erasmusla gidebilirsin ama Amerika mı orası belli olmaz okulun hangi üni. ile anlaşmalıysa o ülkeye gidersin
Gerçi hangi ülkeye gidersen git gezmek kolay diğer ülkeleri o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…