Dostlarımla Sohbet Topiği

Bi ara 20lik dişim çok ağrı yapmıştı doktora gittim ameliyatla alınacak dedi korktum bidaha gitmedim
Artık ağrımıo gerek kalmadı mı ne
Ama garantisi yok tabi o çekilmedikçe ara ara ağrı yapacak heralde :18:

Son düzenleme:

kimi 2olik dişler problemli olabiliyor. Çok çektim benim tüm diş etlerime vuruyordu ağrısı 2olik çıkartırken. Yapabilir ağrın başlarsa hemen çektir gitsin hiç acımıyor

Benimki çene kemiğine yakın biyerdeymiş ameliyat dikiş falan diyince korktum :18:
Bidaha ağrırsa mecbur çektireceğim yapacak bişey yok

Benimki çene kemiğine yakın biyerdeymiş ameliyat dikiş falan diyince korktum :18:
Bidaha ağrırsa mecbur çektireceğim yapacak bişey yok

iğne yaptıktan sonra hiç problem yok fakat her an acıycakmış gb hissediyorum ama bugün geçici dolgumu yaparken iğne vurmadı birden dişe bastırınca 2 kez zıpladım resmen beynıme vurdu acısı.:18:

Ay geçmiş olsun canım ya
Şuan var mı ağrın?

Amanın saate bak kaç olmuş
Sen de benim gibi gece kuşusun heralde
Gündüz geç vakte kadar uyuyunca gece hiç olmuo uykum bide şuan kahve içiyorum

Ay geçmiş olsun canım ya
Şuan var mı ağrın?

Amanın saate bak kaç olmuş
Sen de benim gibi gece kuşusun heralde
Gündüz geç vakte kadar uyuyunca gece hiç olmuo uykum bide şuan kahve içiyorum

Çok yok cnm az. sinirler alındı dişteki. ben de tam gece kuşuyum bı an önce erken yatmaya alışmam lazım ama yok alıştım işte belki nişanlm geldkten sonra çok çok gec yatmayı bırakırım.oh afiyet olsun bende yanıma bişeler alıyım gelıyorum

Yazın geceyle gündüz birbirine girio
Onlarca albüm indirdim hepsini tek tek dinliyorum kaç saattir müzik gurmesi gibi hissettim kendimi

Canım ben çıkayım artık banyo yaptım topuz yaptım saçlarımı hala ıslak kurutayım başım ağrıdı ıslak saçla
Sonra da biraz kitap okuyayım uykum gelir belki
İyi geceler

Günaydın kızlar kardeşim erken yatıyo rahatsız etmemek için giremiyorum nete

Selam kızlar!
Sanırım kredi işi oldu
Burda bi üyeyle konuşmuştum Hacettepeli o kaldığı yurdu söylemişti ulaşımı çok kolay demişti o yurtla konuştuk
Kredi sayesinde bi miktarını peşin yatırabileceğiz böylece taksitler de düşecek bizi zorlamayacak
Ay mutlu oldum yahu

sevindim canım hayırlı olsun
eski yurdu ne yaptın sen ilk kayıt olduğun :26:

Konuşacağız senetleri geri isteyeceğiz canım
Araştırdık alınmamış hizmetten hak talep edemezlermiş
Yani umarım kurtulabilirim

Konuşacağız senetleri geri isteyeceğiz canım
Araştırdık alınmamış hizmetten hak talep edemezlermiş
Yani umarım kurtulabilirim

umarım kurtulursun lady ya
yok yere olay çıkarmasınlar
az kaldı zaten okulun açılmasına toplamışsındır biraz valizleri

Şuan toplamaktayım
Off çok buruk bi sevinç bu ben annemi nasıl bırakacağım yahu
Bi de acaba maddi açıdan çok sıkıntı çekerler mi benim yüzümden diye düşünmekten bazen başım ağrıo
Annem üzülmesin ben başka bişey istemiyorum gerekirse dondururum bile dedim saçmalama sen gitmezsen daha çok üzülürüm dedi
Off of

ilk başta zor gelir tabi ama sonra alışıyor insan
anneler içinde öyle çok zor geliyor odana eşyalarına bakar durur sen ankaradayken
4 yıl çok uzun zaman gibi geliyor yazınca ama çok çabuk geçip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…