Dostlarımla Sohbet Topiği

Gel mutlaka canım
Yarın çıkacağım yola of heyecan yaptım konuşalım akşam :18:

Bu arada pamuk beni tekrar nasıl ekledi yahu zaten ekli değilmiydim
Silmiş mi ki daha önce :44:

Ay regl dönemimde ağrım olmuo diodum bu sefer amma ağrım var
Neden böyle oldu :44:

Ben geldim
Ne yapacağımı bilmez halde evde dolaşıyorum hiçbi ilerleme kaydedemedim
O kadar çok eşyam var ki hangisini sığdıracağım bilemedim yahu
En çok ojelerime üzülüyorum yarısından fazlasını burada burakmak zorundayım aralarından seçim yapmaya çalışıyorum hangilerini götürsem :44:
Bana koca ev yemio her odada başka eşyam var yurt odası nasıl yetecek

evet ladym küçücük dolaba sığacaksın az götür işin zor canım ama boşver sen öğrencisin olanla idare et

Öyle olacak artık
İlk önce sadece kişisel eşyalarımla mevsimlik kıyafetlerimi götüreyim 1 ay kadar sonra bayram tatili
O zaman da devamını götürürüm

ankara gecelere çok soğukmuş ona göre al kıyafetlerini canım havası çarpmasın seni birde izmire göre havası daha kuru

Öyleymiş ceket falan koydum bavula bisürü
Bu gün de eksiklerimi aldım yurtta giymek için bikaç alt üst bilmemne

ben geldiiiiim
laydim seçim yapmak zor. yaşamadan da anlayamazsın neyin eksik olduğunu.
tek mi gidiceksin ?

ben geldiiiiim
laydim seçim yapmak zor. yaşamadan da anlayamazsın neyin eksik olduğunu.
tek mi gidiceksin ?

Hoşgeldiiin
Yok tek gitmiyorum yurt kaydı yaptırmadım daha annemle gideceğim neyseki tek taşımak zorunda kalmayacağım
İşler yoluna girio gibi yarım dönemlik istiodum ya yurdu bu konuştuğumuz yurt kabul etti
Diğer dönem arkadaş bulursam eve çıkacağım
Bugün ders kaydını da yaptırdım danışmanımı aradım telefonda yaptık birlikte

çok sevindim laydim
ne güzel herşey yolunda gitmiş
yurt kaç kişilik ?

Dün resmen çıldıracağım sandım ders kaydı yapmam gereken zamanda net gitti nasıl söylendim şansıma anlatamam
Bugün sabah da ne olacaksa olsun artık yapmayacağım kaydı falan derken annem net gelmiş diye uyandırdı kalktım aradım yaptım
Yalnız son gün yaptığım için 1 seçmeli dersin kontenjanı dolmuş onu alamadım
Neyse artık kalsın o da napalım
Bi de bi saçmalık yaptım mantığa giriş dersini seçmedim halbuki seçmem gerekiodu fel.grubu öğretmeni olmak istiyorum biliosun
E mantık derslerine de ben gireceğim o an kafam çalışmadı
14 ekimde ders ekleme bırakma günleri varmış o gün ekleyeceğim artık

uzaktan daha zor tabi laydim. her şeyi telefondan internetten halletmeye çalışıyosun sonuçta.
yurt okula yakın mı ? ve kaç kişilik ?

Aa ben ona cevap vermedim dimi pardon
Odam 2 kişilik
Okula çok yakın değil yurt merkezde ama otobüs ve okulun servisleri önünden geçiomuş
Okula yakın yurtlar şehir merkezinden çok uzak ve servislerin son geçiş yerleri olduğu için doluo oluomuş almadan geçiomuş
Sabahın köründe bilmediğim biyerde kalmaya çekinirim açıkçası (önceki yurt öyle biyerdeydi ondan sinmedi içime)

çok sevindim laydim ya seninle ilgili o kadar güzel şeyler var ki içimde çok güzel olacak herşey
yurdun da istediğin gibi olması çok güzel bence içine sinmiştir artık.

Saol canım benim o kadar temiz kalplisiniz ki ben inanıyorum hep sizin hislerinize
İçime sindi bu sefer
Üyelerden yurtta kalmış olanlar da memnun olduklarını söylediler öyle yorumlar da duyunca sevindim
Yarın akşam yola çıkacağım ama pazar sabaha da erteleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…