Dostlarımla Sohbet Topiği

Hadi Lady'im hayırlı uğurlu olsun.
Herşey umarım dilediğin gibi olur.

Ama bizi tamamen bırakıp gitme.
Sensiz ne yaparız sonra?

Son düzenleme:

iyi yorumlar yapıldıysa güzeldir. burda bi konu vardı yurda giderken götürücekler falan diye :26: linkini bulursam atıyım baya faydalı şeyler vardı. aklımda kalan kanguru alın falan diyordu herkes. gerçi 2 kişilik oda ferah olur heralde.

Hadi Lady'im hayırlı uğurlu olsun.
Herşey umarım dilediğin gibi olur.

Ama bizi tamamen bırakıp gitme.
Sensiz ne yaparız sonra?
Teşekkür ederiim
Ben de istemem tamamen buradan kopmayı

Aa süper olur ben de arayayım o konuyu
Kanguruu evet ya ablam da alsaydık keşke dio ama vakit yok ki ikeaya gidelim dedik bugün ama zaman yetmedi

Teşekkür ederiim
Ben de istemem tamamen buradan kopmayı

Aa süper olur ben de arayayım o konuyu
Kanguruu evet ya ablam da alsaydık keşke dio ama vakit yok ki ikeaya gidelim dedik bugün ama zaman yetmedi

ben o kangurudan sırf zevk için alıcam çok güzel
ben aradım ama bulamadım konuyu :s tam adını da hatırlamıyorum.
acaba yurtta net var mıdır ?

Canım yaa laptopı alıyorum zaten yanıma
Her zaman olmasa da int.odasından girerim merak etmeyin
Odadan da girebilirsem yine burdayım hep

Daha ankarayı öğrenmeden dövme stüdyolarının yerlerini öğrendim
Burda yaptırmaya vaktim olmadı orda yaptırayım
Netten konuştum fiyat falan aldım

Canimm cok sevindim islerini halletmene, ufak tefek sorunlar olmus ama halledilir onlar nazar boncugu olsun.. Gidiyorsun demek Ankara'ya, 3ünde mi basliyor dersler? Benim 4ünde dersane basliyor, sevdicegimle gidip gelecegiz, gaz verip duruyoruz birbirimize, cok feci kazancaz bu sefer üniversiteyi.. Umarim bir arkadas bulup eve cikarsin, yurt sIkar bir süre sonra.
Kanguru ne ya? :26:
Kuzum ben seni eklemistim msne ama onaylamadin sanirim, msnin duruyor öyle listemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…