Dostlarımla Sohbet Topiği

Bana küçük gelen bi pantolonum var hiç giymedim daha buraya gelmeden önce aldım
Bilerek küçük aldım bakalım buraya geldiğimde zayıflayacak mıyım diye
Acaba denesem mi onu çok merak ediyorum
Ama kendime söz verdim buraya geldikten 1 ay kadar sonra denemek için
O yüzden bekliyorum daha

Ben karar verdim saçımı açıyorum :92::92::92::92::92::92:
Dün gittim burdaki bi kuaförle konuştum ama kendim açacağım saçlarımı
O zaman neden konuştun diyeceksinizz neden konuştum çünkü ona yaptıracağım gibi sorular sorup tüyolar aldım
Bildiklerimden farklı bişey söylemedi ama boya kataloglarını gösterdi istediğim rengi jeans color'la boyayacak ve 200 tl istedi
Ben jeans color'ı max.40 tl'ye sordum yahu insaf
Saç açıcı da 35 tlydi benim yapacaklarımdan farklı bişey yapmayacak ama istediği miktara bakın
Nasıl açacağını sordum ayrıntılı anlattı ona uygun bi şekilde açacağım bende
İzmir'e gidince yapmayı düşünüyorum boyaları açıcıyı burdan alamam malum öğr.bütçesi
Kataloğu iyice inceleme fırsatım oldu netten çok belirgin olmuodu lacivert ve saks mavi arasında kaldım ama saks maviye karar verdim
Saçım şuan çok garip bi renk uçlar ve aralar turuncu gibi oluo güneşte
Dipler yani sarının üzerine boyadığım lacivert aktı mor oldu
Bazı yerler siyah bazı yerler kahve
İşimi şansa bırakmayacağım bu sefer 2 kere falan açarım büyük ihtimalle
İyice sarı olsun turuncu yansıma görmek istemiyorum saçımda
Gece gece ne çok konuştum dimi benim uyumam lazım
Ama hiç de uykum yok :97:
Bi de kahve içtim ne hoş dimi :97:
Yarın derste uyumaca

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar...
Bu topikte alıntı ile cevaplama yasağı var mı bilmiyorum.Bu yüzden daldım sohbetin ortasından ama...Konu saç açma olunca dayanamadım.Benim saçlarımının rengi koyu kızıldı.O renge boyatmıştım ama çok sert bir ifade verdi,o yüzden açayım dedim.açık karamel yapmak istiyordum.Kendim açmayı denedim ama sonuç tam bir facia oldu.Baz olan renge göre açıcının etkisi değişkenlik gösteriyormuş.Garip bir turuncu olmuştu benimkisi.Ayrıca yıprandı saçlarım.Ama senin yönteme hayran kaldım arkadaşım.En azından önceden bilgi almışsın kuaförden.200 çok pahalı geldi bana.umarım evde halledebilirsin.

Hoşgeldin Senkolik
Bu arada nickini çok beğendiğimi de söylemeden geçemeyeceğim :97:
Alıntı yasağı sadece günlükte var canım günlük dışında istediğin yerde istediğin kadar alıntı yapabilirsin
Canım açıcılar zaten hep turuncu açar
platine kadar açmak için en az 2 kere açman gerekir
Çok mu yıprandı saçların?
Kopma falan oldu mu?
Ben yıllardır boyuyorum ama ilk defa açacağım
Evet bilgi aldım baya bi ve kullanacağı malzemeleri gördüm zaten benim de bildiğim malzemelerdi 200tl vermek istemedim yani
Ne gerek var
Umarım ben de hüsrana uğramam ama aylardır açıcısız lacivert yapmaya çalışmaktan sıkıldım
Artık karar verdim kesinlikle açacağım ben bu saçı

Son düzenleme:
İşte bu da benim renk cümbüşü saçlarımdan kareler

Bu saç kesinlikle siyah değil artık
O yüzden açmam daha kolay olacak
Lacivertten de eser kalmadı

Teşekkür ederim...Olmaz olaydım Senkolik ama neyse,bu konu uzaarrrr gider...."sen"in koliği olmak kolay olmuyor.İçi beni,dışı sizi yakar şimdi
Ben hiç araştırma yapmamıştım.Cahil cesareti işte.Kopmalar olmadı ama böyle bir garip hale döndü.Saç tellerim parlaklığını yitirdi,inceldi,tel kadayıfa döndü.sonra kuaföre gidip adam gibi bir hale sokturmak zorunda kaldım.Zamanla düzeldiler ama benin için boşu boşuna masraf oldu.200 tl az para değil,elbette haklısın vermek istememekte.Umarım sonuç iyi olur.

Bilirim hele acı veren birinin koliği olmak hiç kolay değil :97:

Ben şimdi iyice bir bakıma soktum saçlarımı
Bakımla boya daha çok akar hem de açıldığında daha az yıpranır
Rengin biraz daha akması için sinameki kürü yapacağım kepek şampuanıyla yıkayacağım bunlar akıtır saçları
En azından soldurur rengi
Umarım 2 kere açmama gerek kalmaz
Bakalım ...
Sonucu paylaşırım

Son düzenleme:

Bence ileride kuaför salonu açabilirsin.Fikirler çok güzel.Ahh,para,sermaye olacak işte....İşin kesim gibi zorlu kısmını deneyimli bir elemana yaptırırdın,saç diyaznı konularında sen danışmanlık yapardın.ben de sokakta bir renk görüyorum bazı bayanlarda,çok hoşuma gidiyor ama o rengi bir türlü yakalayamadım.Karamel tonu dediler,kaç karamel demedim,o değil...Böyle içinde hem bakırlık,hafif turuncu kızıllık olan ama doğal,yumuşak bir renk.Sanki sütü nescafe nin biraz daha koyusu gibi...hazır boya markalarından birkaç tanesini denedim ama daha çok kahveden ziyade kızıl gibi oluyor.

Hiç düşünmemiştim
Bahsettiğin renk muhtemelen dedikleri gibi karamel tonu ama zemin renginden kaynaklı tutturamamış olabilirsin
Rengi görseydim daha iyi yorum yapabilirdim tabi sen nette falan görürsen konu aç

selam evil nasılsın :))
ben de saçımı boyadım bugün ama çok beğenmedim yaa
tam da kurumadı bakalım (

selam evil nasılsın :))
ben de saçımı boyadım bugün ama çok beğenmedim yaa
tam da kurumadı bakalım (

İyiyim juno sen nasılsın?
Günlüğü okudum tebrik etme fırsatı bulamadım gözün aydın istediğin yer olmuş
Hangi renge boyadın?
Alışamamış olabilirsin daha bikaç gün geçsin beğenirsin belki

saol canım :))
ben de iyiyim işte tatilin son günlerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum:)
böyle turuncu gibi oldu dipleri yaa hoşuma gitmedi
biraz geçsin tekrar deiştiricem :26:

Hıım,evet,benimki kahve tonundan çok daha kızılımsı bir karamel oldu.Bulursam rengi açarım konu.Sen nasılsın?Ne zaman açmaya başlayacaksın?

saol canım :))
ben de iyiyim işte tatilin son günlerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum:)
böyle turuncu gibi oldu dipleri yaa hoşuma gitmedi
biraz geçsin tekrar deiştiricem :26:

Hemen değiştirme biraz dinlensin saçların
Turunculuk da zor yok oluyor :26:

Hıım,evet,benimki kahve tonundan çok daha kızılımsı bir karamel oldu.Bulursam rengi açarım konu.Sen nasılsın?Ne zaman açmaya başlayacaksın?

İyi olmaya çalışıyorum
Bikaç güne kadar kestirmeyi düşünüyorum saçlarımı çok kırık var yıprandı baya
Bu saçlara işlem yapmak içimden gelmiyor uçlardan bi kurtulayım çok sağlıksız
İzmirde rengini değiştiririm artık

İyi ol,hep iyi olmak zorundayız.Canın sıkılmış senin,hissediyorum ama kurcalamak istemem şimdi.Dert bir başladı mı sonu gelmiyor ki...Oluyor bazen böyle dönemler...Paylaşmak istersen buradayım.Saçlarım bir dönem benim de çok yıpranmıştı.Ama boya besliyor gerçekten.Yıpranma mevcutsa bir de üstüne açma işlemi
uygulamasan mı acaba?Kestirmen çok iyi olur,toparlanır saçın.Şimdilik açmak yerine kestirip kumral,kahve tonlarına filan boyasan.hem bu sezon modaymış ya böyle sıcak,yumuşak renkler.En azından hem boya,hem kesimle beslenip güçlenir.Birsüre sonra da açarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…