Tıklamak Yeterli mi ?
Bu konunun ilgili topiğine yazdım canım.
Gördüm Moralim Çok Bozuldu..
Sigara İçeyim Bari
Layd'im,nasılsın canım?Saçlar ne durumda?
ayy bu makara kukara alem kız ya.neler yazmıs banlamışlar tabi hemen
İyiyimm sen nasılsın?
Şimdilik bi değişiklik yok dün çamterebentin aldım şampuanıma karıştırdım onunla yıkayacağım artık
Boya öncesi hazırlık
Neyseki kısa bi süre sonra aramızda
Dünden beri bir sıkıntı var benim de üzerimde,ben de mi bir değişiklik yapsam diyorum.İyi gelir mi sence?uzun zamandır dokunmadım saçlarıma.Ne kestirdim ne de boya yaptım.Yalnız kendim boyayamam,karamel var çünkü şuan.Kendi saçım da kumral,hazır boya alsam kendi saç rengim üstüne tutmaz bu renk.önce açmışlardı çünkü karamele geçerken.çok güzel kahve,kestane tonları da var hazır boyalarda,onlar kapatır herhalde ama kararsızım.Offff,kafam çok karışık bu aralar...Bu arada makara kukara ya ne oldu,neden yok,üzüldüm.Nasıl oluyor yani,yönetim mi engel koyuyor?
Canım evet banlıyolar bazen böyle umarım hemen döner aramıza :)
Saçların konusunda iyi karar ver bence acale etme derim ben ...
Danış yakınındakilere ten rengine uyumlu bir renk olması çok önemli bence...
Yeni sayılırım ben bu forumda,banlamadan filan haberim yoktu,sağol aydınlattığın için.Umarım döner en kısa zamanda.
Ten rengim açık,yani çok beyaz tenli değilim ama buğday tenli kadar koyu da değil.Şu an kızıl tonuyla karışık karamel saçım.Dip boya zamanım geldi aslında ama ya aynı renge dip boya yaptırıp devam edicem ya da değiştiricem.Dip boyayı kendim yapamam evde,açıcı kullanmışlardı çünkü,ayrıca direkt karamel vurmadılar,karıştırmışlardı birkaç ton.Yani kendim tutturamam aynı rengi.Çok koyu bir renk te istemiyorum.yumuşak bir renk daha çok yakışıyor sanki.Kararsız kaldım.:44:
Canım bu renk işlerinden Laydim iyi anlar ona sormak lazım gelsinde okuyup yardımcı olur kesin..
Ama madem farklılık istiyosun daha başka renkler araştır aynı renge boyama ...
Kendin mi boyucaksın??
Evet,kesinlikle,Layd'imiz burda olsaydı işimiz kolay olurdu.Sorarım birara.Artık kendim boyamak istiyorum,kuaför fiyatları el yakıyor.ilk kez kendi saç rengimden şu anki renge dönmek için dünya paramı aldılarŞu anda da maddi açıdan pek iç açıcı değil durumum.o yüzden evde kendim halletsem diyorum.
Kimse trip attığımı felan sanmasın ama bu sefer gerçekten birdaha bu topiğe uğramıcam..
Bu topikten görüşeceğim tek kişi var oda kendisini biliyor zaten..
Daha önce dediğimde alınmıştınız ama tekrar söylüyorum ; Burada ki ortam bozuldu.
Kimse kusura bakmasın ama bu doğru.
Zaten girdiğim yoktu topiğe ama artık burada ki herkesle irtibatımı kesiyorum.
Ve gördüm ki bazı insanların yakınlığı gerçekten yapmacık, sahte.
Üstüne alınmak isteyen alınabilir..
Hoşçakalın..
Laydimmm
Sedulummm
Ceydammm
Napıyosunuz Nerelerdesiniz yaaaa
Dünden beri bir sıkıntı var benim de üzerimde,ben de mi bir değişiklik yapsam diyorum.İyi gelir mi sence?uzun zamandır dokunmadım saçlarıma.Ne kestirdim ne de boya yaptım.Yalnız kendim boyayamam,karamel var çünkü şuan.Kendi saçım da kumral,hazır boya alsam kendi saç rengim üstüne tutmaz bu renk.önce açmışlardı çünkü karamele geçerken.çok güzel kahve,kestane tonları da var hazır boyalarda,onlar kapatır herhalde ama kararsızım.Offff,kafam çok karışık bu aralar...Bu arada makara kukara ya ne oldu,neden yok,üzüldüm.Nasıl oluyor yani,yönetim mi engel koyuyor?
Laydimmm
Sedulummm
Ceydammm
Napıyosunuz Nerelerdesiniz yaaaa
hooooppppa
işte geldim burdayım :119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?