Canımm
Anladım of kötü olmuş ya huzur kaçınca durulmuyor cidden
İyi yapmışsınız
Biliyorum oraları yoğun baya
Merkez gibi olan yerlerde çoğu şey elinin altında oluyor fakat gürültüsü de cabası yani
Biz Buca'nın yukarı taraflarındayız çok sessiz bir site buraya gelin siz
Hem otobüs-dolmuş son duraklarına yakın ulaşım sıkıntısı da olmuyor sakin sakin gidiyoruz biz Konak'a vs
Ayakta gittiğim görülmemiştir
Nasıl kestirdiiin çok mu kısa?
Ben de kestirdim baya
:119: :119: :119:
kızlar hepinizi çok özledim
Selam kızlar
Bugün toparlanma telaşım var 10 günde amma yayılmışım
Bir küçük valizle geldim 1 valiz 2 spor çantası + laptop çantası ve kendi çantamla gidiyorum
Diyecektim kii ablam büyük bir valiz almış gelmiş
Beni büyük bir dertten kurtardı
Yastığımı yine götüremiyorum ona üzüldüm ya
Kendi yastığım olmadan rahat uyuyamıyorum
Neyse birdahaki geldiğimde artık
Hepinizi öpüyorum
Ilerde Buca'dan ev almayi düsünüyoruz biliyor musun?Benim de sempatim var oralara, kafeleri mekanlari cok hosuma gidiyor.
Evet cok kisa... Belime bir karis kalmisti ama inanilmaz kötüydü saclarim. Brezilya fönünden sonra tekrar boyamak zorununda kaldim ve eski haline döndürdüm saclarim. Yaptigim boya akinca tekrar boyayacaktim ki dayanamadim omuzlarimda kesip boyadim, daha sonra da düzelttirdim kuaföre. Anam ne uzun oldu.Kisacasi su an saclarim küt, koyu kumral ve kahküllü. Bi de gözlük taksam tam sekreter.. :103: Sen naptin saclarina?
Ben deeee...
laydiiiim
alışınca gitmek zor olur elbet. ama ankaraya da alıştın sonuçta.
bende yastığım olmadan uyuyamam. bendensin
iyi yolculuklaar
Buca'nın çok güzel yerleri de var çok kötü yerleri de
Ben de seviyorum özellikle yaşadığım yeri
Eski bir ilçe olduğu için eski rum evleri meşhur
Nee küt müü upuzundu saçların
Ben de baya kestirdim ama senin kadar değil tabi
Bir de yan kahkül yaptırdım
Ama baya uzadı ya çok çabuk uzuyor saçlarım
Ve rengini yavaş yavaş açmaya başlıyorum
Birkaç gün önce 9.11 ile boyadım kızıllıkları alsın diye ve rengini biraz kırması için
Baya bir açıldı bir kere daha boyayacağım
Gitmek çok zor
Birkaç saate kadar çıkıyorum evden
Bütün bayramı alerji yüzünden berbat geçirdim
YastığıııımKargoya yollayacaklar artık
Saol canımm
Kuzum ciktin mi yaa yetisemedim sana..
Rum evlerine bayiliyorum. Gecen sene dersane cikisi gittigimiz bir kafe vardi arkadaslarla, belki bilirsin Alsancak'ta kafe Bahane. O kafe de Rum evine kurulmustu. Dersane cikisi kosa kosa oraya giderdik.
Ama dayanamadim artik o saclara brezilya fönü yapmak bile icimden gelmiyordu. Ayrica özellikle yapilmis olanlar haric dibi gelmis iki renk saclardan nefret ederim. Bir de benim dipten gelen sacim resmen koyu gri, ne yaparsam yapayim kizilliklardan tamamen kurtulup o rengi elde edemiyordum. Kestirdim kurtuldum. Senin konuna baktim harika olmus saclarin ya bravo.. :)
Senin okul nasil gidiyor? Alisabildin mi Ankara'ya?
Bak bu sarkiya bayiliyorum ben...
[video=youtube;egv21_rmj_g]http://www.youtube.com/watch?v=egv21_rmj_g[/video]
laydiiim iyi yolculuklaaar
Kizlar size sevgilim ve iliskimiz hakkinda bir sey danismak istiyorum...
bitek ben burdayım sanırım.
istersen dinleyebilirim.
Cok iyi olur canim...
Sevgilimle iyi giden bir iliskimiz yok. Ben onun ilk kiz arkadasiyim, daha önce hayatina kimse girmemis yani bu tür olaylardan pek anlamiyor. Cok tartisiyoruz, ortak noktamiz cok az. Inanir misiniz bir kafeye oturup cay icmisligimiz yok dogru düzgün. Bense gezmeyi tozmayi seven, ögrenci bütcemi asmadan bi yerlerde oturup yiyip icmeye bayilan biriyim. Cok önemli degilmis gibi gelecek size ama benim cok canimi sIkIyor bu durum. Sadece bununla kalsa hallederiz ama bununla kalmiyor bir de üzerine kiskancligi ekliyor. Ayni dersanedeyiz, bir erkekle selamlastigim andan itibaren sessizlige bürünüyor ve acisini dersaneden sonra cikariyor. Ufacik seylerden tartisma cikiyor ve büyüyor, bütün günümüz zehir oluyor. Iliskilerden anlayan biri olsa coktan ayrilmamiz gerektigini bilirdi ama bu durumun düzelecegini düsünüyor. Ben ayrilmamiz gerektigini söyledigimdeyse bensiz yapamayacagini, kendini öldürecegini söylüyor ki yapiyordu az kalsin. En son ayrilmak istedigimi citlattim ona, mahvetti kendini, salya sümük agladi yanimda. Kafasini oturdugumuz banka siddetli sekilde bir kac defa vurdu, bayilacakti az kalsin. Sadece kendisi üzülüyor saniyor ama asiri merhametli oldugum icin ben ondan daha cok üzülüyorum. Bu durumdan artik COK sIkIldim. Keske ama keske zamaninda umut verip de bu kadar ilerletmeseydim bu isi. Hastalikli bir sekilde ona aciyorum ve her an korku icerisinideyim kendine bisey yapacak diye...
Ilgili topige konu acmayi cok isterdim ama beyefendi kkda takildigimi biliyor ve deli gibi benim nickimi ögrenmeye calisiyor, eger konu acarsam nickimi ögrendiginde görür, kendine ve en cok da bana zehir eder hayati. Biraz kafanizi sisirdim ama söyleyecekleriniz benim icin önemli. Sizler de iliskilerinizde sorunlar yasadiniz ve tecrübelisiniz bu konularda.
Simdilik cikiyorum kizlar disarida biraz isim var.
Canım bence sen artık onu sevmiyorsun
Sadece acıyorsun ve kendine bir şey yapmasından korkuyorsun
Benim erkek arkadaşımla çok ortak noktamız vardı
Zevklerimiz hayat tarzımız aynıydı o benim tam istediğim aradığım erkekti
Ama malesef biz uzaktık ve bu çok sıkıntı oluyordu
Aşırı kıskançlık uzaklık ...
Biz hiç anlaşamazdık özellikle son zamanlar
Ben ayrılmayı çok kez düşündüm ama bunu söylemeye hep korktum
Çünkü o da kendini (ya da beni) öldürmekle tehdit ederdi beni
Ve yaptı da intihara kalktı
Ama inan ki bu şekilde yürümüyor korkuyla acımayla ilişki devam etmiyor
Ben bazen kendime ait bir hayatım düşüncem iradem olduğunu bile unutuyordum
Bir şeylerin yürümediğini bile bile karşı taraf yüzünden bitirememek çok yoruyor insanı
Seviyor da olabilirsin ben çok seviyordum ama yürümeyince sevginin hiçbir anlamı kalmıyor
Sadece aşkla olmuyor yani
Düşün ve en doğru kararı ver
Üzme kendini senin için doğru olan neyse onu yap
Sadece korktuğun için ona bir şey olmamasını istediğin için yürütürsen çok acı çekersin ...
Benim için ölmeye kalkan adam ne yapıyor şimdi?
Bir kere bile aramıyor hayatından gayet memnun mutlu
Emin ol sevgilin de kimse için hayatını mahvetmemesi gerektiğini anlayacak
Normal hayatına devam edecek
Ve sakın Bir Derdim Var'a konu açma
En az bir tane sinir bozucu insan çıkıp destek yerine köstek oluyor
Cok iyi olur canim...
Sevgilimle iyi giden bir iliskimiz yok. Ben onun ilk kiz arkadasiyim, daha önce hayatina kimse girmemis yani bu tür olaylardan pek anlamiyor. Cok tartisiyoruz, ortak noktamiz cok az. Inanir misiniz bir kafeye oturup cay icmisligimiz yok dogru düzgün. Bense gezmeyi tozmayi seven, ögrenci bütcemi asmadan bi yerlerde oturup yiyip icmeye bayilan biriyim. Cok önemli degilmis gibi gelecek size ama benim cok canimi sIkIyor bu durum. Sadece bununla kalsa hallederiz ama bununla kalmiyor bir de üzerine kiskancligi ekliyor. Ayni dersanedeyiz, bir erkekle selamlastigim andan itibaren sessizlige bürünüyor ve acisini dersaneden sonra cikariyor. Ufacik seylerden tartisma cikiyor ve büyüyor, bütün günümüz zehir oluyor. Iliskilerden anlayan biri olsa coktan ayrilmamiz gerektigini bilirdi ama bu durumun düzelecegini düsünüyor. Ben ayrilmamiz gerektigini söyledigimdeyse bensiz yapamayacagini, kendini öldürecegini söylüyor ki yapiyordu az kalsin. En son ayrilmak istedigimi citlattim ona, mahvetti kendini, salya sümük agladi yanimda. Kafasini oturdugumuz banka siddetli sekilde bir kac defa vurdu, bayilacakti az kalsin. Sadece kendisi üzülüyor saniyor ama asiri merhametli oldugum icin ben ondan daha cok üzülüyorum. Bu durumdan artik COK sIkIldim. Keske ama keske zamaninda umut verip de bu kadar ilerletmeseydim bu isi. Hastalikli bir sekilde ona aciyorum ve her an korku icerisinideyim kendine bisey yapacak diye...
Ilgili topige konu acmayi cok isterdim ama beyefendi kkda takildigimi biliyor ve deli gibi benim nickimi ögrenmeye calisiyor, eger konu acarsam nickimi ögrendiginde görür, kendine ve en cok da bana zehir eder hayati. Biraz kafanizi sisirdim ama söyleyecekleriniz benim icin önemli. Sizler de iliskilerinizde sorunlar yasadiniz ve tecrübelisiniz bu konularda.
Cok iyi olur canim...
Cok iyi olur canim...
Seviyor muyum bilmem ama kesinlikle asik degilim.. Sevgim de farkli bir sevgi, sevgi degil de baglilik diyelim. Benim cok az arkadasim var. Iki kiz arkadasim var bir de sevgilim, yakin da oturdugumuz icin cok sey paylasiyoruz bana destegi cok oluyor ama iste yetmiyor.
Cok dogru demissin canim. Benzer seyleri sen de yasamissin ama senin benden farkli olarak ortak noktan cok onunla. Bu da cok harika ama tek basina yetmiyor iste.
Annem de her seyin farkinda, benim üzüldügümü farkediyor ama onun da üniversiteye hazirlik asamasinda yikilmasini istemiyor o yüzden üniversiteye kadar idare edecegim.
Büyük ihtimalle farkli yerleri kazanacagiz zaten ayni üniversitede olsak bile fakültelerimiz ayri olcak bu da büyük kolaylik olcak benim icin. Yavas yavas kendimi sogutacagim, daha önce cok denedim ama bu sefer farkli düsünüyorum. Benim her halimi en soguk, en cirkef hallerimi bile gördü. Sirf benden sogusun diye kötü oldum yaninda, ona soguk davrandim, kavga cikardim durduk yere. Bu sefer kendimi kücültmek yerine farkli sekilde davranacagim ama ne yapacagim hic bilmiyorum.
Bir de senin sevgilin nasil bir tipti, ayrildiktan sonra nasil hayatina kaldigi yerden devam etti (sosyallik acisindan) bilmiyorum ama benimki cok icine kapanik insanlarla fazla samimi olmayan bir tip, ailesiyle bile dertlerini paylasmiyor cok sevdigi ablasi da dahil. Iste bu da isimi biraz zorlastiriyor.Of ne durumdayim görüyorsun bunu bi görev haline getirdim resmen. Bu görevi ufak siyriklarla, basarili bir sekilde tamamlamaliyim...
Canim ben simdi yine cikiyorum. Kesik kesik giriyorum, sürekli evde is cikiyor sinir oldum. Cok tesekkür ederim yardimin icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?