Dostlarımla Sohbet Topiği

Bende uzun yıllar kahkül kullandım ama yoktu alnımda sivilce canım
Ergenlikle beraber çıkmaya başladı tabi
Tam olarak nedeni bu olmayabilir

Burnundan ne istiyosun Slania
Çok büyük değilse bence sorun edilcek bi yanı yoktur
Çünkü gerçekten çok acayip burna sahip insanlar var ya

Ben çat pat hatırlıyorum tekrarlarıydı belkide

Yaş kaç senin?

cecenn'im gelmiiiş hoşgeldinn

İyiyim Laydim çalışıp duruyoruz işte
Gerçi Bayramla beraber acayip salladım bu ara
Tekrar aynı tempoyu yakalamaya çalışıyorum

Bu arada babanın durumuna çok üzüldüm
Söylesemmi hiç açmasammı konuyu bilemedim ama :44:

Saol canım benim
Ama ilk hallerinden çok daha iyi artık durumu
Doktor zamanla düzelir demişti kalıcı izleri olsa da eskisinden çok daha iyi

Saol canım benim
Ama ilk hallerinden çok daha iyi artık durumu
Doktor zamanla düzelir demişti kalıcı izleri olsa da eskisinden çok daha iyi

Çok iyi ya zaten artık çözüm bulanmayan bir hastalık bile kalmadıki
Şükürler olsun...

lady babanın durumuna üzüldüm çok geçmiş olsun benimde dedem iki felç atlattı toparladı ama şuan durumu...
ve evet şehir dışı okumak acayip masraflı gerçi ben izmirde okuyorum neyseki orası ucuz kalıyor istanbula göre
ama ailem ben istanbulda okuoken baya bi zorlanmıştı her ay aşırı bi masraf oluyor
ankarada yaşam nasıl ne bilim öğrenciyiz sonuçta yol parası bile çok önemli bizim için

Çok iyi ya zaten artık çözüm bulanmayan bir hastalık bile kalmadıki
Şükürler olsun...

Saolun canlarım

Sedulum okul çok pahalı ya
Servisler 1.75 tl okulda kantin yok kafeler var onlar da çok pahalı
Adım atsan para yani öğrenci belgesi için bile 6.5 tl istiyorlar bir de elden almıyorlar bankaya yatırıyoruz
Yol parası acayip sıkıntı oluyor her gün 3.5 tl veriyorum kampüs içinden bir yurt bulmaya çalışıyorum o yüzden

Çok yorgunum yeni geldim eve
Beytepe'ye kar yağdı çok soğuk hava
Gelirken de boya aldım saçımdaki kızıllıklara tahammül edemiyorum artık
Neva 6.1 koyu küllü kumral aldım ama daha boyamayacağım
Mavi boya bulamadım onunla karıştırıp kızıllıkları yok etmem lazım
igora turuncu azaltıcı buldum ama o da çok pahalıydı alamadım ay sonuna doğru para durumumu ayarlarsam onu alıp öyle boyayacağım

Ders calisiyordum, sIkIldim biraz Cinarimi salayim, cay iceyim diye kalktim. Neler yapiyorsunuz canlarim?

Leydim, canim benim cok gecmis olsun, bilmiyordum babanin rahatsizligi oldugunu. Tamam canim konusalim bunu..

Burnunun büyüklügüne sakin takma, inan o büyüklükteki burun senin yüzüne en güzel yakisan burundur. Ben senin resmini gördüm büyük de durmuyor hic. Bu arada ben de sacmaladigimi farkettim. Ameliyattan sonra elde edilen burun ne kadar harika olursa olsun kisinin yüzünde ben estetikliyim ifadesi oluyor. En iyisi hic bulasmamak...

Bu arada Cinar da kim diyeceksiniz. Iki ayakli hayvanlarin en tatlilardan, seker kivaminda minnak bir kus ama kus demeye bin sahit cadolozun teki. Kafesinde durmuyor sipa yaa, ciyak ciyak yirtti kendini.. Bi ara resmini koyarim bulabilirsem.

Hoşgeldinn
Ben de okuldan geldim bakınıyorum
Bugün sınava girecektim bir baktım sınıfta yer yok
Benimle birlikte en az 30 kişi kalmış dışarıda
Bir okulda heeer yer mi dolu olur yahu!
Kafeler,otobüsler,yemekane,kütüpane ...
Yer bulmak immkansız
Bir de sınıfın dolu olduğunu görünce artık gördüğüm hiçbirşey şaşırtmaz beni bu okulda
1 saat geç girdik sınava onlar çıktı biz girdik
Şaka gibi

Saol canım
Ne bileyim ben pek beğenmiyorum ama ne kötüler var ya sen de takma o yüzden

Kuş muu
Muhabbet kuşu mu?
Benim de var kuşum

Son düzenleme:
Hosbulduk...
Ee koskoca Hacettepe.. Büyük sehirlerdeki büyük üniversiteler hep gözümde böyle canlanmistir zaten. Okullar ayri bir sehir gibi, ayri bir hayat var resmen. Mesela Ege kücük bir kasabayi andiriyor.
Babam uludag tip fak. mezunu, siniflari baya kalabalikmis o zamanlar bile. Ay aklima geldi simdi, beni de cagiriyor akrabalar gel burda oku diyorlar. Disimdan he desem de icimden "delirdim mi ben buraya geleyim be" diye geciriyorum. Böyle diyorum ama umarim mecbur kalmam..
Nasil gecti sinavin?

Iviit hemi de en yesilinden, bir maymun ama görceksin.. Bir sevdiriyor kendini, kendinden geciyor resmen. Ayy cok baglandim, kuslar hassastir, bi sey olursa cok üzülürüm. Seninkinin adi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…