- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Birde uzaylı alf vardıTuruncu yaratık
Amin canim...
Canim ben biraz daraldim ve geldim buraya.
Cok sIkIntiliyim bu aralar, kendime sardim yine.
Saclarimi kestirdim ama hafiften pismanlik var gibi, tam pismanlik gibi degil de üzülüyorum biraz. Pisman olmamaliyim cünkü eski saclarim berbatti.
Cevremde 3 kisiden senin burnun eskisine nazaran kücülmüs sanki sözlerini duymak cok mutlu etti beni. Hafif tombis bir burnum var, zamanla kücülür mü ki burun...
Ya bisey sorcam kahkül alinda sivilce yapar mi?
Ben çat pat hatırlıyorum tekrarlarıydı belkide
Bende uzun yıllar kahkül kullandım ama yoktu alnımda sivilce canım
Ergenlikle beraber çıkmaya başladı tabi
Tam olarak nedeni bu olmayabilir
Burnundan ne istiyosun Slania
Çok büyük değilse bence sorun edilcek bi yanı yoktur
Çünkü gerçekten çok acayip burna sahip insanlar var ya
21 bitti sayılır
Hoşbulduk Canım Laydim Nasılsın ??
Merhaba nasılsın? topiğini yeni farkettim hemen bende size katılmak istedim
İyiyim Laydim çalışıp duruyoruz işte
Gerçi Bayramla beraber acayip salladım bu ara
Tekrar aynı tempoyu yakalamaya çalışıyorum
Bu arada babanın durumuna çok üzüldüm
Söylesemmi hiç açmasammı konuyu bilemedim ama :44:
Aa hoşgeldinn
İyiyim sen nasılsın?
Hoşgeldin aramıza
Saol canım benim
Ama ilk hallerinden çok daha iyi artık durumu
Doktor zamanla düzelir demişti kalıcı izleri olsa da eskisinden çok daha iyi
Çok iyi ya zaten artık çözüm bulanmayan bir hastalık bile kalmadıki
Şükürler olsun...
lady babanın durumuna üzüldüm çok geçmiş olsun benimde dedem iki felç atlattı toparladı ama şuan durumu...
ve evet şehir dışı okumak acayip masraflı gerçi ben izmirde okuyorum neyseki orası ucuz kalıyor istanbula göre
ama ailem ben istanbulda okuoken baya bi zorlanmıştı her ay aşırı bi masraf oluyor
ankarada yaşam nasıl ne bilim öğrenciyiz sonuçta yol parası bile çok önemli bizim için
Ders calisiyordum, sIkIldim biraz Cinarimi salayim, cay iceyim diye kalktim. Neler yapiyorsunuz canlarim?
Leydim, canim benim cok gecmis olsun, bilmiyordum babanin rahatsizligi oldugunu. Tamam canim konusalim bunu..
Burnunun büyüklügüne sakin takma, inan o büyüklükteki burun senin yüzüne en güzel yakisan burundur. Ben senin resmini gördüm büyük de durmuyor hic. Bu arada ben de sacmaladigimi farkettim. Ameliyattan sonra elde edilen burun ne kadar harika olursa olsun kisinin yüzünde ben estetikliyim ifadesi oluyor. En iyisi hic bulasmamak...
Bu arada Cinar da kim diyeceksiniz. Iki ayakli hayvanlarin en tatlilardan, seker kivaminda minnak bir kus ama kus demeye bin sahit cadolozun teki. Kafesinde durmuyor sipa yaa, ciyak ciyak yirtti kendini..Bi ara resmini koyarim bulabilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?