Dostlarımla Sohbet Topiği

yok canım ben edirneliyim ama izmire gidiyorum sık sık :)

Akrabalar falan mı var
Bir an önce bu hafta geçsin de gideyim ben de

Bu sevincin sebebini biliyorum.Senin adına çok mutlu oldum Leydim.
Ve mutluluğunu paylaşıp çıkmam lazım.

:119::119::119::119::119::118::118::118::118::121::121::121::92::92::92::92::92::118::118::118:

Saol cecennimm :119::119::119::119:

Bugünü çarşamba sanıp pööffff bugün izleyecek bi şey yok demiştim kii
Annem birazdan Osman başlayacak dediii salı olduğunu anladım

10 gün kaldı
Duvarlara çentik mi atsam

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Benim lisede sıram full çizgilerle doluydu her sene bütün günler için çizerdim günler geçtikçe üstlerini çizerdim
Şimdi o günlerimi geri verseler o sıralardaki geçen her gün için çizdiğim yerleri geri silsem

Son düzenleme:
geçmişe özlem duyuluyor sanırım ladyim

Benim hayatım geçmişe özlem duymakla geçiyor sedulum
Geçmişe çok fazla bağlıyım ben hep böyle oldum
Lisede de ilkokul yıllarımı özlerdim
Daha önceleri daha önceki yaşlarımı
Bu da benim hayatı yeterince mutlu neşeli keyif alarak yaşamamı engelliyor
Fazla karanlık bi yapım var sanırım

olabilir canım herkesin yapısı bir değil sonuçta
ama geçmişe çok fazla bağlı kalma ileride pişmanlıklar duyma geçmişe bağlı kaldın diye
bu tür olaylar bende zamanında yaşamıştım ama şimdi bi durup düşünüyorum ya ben hayatımı niye karamsarlık içinde yaşamışım neden zamanı olduğu gibi yaşamadım diye...
dost zannettiğim kişiler bile dost çıkmadı düşününce gerçi zaman meselesi
ben zamanla anladım...

Değişimden nefret ediyorum neofobi olduğunu söylediler ama benim korkum yok sadece istemiyorum yenilik değişme
Belki de kavrayamadığım bi korku yüzündendir bilemiyorum
Herkesin her şeyin aynı kalmasını istediğim için haliyle herkes de değiştiği için insanlarla bir arada olmayı sevmiyorum uzun süreli arkadaşlıklar kuramıyorum
Kurmak istemiyorum yani
Elimde olsa zamanı durdururdum

Okuldayım çok sıkıldım ya
2 tane sınavım var bugün ders de erken bitti bekliyorum
Kızlar ya ben artık eskisi kadar takılmayacağım burada
Zaten konuşmak istediğim gerçekten değerli olan buradaki arkadaşlarımın msnleri var oradan konuşuruz
Msni olmayanlar bana özelden atarsa da ekleşiriz
Ziraaa sabrım taşmakta yani
Topiği sizlerden birine devredebilirim eğer istiyorsanız
Yönetim yapabiliyor bunu
Zaten arada gelirim temelli gitmiyorum
Yine görüşürüz yani buralarda da:)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...acolor-80-83-demet-akalin-rengi-yaptim-5.html

burda kişiye bir soru sordum aldığım cevaba bakın
zaten ben de benzer bir şey sordum ve onay istedim dedim ki oksidan mı kattı turunculuk
yine aynı cevabı vermiş evet diyip geçebilirdi ama terslemiş
yani bu sitede doğru düzgün de sorsan hakaret de etsen alacağın karşılıklar benzer
ha alındım mı kırıldım mı ya da uyuz mu oldum hayır olmadım takmam böyle şeyleri
zaten insanlarla uğraşmayı seven biri değilim bi de sanalda hiç uğraşamam
arada girer bakarım siz de varsanız konuşuruz ama ötesi olmaz artık bu forumda
burda vakit geçirmek zaman öldürmek için bulunuyoruz eğer bunları aşıp huzur kaçırma boyutuna ulaşıyorsa zaten girip de sinir harbi yapmanın alemi yok
gerçekte yeterince dert var herkesin başında

Son düzenleme:

aman ladyim ya bu tip insanlardan sanalda da gerçekte de kurtuluş yok yani dolu böyle tipler
en güzeli takmamak yönetime şikayet et en basiti...
biri bana ters cevap verince gülüp geçiyorum ona cevap yazmayı kaale bile almıyorum
herkes bişiler söyler birileri yada birisi hakkında
sen niye bu yüzden forumdan çıkasın ki sen gitsen de bu tür konuşmalar yine devam edicek
o yüzden boşver gitsin canım

slm lady evil ve diğer topik sakinleri
şöyle bir baktım ne kadar çok izmirle bağlantısı olan varmış sevindim vala ama lady sen nere gidiyorsunki ben yeni gelmiştim

yok canım sevdiceğim orda okuyo :))

Anladımm ben de izmire yatay geçişle gelmeyi düşünüyorum

hoşbuldum ,sıcak karşılama içimi ısıttı

Tanıyalım seni

sabah erken kalkmayı hiç sevmiyorum hele kış günlerinde gri havalar benim ruhsal durumumu kötü etkiliyor

Erkenden kalkmak işkence benim için de ya
O kadar zor geliyor ki anlatamam bugün alarmı erteleye erteleye geç kaldım

Şaka gibiler cidden
Adam gibi paylaşım yapmayı beceremiyorsan sanal da olsa toplum içine çıkma yani bu ne
Beni biliyorsun üyeliğimin ilk zamanlarından beri saç topiğindeyim özelden bile soru cevaplıyorum bu sefer de ben sordum ne var yani tersleyeceksen yazma cevap
Kimseye bana soru soruyor diye ters cevap vermedim bu zamana kadar

slm lady evil ve diğer topik sakinleri
şöyle bir baktım ne kadar çok izmirle bağlantısı olan varmış sevindim vala ama lady sen nere gidiyorsunki ben yeni gelmiştim

Selamm hoşgeldin
Yok biyere gitmiyorum çok sık buralarda olmayacağım sadece :)
Bu arada konuştuğumuzda çok var daha izmire dönmeme demiştim amaa ayarladım haftaya gidiyorum
Çok mutluyum o yüzdenn

Canimm cok tesekkür ederim öneriler icin.

Ne zamandir dogru düzgün takilamadim sitede, isimiz oluyor disariya cikiyoruz eve gelince yemek ye, banyo yap ders calis bi bakiyorum bitmis günüm. Iste bu yüzden halsizim ve cok sIkIldim. Cok hizli yasiyoruz hayati, bu da haliyle stres ve psikolojik sorunlar yaratiyor. Bu mücadelemiz gercekten kendimiz icin mi? Halbuki benim istedigim hayat cok mütevazi, cok basit. Bu kadar cok calismama yorulmama gerek yok. Sirf beden yorgunlugu olsa neyse, ama insani asil yoran su sehirdeki karmasa. Pis hava yüzünden nefes alamama da cabasi.
Gecen sene Alsancak'a dersaneye gidiyordum, eve geldigimde sanki bütün gün sirtimda tas tasimis gibi yorgun ve halsiz oluyordum. Halbuki yaptigim tek yorucu sey otobüs duragina yürüyüp otobüs beklemek.
Artik daha rahat daha basit bir hayat istiyorum ama emekli olunca falan degil simdi istiyorum bunu. Off dert yandim ama bunaldim artik.

Benim en sevdigim sarki bana gecmisimi hatirlatan sarkidir. Gecmisteki kötü anilari hatirlayamama gibi berbat bir özelligim var. Güzel anilar aklimda kalir hep ve bu yüzden gecmisime cok bagliyim ben de.
Daha 10 yasindayken 6 yasimi, Dikili'de yasadigimiz günleri özlerdim. Keske 6 yasima dönsem o sirada da zamani durdursam. Annem, teyzem hep ayni yasta kalsa hic yaslanmasa, kuzenimle hep oyunlar oynasak yaramazliklar yapsak...
Simdi o 10 yasima geri dönebilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…