Dostlarımla Sohbet Topiği

Selaaam
Kahvaltı yüzünden erken uyandım neyse iyi de oldu çalışmam lazım bugün
Gidiyoruum akşama uğrarım yine fazla kalamayacağım

Son düzenleme:

Bayildim yaziya, kitabi edinmeliyim kesinlikle. Herkes algilayabildigi kadarini görüyor gercekten. Karsindakinin anlayabildigi kadarsin. O yüzden kimseye kendimizi ispatlamaya calismamamiz gerek. Kendi seviyemizden olmayan bizi anlayamayan insanlari hayatimizdan ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi.
Keske ben de senin kadar rahat olabilseydim zamaninda. Annem derdi hep sen sinir oldukca insanlarin hosuna gidiyor, takmayacaksin insanlari diye. Hak veriyordum ama tutamiyordum iste kendimi. Aptal insanlara tahammülüm yok.
Hala rahatsiz ediyor mu ya? Bu üye mesajda bahsettigim üye mi?

Biz cocukken kuzenlerimle denize giderken böyle yapardik. Tatil beldesinde yerler daha temiz oluyor. Ama cok sicak olurdu ayaklarimiz yanardi, o yüzden gölgeden giderdik.
Bi de evet club dönüsü cok yaparim, hem dans etmekten ayaklarim yorulmus olur, hem de sarhos kafayla nedense hosuma gider, rahat ve özgür hissederim kendimi.

Öyle gerçekten canım
Kapasitesi neyse karşıdakinin,sen ondan ne kadar yüksek de olsan seni kendisi gibi hatta kendinden daha düşük görüyor seni
Tanımadığı insanları amma takıyor insanlar
Dünyaları o kadar dar ki sanalda gerçekte,kendilerini takmayan insanlara sarıyorlar
Kızmıyorum da onların da kapasitesi,yaşayışları böyle
Tek mutluluğu evin içinde olan saçma sapan şeyler olan insanlardan ne beklersin ki
4 oda 1 salon beyin kapasiteleri de
Belki de daha dar

Son düzenleme:
Iyy bugün ne giysemdeki kadın farklı olacağım diye berbatt olmuş
Ve gerçek kürk kullanmış sinirim bozuldu
Kürk giymek nasıl bi sadistliktir ya!

inşallah :/ ben de sınavdan gelldm bütün gece uyumuşum daha yeni uyanıyorum

Hallolur bi şekilde notlar
Ben de mantıktan korkuyorum kaldığım tek ders
Gerçi hala notumu bilmiyorum ama sınavda ne yaptığımı biliyorum
Ya da ne yapmadığımı
Hiçbirini yapmadım neredeyse
Tek korkum o perşembe günü de sınav
Biraz daha takılayım çalışmaya başlayacağım çıkıp

inşallah iyi not alırsın :):)
ben de 9 a kadar dinleniyim başlıcm çalışmaya yrn mikro sınavm var :/ biran önce sınavlar bitsin izmir vakti gelsin :))

Nasilsiniz kizlar?
Cok halsiz hissediyorum kendimi...
3 ay var ygsye ve benim ygsden 400 civari almam gerekiyor...
Leydim okuldakilerle aran nasil, kendine göre birilerini bulabildin mi?

Ayni düsünüyoruz gercekten...
Canim bana felsefeyle ilgili kitaplar önerebilir misin? Schopenhauer'u aklimin bir kösesine yazdim zaten ama senin begenerek okudugun, fazla agir olmayan kitaplari bana yazarsan sevinirim.

Iyy bugün ne giysemdeki kadın farklı olacağım diye berbatt olmuş
Ve gerçek kürk kullanmış sinirim bozuldu
Kürk giymek nasıl bi sadistliktir ya!

Yolda, kürk giyen bir kadin görsem döverim ben. Cünkü o an kan beynime sicrar, sinirden ne yapacagimi bilemem ve dalarim ben o insan müsvettesine!

İyiyim Slania'm sen nasılsın?
Neyin var :26:
Az kalmış cidden.
Başarılar alırsın sen istediğin puanı
Heyecan yapma umutsuzluğu kapılma
Bir de puan önemli değil biliyorsun dimi
Ben ilk girdiğimde de 2.girdiğimde de ygs'de aynı puanı aldım
Ama sıralamam 45bin kadar yükseldi 2.senemde
Okulda herkesle muhabbetim var ama takıldığım birkaç kişi var her yere onlarla gidiyorum
Ama bana uygun değiller yani ne bileyim düşünceleri çook farklı benden :/

Schopenhauer'u mutlaka oku
İstenç ve Tasarım Olarak Dünya'sını,Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar'ını,Aşkın Metafiziği'ni öneririm
Aralarından sadece istenç ve tasarım olarak dünya kitabı çok ağırdır
Diğerleri çok severek okuyacağın kitaplar
Onun dışında Nietzsche kitaplarını öneririm Böyle Buyurdu Zerdüşt,Ecce Homo(İnsan Nasıl Kendisi Olur),Güç İstenci aklıma gelen kitapları
Zaten Schopenhauer'un öğrencisi kendisi
Platon ve Aristoteles'in bütün kitaplarını oku bence
Özellikle Platon -Devlet,Sokrates'in Savunması kitaplarını oku Sokratesin savunması çok etkilemişti beni :/
Ütopyalar da çok güzeldir
Campanella- Güneş Ülkesi
Thomas More - Utopia
Aklıma bunlar geldi şimdilik eve gidince kitaplarıma bir bakayım

Aynen ben de
Bir de uggların nasıl yapıldığını öğrendim hiç özenmemiştim zaten almadım ve assla da almam

ladyim yaa ben saçlarımı boyama iyice karar verdim ama renkte çok kararsızım işte

bu gece de hiç çalışasım yok :/ şu 10 gün geçsin birazn önce :/ aynen canım hepimize başarılar süper süper notlar <3

Yarın 2 sınavım var birine hazırım diğerine bakmadım bile
Kitabım da yok derste de not tutmadım
Neyse 1'de o sınav bilenlerle çalışırım okulda
Bu hafta hep 2 sınav var haftaya kalmayacak hiç sınav
Daha sonra da birkaç günlüğüne izmire gidebilirim bakalım

ladyim yaa ben saçlarımı boyama iyice karar verdim ama renkte çok kararsızım işte

Karameli dene bence
Kumral tonları düşündün mü hiç ?
Ben de yarıyılda kesin istediğim renge boyatıyorum
Yeterince açıldı saç rengim artık yıpranmaz fazla açarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…