Selam cecennimm
Iyy hiç hatırlatma Slania'm
Burada beni durmadan takip eden üye yine sanırım bana hitaben rahatsız insanlar falan demiş
Ben de tanımadığı insanları takip edip teşhis koymak çok sağlıklı kafaların işi zaten dedim
Ben hep çok rahat bi insan olmuşumdur benim için değerli olan insanlar dışında kimsenin hakkımda yaptığı yorumlar beni germiyor
O yüzden beni sinir edebilmek oldukça zor ve sonucunda benim relax olduğumu gördükçe kendileri sinir oluyorlar
Bak şimdi birazdan çook sevdiğim bi yazıyı yazacağım günlüğe okuduğum bi kitaptan
Yaşam bilgeliği üzerine aforizmalar adlı kitaptan
Muutlaka okuyun ben çok keyif aldım bi düşünce yazısı bu kadar sarar insanı
Tabi hayat felsefemle birebir uyuştuğu için de sarmış olabilir beni
Schopenhauer'un düşüncelerini severim
Ouyy yerim ben onu yaa
Ben de özledim hayvanlarımııııııı
Çalışmamız lazım ya
Selam
http://www.kadinlarkulubu.com/trendler-sokak-modasi/429463-disarda-ciplak-ayak-takilmak.html
Kızlaaar ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bence bizim ülkemizde hiç de uygun bir şey değil :120::120:
Gerçi ben de veda gecemizden sonra cluba giderken bütün kıbrıs şehitlerini ayakkabılar elimde yalınayak dolaştım ama çok sarhoştum normal kafayla asla yapmam yani
Bayildim yaziya, kitabi edinmeliyim kesinlikle. Herkes algilayabildigi kadarini görüyor gercekten. Karsindakinin anlayabildigi kadarsin. O yüzden kimseye kendimizi ispatlamaya calismamamiz gerek. Kendi seviyemizden olmayan bizi anlayamayan insanlari hayatimizdan ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi.
Keske ben de senin kadar rahat olabilseydim zamaninda. Annem derdi hep sen sinir oldukca insanlarin hosuna gidiyor, takmayacaksin insanlari diye. Hak veriyordum ama tutamiyordum iste kendimi. Aptal insanlara tahammülüm yok.
Hala rahatsiz ediyor mu ya? Bu üye mesajda bahsettigim üye mi?
Biz cocukken kuzenlerimle denize giderken böyle yapardik. Tatil beldesinde yerler daha temiz oluyor. Ama cok sicak olurdu ayaklarimiz yanardi, o yüzden gölgeden giderdik.
Bi de evet club dönüsü cok yaparim, hem dans etmekten ayaklarim yorulmus olur, hem de sarhos kafayla nedense hosuma gider, rahat ve özgür hissederim kendimi.
Off ne güzel yaa bizim geçme notu 65
Aslında doğru olan 50 bizim niye bu kadar yüksek anlayamadım
Neyseki ilk vizelerde 65in altında notum yok ama 2.vizeler ve final için korkuyorum
keşke benm de 65'lik notum olsaydı benm durum vahim :/
Boşver düzeltirsin bi şekilde
inşallah :/ ben de sınavdan gelldm bütün gece uyumuşum daha yeni uyanıyorum
Hallolur bi şekilde notlar
Ben de mantıktan korkuyorum kaldığım tek ders
Gerçi hala notumu bilmiyorum ama sınavda ne yaptığımı biliyorum
Ya da ne yapmadığımı
Hiçbirini yapmadım neredeyse
Tek korkum o perşembe günü de sınav
Biraz daha takılayım çalışmaya başlayacağım çıkıp
Daha çook varinşallah iyi not alırsın :):)
ben de 9 a kadar dinleniyim başlıcm çalışmaya yrn mikro sınavm var :/ biran önce sınavlar bitsin izmir vakti gelsin :))
Öyle gerçekten canım
Kapasitesi neyse karşıdakinin,sen ondan ne kadar yüksek de olsan seni kendisi gibi hatta kendinden daha düşük görüyor seni
Tanımadığı insanları amma takıyor insanlar
Dünyaları o kadar dar ki sanalda gerçekte,kendilerini takmayan insanlara sarıyorlar
Kızmıyorum da onların da kapasitesi,yaşayışları böyle
Tek mutluluğu evin içinde olan saçma sapan şeyler olan insanlardan ne beklersin ki
4 oda 1 salon beyin kapasiteleri de
Belki de daha dar
Iyy bugün ne giysemdeki kadın farklı olacağım diye berbatt olmuş
Ve gerçek kürk kullanmış sinirim bozuldu
Kürk giymek nasıl bi sadistliktir ya!
Nasilsiniz kizlar?
Cok halsiz hissediyorum kendimi...
3 ay var ygsye ve benim ygsden 400 civari almam gerekiyor...
Leydim okuldakilerle aran nasil, kendine göre birilerini bulabildin mi?
Ayni düsünüyoruz gercekten...
Canim bana felsefeyle ilgili kitaplar önerebilir misin? Schopenhauer'u aklimin bir kösesine yazdim zaten ama senin begenerek okudugun, fazla agir olmayan kitaplari bana yazarsan sevinirim.
Yolda, kürk giyen bir kadin görsem döverim ben. Cünkü o an kan beynime sicrar, sinirden ne yapacagimi bilemem ve dalarim ben o insan müsvettesine!
Daha çook var
İkimize de başarılarrr
Çok sıkıldım
Bugün bütün gün yurttaydım çalıştım sıkıldım siz de yoksunuz
bu gece de hiç çalışasım yok :/ şu 10 gün geçsin birazn önce :/ aynen canım hepimize başarılar süper süper notlar <3
ladyim yaa ben saçlarımı boyama iyice karar verdim ama renkte çok kararsızım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?