- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aydır ankaradayım hiç bilmiyorum ki
Şeyy böyle meşrutiyet caddesi var aşasında
yukarsında da kocatepe![]()
bu konuyu daha detaylı bir şekilde umarım daha yeni haberlerle konuşuruz ladyim
ben şimdilik çıkıyorum otur otur totiş acıdı bi gezineyim evin içinde
öpüyorum kızlar sizi
iyi geceler
ladyim sınavda başarılar![]()
tamam tamam kizilayin o taraflardasin![]()
Bakmadımm ya da baktım ama sanki etrafıma bakınıomuş gibi yani![]()
İyi Gecelerbu konuyu daha detaylı bir şekilde umarım daha yeni haberlerle konuşuruz ladyim
ben şimdilik çıkıyorum otur otur totiş acıdı bi gezineyim evin içinde
öpüyorum kızlar sizi
iyi geceler
ladyim sınavda başarılar![]()
:124::124::124::124::124:
İnandım
İyi Geceler
Aşık Olunca Böyle Olunuyor Demek ki![]()
Saol seduluum
Ben de çıkayım erken kalkacağım yarınn
İyi geceler
evet twitim![]()
bende klasik tel görüşmesini yaptım:)
lady umarım bakışmadan öteye gider o durumda çok sinir bozucu bak bak bir atak yok ama bu hallerindende etkilenmiş olabilir hani:)
bende çıkıyorum kızlar yarın sabah dersim var sonrada otobüsüm iyi geceler kızlar![]()
Neler kaçırmışım yaaa![]()
Evet ya çok şey kaçırdın cecennim
Öyle işte okumuşsundur![]()
yakaladım seni sonunda nerelerdesin bakayımm gerçi aşk meşk işlerine girişilmiş ojeler falan uçup gitmiş heralde![]()
laydim neler okudum öyle
![]()
![]()
![]()
burası izmirliler topiği olmuş :):) tasımı tarağımı topladım çarşamba günü gidiyorum bekle beni izmir <3
Aynen canım bana kalsa ben de çok sakin bir hayat yaşamak isterim her şeyden uzakta huzurlu
Daha önce de söylemiştim huzur dinginlik olsun başka bi şey istemem ben
Sanki biraz fazla mı olgunuz bu yaşta
Sanki 70ini aşmış sadece huzur arayan yaşlılar gibiyiz Slania'm
Ama hep böyleydim ben değişemiyorum eğlenceli bi kişilik değilim
Çook çok nadir ortamlarda ve durumlarda coştuğum olur ama nadirdir yani
Ben bazen mıknatıs gibi çekiyor muyum falan diye düşünüyorum
Zaten sizler için geliyorum buraya
Git bir şekilde ya senin için süper olur sevgilin izmirdeyse
benim ortalamam yeter büyük ihtimalle ama hacettepeyi seviyorum bi yandan o kararsızlığım var
bakalım artık yaza daha çok var
Aynen
Lise dönemlerinde bigün biri eklemişti beni msnden
Kimsin falan dedim sen xx servisinde en arka koltukta oturan mavi gözlü donuk bakışlı soğuk kızsın dimi dedi
Ne denir ki şimdi
Olabilir dedim bence biraz gülmeyi denemelisin bunu söylemek için ekledim seni falan dedi
Aklınca bu yoldan muhabbet kuracaktı amaç oydu da bunu söylemesi komil gelmişti![]()
Allahim yareppim noluyor ya??
Hoslanma moslanma bakisma falan...
Ayy cok hos duygular bunlar, umarim görürsün onu daha...
Ben böyle soguk, ciddi ve agir olan insanlara bayiliyorum biliyor musun? Bana olgun geliyor nedense bu tip insanlar. Benim kafam da olgundur ama disaridan cok eglenceli, cocuksu bir tip gibi görünürüm. O yüzden okul, dersane gibi ortamlarda siradan, insanlarin özünü kesfetmeyi bilmeyen tipler beni ciddiye almazlar. Öyle cok laubali hareketler yapmam tabi, hic hoslanmam öyle hareketlerden ama fazla gülerim, boyum da kisa oldugu icin sanirim insanlar ciddiye alinacak bir tip olarak görmüyorlar beni.
Amaan cok da umrumda degil, kendi suh kahkahalarina, basit hareketlerine baksin onlar. Beni bilen biliyor zaten...
Ya Leydim ben gercekten cok sinirlendim, sitede hic bu kadar sinirlenmemistim bir üyeye.
burası izmirliler topiği olmuş :):) tasımı tarağımı topladım çarşamba günü gidiyorum bekle beni izmir <3