Dostlarımla Sohbet Topiği

bu konuyu daha detaylı bir şekilde umarım daha yeni haberlerle konuşuruz ladyim :38:
ben şimdilik çıkıyorum otur otur totiş acıdı bi gezineyim evin içinde
öpüyorum kızlar sizi
iyi geceler
ladyim sınavda başarılar :38:

bu konuyu daha detaylı bir şekilde umarım daha yeni haberlerle konuşuruz ladyim :38:
öpüyorum kızlar sizi
iyi geceler

Saol seduluum :54::54:
Ben de çıkayım erken kalkacağım yarınn
İyi geceler :54:

tamam tamam kizilayin o taraflardasin :27::27:

evet twitim:1::1:

:17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Bakmadımm ya da baktım ama sanki etrafıma bakınıomuş gibi yani :52::52::52::52::14::14:
:1::1: İnandım :1::1::1::1::1::1:
öpüyorum kızlar sizi
iyi geceler
İyi Geceler :16:
:124::124::124::124::124:

Aşık Olunca Böyle Olunuyor Demek ki :1:

bende klasik tel görüşmesini yaptım:)
lady umarım bakışmadan öteye gider o durumda çok sinir bozucu bak bak bir atak yok ama bu hallerindende etkilenmiş olabilir hani:)
bende çıkıyorum kızlar yarın sabah dersim var sonrada otobüsüm iyi geceler kızlar:55:

bende klasik tel görüşmesini yaptım:)
lady umarım bakışmadan öteye gider o durumda çok sinir bozucu bak bak bir atak yok ama bu hallerindende etkilenmiş olabilir hani:)
bende çıkıyorum kızlar yarın sabah dersim var sonrada otobüsüm iyi geceler kızlar:55:

nereye gidiyorsun kız :9:

yakaladım seni sonunda nerelerdesin bakayımm gerçi aşk meşk işlerine girişilmiş ojeler falan uçup gitmiş heralde :1::1::1:

yelizcemmm çok yakında geliyorum yeni ojelerle :52:
Menekşe yağı işe yaradı gerçekten uzuyor tırnaklarım hatta şuan da yeni aldığım bi oje var tırnağımda ama biraz daha uzamasını bekliyorum :16:

laydim neler okudum öyle :52:
:69: :69: :69:

Ceydamm :17:
Sadece beğenme henüz :1::1:

Allahim yareppim noluyor ya?? :52:
Hoslanma moslanma bakisma falan... :23:
Ayy cok hos duygular bunlar, umarim görürsün onu daha... :69:

Aynen canım bana kalsa ben de çok sakin bir hayat yaşamak isterim her şeyden uzakta huzurlu
Daha önce de söylemiştim huzur dinginlik olsun başka bi şey istemem ben :31:
Sanki biraz fazla mı olgunuz bu yaşta
Sanki 70ini aşmış sadece huzur arayan yaşlılar gibiyiz Slania'm:1:
Ama hep böyleydim ben değişemiyorum eğlenceli bi kişilik değilim :31:
Çook çok nadir ortamlarda ve durumlarda coştuğum olur ama nadirdir yani :1:

Ben bazen mıknatıs gibi çekiyor muyum falan diye düşünüyorum:1:
Zaten sizler için geliyorum buraya :70:

Git bir şekilde ya senin için süper olur sevgilin izmirdeyse
benim ortalamam yeter büyük ihtimalle ama hacettepeyi seviyorum bi yandan o kararsızlığım var :31:
bakalım artık yaza daha çok var

Aynen :1:
Lise dönemlerinde bigün biri eklemişti beni msnden
Kimsin falan dedim sen xx servisinde en arka koltukta oturan mavi gözlü donuk bakışlı soğuk kızsın dimi dedi
Ne denir ki şimdi :27::27:
Olabilir dedim bence biraz gülmeyi denemelisin bunu söylemek için ekledim seni falan dedi :52::52:
Aklınca bu yoldan muhabbet kuracaktı amaç oydu da bunu söylemesi komil gelmişti :9::9:

Ben böyle soguk, ciddi ve agir olan insanlara bayiliyorum biliyor musun? Bana olgun geliyor nedense bu tip insanlar. Benim kafam da olgundur ama disaridan cok eglenceli, cocuksu bir tip gibi görünürüm. O yüzden okul, dersane gibi ortamlarda siradan, insanlarin özünü kesfetmeyi bilmeyen tipler beni ciddiye almazlar. Öyle cok laubali hareketler yapmam tabi, hic hoslanmam öyle hareketlerden ama fazla gülerim, boyum da kisa oldugu icin sanirim insanlar ciddiye alinacak bir tip olarak görmüyorlar beni. :1:
Amaan cok da umrumda degil, kendi suh kahkahalarina, basit hareketlerine baksin onlar. Beni bilen biliyor zaten... :64:

Ya Leydim ben gercekten cok sinirlendim, sitede hic bu kadar sinirlenmemistim bir üyeye.

Allahim yareppim noluyor ya?? :52:
Hoslanma moslanma bakisma falan... :23:
Ayy cok hos duygular bunlar, umarim görürsün onu daha... :69:

Ben böyle soguk, ciddi ve agir olan insanlara bayiliyorum biliyor musun? Bana olgun geliyor nedense bu tip insanlar. Benim kafam da olgundur ama disaridan cok eglenceli, cocuksu bir tip gibi görünürüm. O yüzden okul, dersane gibi ortamlarda siradan, insanlarin özünü kesfetmeyi bilmeyen tipler beni ciddiye almazlar. Öyle cok laubali hareketler yapmam tabi, hic hoslanmam öyle hareketlerden ama fazla gülerim, boyum da kisa oldugu icin sanirim insanlar ciddiye alinacak bir tip olarak görmüyorlar beni. :1:
Amaan cok da umrumda degil, kendi suh kahkahalarina, basit hareketlerine baksin onlar. Beni bilen biliyor zaten... :64:

Ya Leydim ben gercekten cok sinirlendim, sitede hic bu kadar sinirlenmemistim bir üyeye.

Ayyy ne oluyor bu siteye ya !
Size de oluyor mu açamıyorum girilmiyor doğru düzgün yüklenmiyor şimdi de ifadeler yok

Slaniaa'mm yatacaktım seni gördüm aşağıda yazdıklarını okumadan çıkmak istemedim :70:
Canımm ya bidaha görürsem ve bi şey olursa anlatırım hemen :1:

Oyy yerim saçların da kısa artık çok şirin olmuşsundur :70::70:

Boşver okudum cevabını bi daha da yorum yapmayalım ben daha fazla sakinliğimi koruyamayabilirim :1:
Cidden sinir bozucu bu sefer sinir olmamak elde değil
Çok haklısın
Laubali şey

Bu arada :54::54:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kadinlar-kulubune-ozel-1978.html#post22297092

dün site resmen sinir etti beni bakımda diyip durdu
baya bi çabaladım girmek için sonra vazgeçtim :27:
bugünde sabahtan forum açıktı ama ana sayfaya ulaşılmıyordu sanırım sorun yeni yeni geçti
sevgilime kazak aldım hediye çok sever gömlek üstüne kazak giymeyi umarım beğenir :31:

Back
X