Ben biraz daha ders çalışayım sonra da yatayım artık kızlar,yarın erkenden sınavım var
Şuan profil resmimde Autumn Tears grubunun albüm kapağının bir kısmı var canım
Ondan önce kendi resmim vardı siyah beyaz olan
Slania sonunda gördüm seni. Rahatladım. Profil fotosundan.Bebek yüz değilmişsin; doğru :) Ama oldukça farklı ve çekici olduğun kesin. :) Net görünmediği için bunu anladım ben. =))
Tanrımm
Bugün ne giyseme çıkan kızın tarzı mükemmel !
Saçı başı kıyafetii makyajı kahkülü saçının şekli modeli rengi siyahlığı çantasıı aman tanrım
Ben bu kızı gördüğümde slania geldi aklıma.Öğlen izlemiştim. Kahküllü saçlar, sarı alt tonlu beyaz ten falan...
Ben de çok beğendim tarzını. Bir de bacaklarını. Hem hafif tombul, hem de kaslı. Değişik.
Ve bembeyaz.
Aa ne güzel ya,eğer bana da yakışırsa uzun süre kullanırım ben de
Bir de sivilce yaptığını duymuştum bir arkadaşın alnında çok vardı kahkülden diyordu
Bi yerde bi diyolağa koptum ya bu site iyiki var
Hangi diyalog cecennim
Slania'm kıyafeti görünmüyor resimde ama tek kelimeyle harikaydı,
Böyle programlarda gördüğüm ve tek beğendiğim kıyafet diyebilirim
Vücuduna da çok yakışmış kızın,bu tarz bi kıyafet gg'de vardı mutlaka almalıyım onu
Nasılsınız bu arada?
Yarın da bitsinn ve ben döneyim istiyorum
Kendi adıma iyiyim canım hatta süperimMesaj attım sana bakıver...
Hangi diyalog cecennim
Slania'm kıyafeti görünmüyor resimde ama tek kelimeyle harikaydı,
Böyle programlarda gördüğüm ve tek beğendiğim kıyafet diyebilirim
Vücuduna da çok yakışmış kızın,bu tarz bi kıyafet gg'de vardı mutlaka almalıyım onu
Nasılsınız bu arada?
Yarın da bitsinn ve ben döneyim istiyorum
Ben de programi netten izlemeliyim hemen, cok merak ettim.
Ben pek iyi sayilmam.. Dersanedekiler iyice cividilar artik espirileri, hareketleri cok baydi. Boguluyorum sinifta resmen.
Bugün bir tanesi bana catti, güya laf soktu bana, bütün sinif güldü sanki cok komikmis gibi. O kadar basitti ki yaptigi espirimsi sey, gülünecek hic bir yani yoktu. Liselilerden farki yok hic birinin. Hic bir sey demedim, güldüm gectim. Hic sevmedigim seydir laf yarisina girmek.
Bu catan cocuk da konustugum bir cocuktu. E yüz verirsen olacagi budur tabi Slania.
Ortam kalitesine göre yerinde bir espri diyip geçseydin Slania'm
Ben olsam ne güzel dimi böyle bir ortamda kaliteli espriler yapman için kafanı yormana gerek yok ne desen gülerler derdim
Sen seviyeni düşürme boşver,birkaç ay sonra görmeyeceksin hiçbirini
Iste o an bir sey diyemedim, takmadim. Ama sonradan sinirlenmeye basladim. Gercekten cocuk gibiler.
Bu konustugum kisiyle de fazla samimi olmamaya calisiyorum. Biraz daha yüz verirsem tepeme cikacak, öyle bir tip.
Gecen seneki dersanem öyle degildi halbuki, kizdirsalar bile ayarinda kizdirirdi insanlar, fazla abartmazlardi. Arkadaslarim vardi belki de ondandir, bir ortamda arkadaslarin, cevren varsa daha cok sayiliyorsun.
Neyse ya seneye kafami dinlicem nasilsa...
Senin nasil üniversite ortami?
Bence de takma canım,sinir anında insan ne diyeceğini bilemiyor bazen
Susman iyi olmuş zaten
Az kaldı biraz daha sabret ..
Benim ortamım fena değil sınıfın çoğuyla muhabbetim var takıldığım birkaç kişi
Eve çıkacağım seneye ya da 2.dönem,henüz ne zaman çıkacağım belli olmadığı için söylemedim size
2 kızla konuştum biri 3.sınıf ama alttan dersleri olduğu için derslerden tanıyorum
Bir de benim ilk tanıştığım arkadaşımın ev arkadaşı ordan biliyorum
Onunla bir de sınıftan bi kızla çıkacağım eve
En baştan söyledim kurallarımı,açık açık konuştum
Benim için samimiyet arkadaşlık önemli değil birbirimize saygımız olsun düzenli bir şekilde ev işleri yürütülsün başka bir şey istemiyorum dedim
Şuan birbirimizi çok sevdiğimiz ya da samimi olduğumuz için eve çıkmıyoruz maddi açıdan çıkıyoruz
Hepimizin ayrı odası olursa ve herkes kendi odasından ve ortak alanların temizleme sırasına uyarsa sorun çıkmaz
Fazla muhabbete gerek yok dedim
Ben kendi görevlerimi yerine getiririm kira,fatura ev eşyası vs gibi şeyler dışında maddi açıdan ortaklığa girmek istemiyorum dedim
Mesela yemek almak bilmemne
Herkes kendi yemeğini suyunu alsın sen daha az yedin daha az para verdin ben fazla verdim muhabbetleri çoğalıyor çünkü çoğu şey ortak olursa
Daha ne kadar açık olabilirim Slania'm kırıcı olmuş olabilirim ama çok muhabbet tez ayrılık getirmesin baştan söyledim her şeyi
Cok iyi yapmissin canim, bastan önlemini almalisin. Ben insanlara yüz verdigim icin pismanim, en iyisi soguk davranmak ve tavrini bastan belli etmek. Insanlara yumusak ve arkadas canlisi davranmaya gelmiyor. Hele eve cikmak gibi ciddi bir konuda acik sözlü olmak gerekir.
Sen ciddi birisin, onlar da seviyeli kisilerse eger bir sorun cikmaz. Yurt gibi kullanirsiniz evi. Hadi bakalim hayirlisi...
Canim suna bir bak istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/piercing-hizma/199551-kulak-kikirdagini-deldiren-var-22.html
Kimse yok ya millet nerde??
Saçlarımı boya kesinlikle açmazmış. Boyayı alacağım yerdeki kız söyledi.
Açıcı aldım uçlarda denedim turuncu oldu yine.
Artık asla kendi kendime yapabileceğim bir şey kalmadı.
Çok sinirliyim yaaa... :84::84::84::84::84:
O kadar para verdim boyalara. Kuaföre gitmediğime çok çok pişmanım.
Ve anlamıyorum bir saç nasıl bu kadar uğraşmama rağmen sarıya hiç yaklaşmaz.
Çok kötü oldu. Kuaföre gideceğim.
Bir de sevgilim gelecek yakında, o gelmeden halletmem şart.
Platin açardı saçlarını,kuaför de boyayacak sonuçta
Evet çok büyük bi açılma olmazdı ama yine de açardı canım :/
Saçlarımı boya kesinlikle açmazmış. Boyayı alacağım yerdeki kız söyledi.
Açıcı aldım uçlarda denedim turuncu oldu yine.
Artık asla kendi kendime yapabileceğim bir şey kalmadı.
Çok sinirliyim yaaa... :84::84::84::84::84:
O kadar para verdim boyalara. Kuaföre gitmediğime çok çok pişmanım.
Ve anlamıyorum bir saç nasıl bu kadar uğraşmama rağmen sarıya hiç yaklaşmaz.
Çok kötü oldu. Kuaföre gideceğim.
Bir de sevgilim gelecek yakında, o gelmeden halletmem şart.
Aynen öyle Slania'm yurt gibi kullanacağım
"Ben yurdumda rahatım tek kişiyim eve çıkmamın amacı sadece maddiyat
Eğer yurtta olduğum gibi huzurlu olamayacaksam çıkarım evden" dedim
Teşekkür ederim canım ilgileniyorum hemen
Onlara kalsa boya boyayi acmaz der gecistirirler.
Bak LadyEvil nasil acti saclarini mavi siyahtan acicisiz.
Bence bir dene, boyanin zarari olmaz acici degil sonucta.
Platini sordum kesinlikle açılmaz dedi kız. Bir de okuldan bir arkadaş dedi. İşe yaramaz diye.
Açsa o da turuncu olmaktan öteye götürmezdi zaten.
Onlara kalsa boya boyayi acmaz der gecistirirler.
Bak LadyEvil nasil acti saclarini mavi siyahtan acicisiz.
Bence bir dene, boyanin zarari olmaz acici degil sonucta.
Gercekten cok akillica davraniyorsun bu tip konularda. Ben anca anca akillaniyorum, bir üniversite ortami görmem sart sanirim.
Leydim o ne ya öyle.Bu tip üyeler yöneticileri salak saniyorlar herhalde.
Loreal çok çok açık doğal sarı da açmadı saçımı.
Boyayı geç açıcı da işe yaramıyor malesef.
Hep turuncu hep turuncu. Yoruldum artık uğraşmaktan ben de.
Lady saçını açarken boya kullanmamıştı diye hatırlıyorum.
Onun saçları sarı benimki koyu kahve, açık renk saçlar her zaman daha iyi açılıyor ve boyalar da kolayca akabiliyor saçlarından.
Bende olmuyor ne yazık ki.
Kuaför de boya kullanır açma işleminden sonra yine turunculuk olacak zaten,direkt platine kadar açamaz olsa olsa yavruağzı olur
Daha sonra platin uygulanır renk oturana kadar da hep boyanır diye biliyorum ben :/
Sen çok sıcakkanlısın Slania'm ben de sadece yakın arkadaşlarıma karşı öyleyim
Beni tanımayanlar genelde çok soğuk bulur ama arkadaş ortamında fena coşabilirim
No comment
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?