Dostlarımla Sohbet Topiği

Dedektifim buldu çıkardı hemen aynen cecennim

Hakkıyla yerinde getiriyorum bu unvanı artık Beğendim bu arada benim genelde kullandığım kahkül modeli yüzümde uzun olmasına rağmen,yakışıyodu Leydim...
Sana yakışır bence

İnce yüzden kastınız zayıf mı kızlar ?

Böyle mesela.

Öyle mi dersin?
Benim alnım pek geniş değil yüzüm uzun da değildir fazla ama bilmiyorum bana yakışır mı

Ben alın kısmı dar olanlara yakıştırmıyorum.

Mesela Rachel Bilson.
Suratı zayıf. En dikkat edilecek şey o bence. Alnı da pek geniş değil.
Kahküllü hiç hoş olmadığını düşünüyorum.
Suratı iyice küçülmüş.

Burada daha da kötü duruyor.

Kahkülsüz gayet iyi. Gerçi bu iki foto arasında da fark var. Birinde ince birinde karemsi bir yüzü var.:44:

Hakkıyla yerinde getiriyorum bu unvanı artık Beğendim bu arada benim genelde kullandığım kahkül modeli yüzümde uzun olmasına rağmen,yakışıyodu Leydim...
Sana yakışır bence

Ayy öyle mi çok istiyorum denemek ya
Profilime net bi resim koyayım bi bakın

Bu tarz bir kahkül olabilir belki de sana. Uzun kahkül kötü olur herhalde. :44:

Saol canım
Hem denemekten ne çıkar dimi Slania hep diyor saçın hızlı uzuyor düşünme bile diye
Gerçekten çok hızlı uzuyor beğenmezsem kamufle ederim uzayana kadar

Son düzenleme:
Profil fotosunda Hazal Kaya'ya çok benzettim. :)
Bence kesinlikle yakışmaz kahkül.
Alnın açık kalmalı senin. Yüzünün üst kısmı dar üstelik. :26:

Hazal Kayayı çok beğenirim ben... Ama senin farklı bir güzelliğin var Leydim o kahkülün hafif kısa modelini dene derim...
Olmadı üste doğru toplarsın uzayana kadar

Hazal Kayayı çok beğenirim ben... Ama senin farklı bir güzelliğin var Leydim o kahkülün hafif kısa modelini dene derim...
Olmadı üste doğru toplarsın uzayana kadar

Ben de öyle düşündüm toplarım bir süre tuttururum tepeden falan
Saol cecennim

Doğru kahkülleri üste doğru toplamak da iyi bir çözüm olur yakışmadığı taktirde.

Şahsen ben kahküle o kadar alışmışımki olmayınca rahat edemiyorum.Hatta bu yüzden alnımda ufak ufak tüyler çıkmış,o yönden kötü oldu

Diğer gördüğüm fotolarında benzemiyorsun zaten. Profildekinde anımsattın sadece.

Göz rengi benziyor bana bir de bu aralar saç rengim de çok benziyor

Doğru kahkülleri üste doğru toplamak da iyi bir çözüm olur yakışmadığı taktirde.

Yarıyılda yaptırabilirim belki uzun süredir aynı saç şeklim değişiklik olur

Şahsen ben kahküle o kadar alışmışımki olmayınca rahat edemiyorum.Hatta bu yüzden alnımda ufak ufak tüyler çıkmış,o yönden kötü oldu

Aa ne güzel ya,eğer bana da yakışırsa uzun süre kullanırım ben de
Bir de sivilce yaptığını duymuştum bir arkadaşın alnında çok vardı kahkülden diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…