Canim saglik problemin yüzünden mi kötüsün? :26: Benim de adet öncesi sIkIntilarim var, durduk yere aglayasim geliyor.
Senin bayadir varmis, ilerleme oluyor mu peki? Isin ilginci benim eskiden dürbün gibiydi gözlerim, insanlar metrelerce ötedeki minicik yazilari okudugumu görünce sok oluyorlardi. Simdi özellikle sag gözüm sorun cikariyor. Neyse doktora gidince ögrenecegim, umarim sadece kuruntu yapiyorumdur.
Ne güzel ya severim kuzenleri, ben de cok iyiyimdir kuzenlerimle..Sagol canim insallah, ciksa bile fazla ilerlemese bari...
Zaten miyop ya dogustan, ya okul caginda ya da yirmili yaslarda ortaya cikiyormus.
Ben aslinda gözlügü seviyorum, yüze uygun bir model secildimi cok tarz duruyor hatta takarsam sizinki gibi kemikli olanlardan alacagim, ama tasimayi sevmiyorum. Günes gözlügü gibi degil ki bu sadece günes cikinca takasin bir süre sonra bir parcan oluyor mecbur...
Evet Slania'm neyseki bugün daha iyiyim öksürük azaldı
Ben anlayamadım bunun kedi alerjisi mi astım mı olduğunu
İkisi de var bende ama kedi alerjisi astımı tetikler mi ya da alerji astım gibi öksürük yapar mı bilmiyorum
Tahminim alerji nefes almamı engelliyor hapşırık burun tıkanıklığı vs,bu durum da astımı tetikliyor
Birkaç gün sonra randevum var göğüs hastalıklarında
Ben alerji astimi tetikler diye biliyorum. Mesela astimi ve alerjisi olanlara sac boyasi iyi gelmiyor,hatta alerjik astim diyorlardi sanirim. En ufak alerjik bir durum astim krizini tetikleyebiliyor. Seninki de öyle sanirim. Umarim doktor en uygun tedaviyi uygular da rahatlarsin biraz...
Bu gözlüge bayildim ben ya.Gözüm bozuk olmasa bile düz cam olarak alirim ben bunu.
Haklısın canım
Alerji polikliniği bir tek Egede var oraya da sabahın köründe gitmek lazım
Her sabah uyandırıyor annem kalkamıyorum ya
Erken yatıp gitmem lazım
Benim gözlüğüm de aynen bu model,ray ban'nin modellerine bak buna benzer çok çeşit var
Benimki ray ban çok severek almıştım seçememiştim içlerinden hepsi çok güzeldi
Kızlar saçımı bu renk yapmaya karar verdim
Eki Görüntüle 333314
Yapmam da çok kolay olur açıcıyı 15 dk bekletmeme bakar sadece
Ama Hürrem rengi vs denir mi acaba sonradan geldi aklıma bu
Dün kesin kararımı verdim bugün açıcı almaya gidecektim ama bu gelince aklıma gitmedim :/
Hürrem kızılı modası meşhur biliyorsunuz ben de Hürrem özentisi durumuna düşmek istemiyorum
Ne yapsam sizce :/
Evet ben de duydum bir tek Ege'de oldugunu. Bir gün önceden erken kalk, aksam uykun gelir erken yatarsin böylece öteki günde erken kalkabilirsin.
Bence cercevesizlerden daha güzel bunlar, hem cercevesizler cabuk kiriliyormus. Bunlar daha saglammis. Benim annemin yakin gözlügü kirildi, ben de bunun gibi kemik cerceve önerdim. Ya bisey sorcam bu kare hangi filme ait, kardesimle baya düsündük ama bulamadik. Bu gözlük de cok güzelmis.Ay güya gözlük istemiyorum. Aslinda istiyorum da gözlerim bozuk olsun istemiyorum, öylesine düz cam takmak istiyorum.
Süper bir karar.E lacivert yapcaktin sen, bunu yaparsan o zor olur gibi.
8.34 ile elde edebilirsin sanirim bunu.
Kimler Hürrem özentisi biliyor musun? Yakismadigi halde bu rengi yaptiranlar. Sana cok yakisacagi icin kimse özenti diyemez merak etme.
Eki Görüntüle 333314
Dün kesin kararımı verdim bugün açıcı almaya gidecektim ama bu gelince aklıma gitmedim :/
Hürrem kızılı modası meşhur biliyorsunuz ben de Hürrem özentisi durumuna düşmek istemiyorum
Çok radikal bir karar değişikliği oldu bu. :)) Bir ara da platinden bahsediyordun.
Slania gibi düşünüyorum ben de. Ten rengine, göz rengine, tipine, giyim tarzına bakmadan bu rengi yapanlardır özenti.
Sende öyle olmaz.
Sen çok şirin olursun kemik çerçeveli gözlükle
Tabi umarım gözlerin bozuk değildir ama öyle bir şey varsa da çok yakışır gözlük
Bu kadın sarah michelle gellar ama filmi çıkaramadım
Geçen yaz ne yaptığını biliyorum adlı saçma bir teenslasher filminde oynuyordu
Saçma falan diyorum ama o film çocukluğumun filmiydi bi ara tvde hep onu verirlerdi hep de izlerdim
Devamı da var
Geçen yaz ne yaptığını hala biliyorum
Geçen yaz ne yaptığını daima bileceğim diye 3 seri
Off öyle mi dersin canım
Saçlarım da böyle uzun ya ben de çok yakışır diye düşünüyorum
Annem açık bir renk yap da ne renk olursa olsun diyor
Sagol canim.Benim suratima en iyi gidebilecek modeller bunlar, daha kücük gösterir suratimi. Bu arada ögrendigime göre öyle sürekli pc ile ugrasmak, kitap okumak göz bozmuyormus, miyop tamamen genetikmis.
Sen ismini yazinca filmi buldum "erkekleri tavlama sanati". Cok tatli ya.
Haha o filmle "korkunc bir film"de dalga gecmisler.Eski korku filmleri öyle sacma sapan oluyor ya, o zamanlar izlemesi eglenceli oluyor tabi. Seriye bak ya, olmaz olsun öyle film serisi.
Cok güzel olur hem de, annene katiliyorum sariya dönmen kolay olur o renkten. Acinca elde ettigin renk pek parlak olmayabilir o yüzden üzerine 8.34 boyarsan bu renge yakin parlak ve güzel bir renk elde edebilirsin.
Tryamour günlükte yazdigini okudum da insanlar sapik ya akillari hep belden asagi.
Tryamour günlükte yazdigini okudum da insanlar sapik ya akillari hep belden asagi.
İstediğim lacivert mat ve koyu bir lacivertti
Ama saçımı bu kadar açmışken tekrar koyuya ve çok fazla akacak olan bir renge çevirmeyi istemiyorum :/
Bu ya da bunun daha dore yansımalı olan ve açık tonunu istiyorum
Tam İrlanda kızılı yani
Eki Görüntüle 333377
Bunun gibi
Aslında çok sık karar değiştiren biri değilim ama Slania'nın bir konuya eklediği bu resimleri görünce neden olmasın dedim
Doğal yoldan da açılsa bakır-kızıl yansımalı açılıyor boyalı saç bende de öyle oldu lacivert çok zor elde edilir bu zemine zaten
Off kararsızlık zormuş
Eki Görüntüle 333314
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...im-icin-tozluk-orer-misinizlutfen-okuyun.html
Çok üzüldüm ben bu kediye ya :/
Kıyamam ...
Benim de annemin gözleri bozuk,göz bozukluğu genetik ama dikktat edersek ilerlemesini ya da ortaya çıkmasını önleyebiliriz
Bir ara o kadar çok verilmişti ki ezberlemiştim resmen
Starın vazgeçilmez filmi
Şimdilerde de kanald'nin vazgeçilmez filmi Korkunç Balayı
Neredeyse her gece yarısı onu veriyor yahu
Açtıktan sonra baya bi turuncu olur,bir kutu 8.34 yarım tüp de 9.3 karıştırmayı düşünüyorum
Ama işte şu Hürrem olayı kafamı karıştırdı
Bu belden aşağı düşünmekten de ötede bir şey.Söyleyebileceğim kelime yok!
Cins cins insanlar var işte. Nerde yetişiyor böyleleri anlamıyorum.
Ayrıca sapık düşüncelerim olsa bile kimsenin haddine değil laf etmek.
Saçmalık ya, beni buldu yine.
Burada hic muhabetiniz olmadigi biri sizi ekledigi zaman napiyorsunuz? :26:
çok güzeeeel
laydim bu rengi daha çok beğendim ben.
sana da çok yakışır
İllk defa bri renk konusunda fikrimi belirtmek istiyorum bence yaptırma Leydim
Diğer seçenekler üstünde düşün daha önce dile getirdiğin
iyi akşamlar nasısınız kızlar
Saol canım benimNe iyi yapmissiniz ya süpersiniz.
Ortaya cikmasi nasil önlenir ki? :26: Nette arastirirken karsima cikti; gözlerimi nasil bozarim diyen var ya, yuh!Gözlük cok istiyorsan düz cam al hey allahim...
Aa evet yazin izlemistim ben korkunc balayini. Korkunc bir filmin sadece ilk bölümünümü veriyorlar. Kanald falan bozdu iyice, eskiden dizilerden sonra bir film olurdu simdi bütün gece özet ile birlikte tek dizi izliyoruz.
Evet aslinda öyle daha mantikli turuncu zemin üzerine. Sen ona takilma, yakistiktan sonra kimse sana özenti diyemez aksine hayran kalirlar, özenti diyenler de bil ki kiskancligindan derler. Bak Eda_deu'ya, Hürrem gibi olmussun diyorlar ama yakistirdiklarindan, özenti olarak gördükleri icin degil.
Burada hic muhabetiniz olmadigi biri sizi ekledigi zaman napiyorsunuz? :26:
Hava feci... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?