Teşekkür ederim. :)
Evet. 7 ve 7.1i karıştırdım. Ben de onu sevdim zaten açık kaş olayında. Daha soluk ve daha yumuşak gösteriyor.
Güzel bir makyajla desteklendi mi harika olur.
Saç rengimi öyle çekiyorum zaten ama olmuyor malesef.
Tamamdır gidelim o zaman
Telveymiş sanırım kafenin adı
Ben 7sinde gidiyorum muafiyet sınavım var,ertesi gün dönmeyi düşünüyorum 20-22'sine kadar kalırım
İlk hafta ders olmuyor ekle sil haftasına kadar kalırım burda
Yok Slania'm edi yetkileri işte aynen devam
O zaman fotograf makinen iyi cekmiyor ya da ayarinda bir sorun var. Bir tanidigindan fotograf makinesini ödünc alip cekmeyi dene.
Ben oraya iki kere fal baktirmaya gitmistim ama ne oturdugum yerin adini hatirlarim ne de falcinin.Bir tane Azeri kiz vardi ondan biraz cekinmistim ama ikinci gittigim kadin cok tatliydi hatta arkadasim arada bir dertlesmek icin zorla numarasini almisti kadinin deli ya.
Baya kaliyorsun yani.
Tabi canim 10 dk beklemiyon diz mesajlari ardarda.Napalim artik baskalarina yarasin yazdigim cevaplar, insan en azindan bir tesekkür eder böyle üyeler deli ediyor beni. Sabit kizil sac topigine bak mesela 3 mesaji olan yepyeni bir üye ama ne güzel yardim istiyor tesekkürünü de ediyor. Kisilikle alakali tabi bu... Burada öyle olanlar gercek hayatta da farkli degiller.
Tamam o zaman sen biliyorsan süper :13:
Evet kalıyorum baya
Aynen canım,başkalarına faydalı oluruz o yorumlarla :)
Cok az biliyorum, senin o dedigin yere gidelim.
Off su Cagla Sikel'in rengi mahvetti beni...
Sizce de cok bilincsizce acilmis bir konu degil mi? :26: Lisede biyoloji ve kimya dersinde ne ogrendi bu arkadas merak ettim dogrusu...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/496265-yikayarak-sac-uzatma.html
Ayy yüzümde maske var robot gibi dolasiyorum ortalikta.
Ben dedim valla canim bu ne ya böyle. O kadar yazdigimiz yorum bosa gidiyor, en azindan bir tesekkür etmeli. Madem bu kadar merak ediyor hepsini tek tek denesin saclarinin bir kisminda ya da iyice arastirsin. Burada tecrübe sahibi insan cok. Sacini boyamak isteyen insan arastirir ögrenir. Amaci baska bence bunun...
Nasilsiniz kuzular...
Bu hafta ici göz doktoruna gidebilirim, cok korkuyorum doktorun gözlerin bozuk demesinden. Babamin lise yillarinda bozulmus gözleri, su an gözlüklerle baya yapisik yasiyor. Ben de öyle olmak istemiyorum...
Leydim senin gözlerin bozuldugunda belirtilerin neydi? Direk bulanik mi görüyordun yoksa sadece bazi yerlere bakarken mi sorun oluyordu? Cok sordum ama bir de derecesi kac?
Nasilsiniz kuzular...
Bu hafta ici göz doktoruna gidebilirim, cok korkuyorum doktorun gözlerin bozuk demesinden. Babamin lise yillarinda bozulmus gözleri, su an gözlüklerle baya yapisik yasiyor. Ben de öyle olmak istemiyorum...
Leydim senin gözlerin bozuldugunda belirtilerin neydi? Direk bulanik mi görüyordun yoksa sadece bazi yerlere bakarken mi sorun oluyordu? Cok sordum ama bir de derecesi kac?
Nasilsiniz kuzular...
Selam canım iyiyim kendi adıma kuzenim vardı onunla vakit geçirdim.Geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz :26:
Benim de gözlerim üniversiteye hazırlık döneminde bozuldu malesef. Uzağı net görememeyle başladı. Gözlerimi biraz kısınca netleşiyordu görüntü. Miyop belirtileri işte.(( Ben de lens kullanıyorum dışarıda. Ama evde gözlük takıyorum. İnternet başında da öyle. Hassas gözlerim var çünkü.
Bu arada LadyEvil Ankara'da exicolor satan bir yer biliyor musun?
Benim gittiğim bir yer var ama orada yokmuş. Var sanıyordum.
Ben de evde gözlük kullanıyorum bazen
Bazen de dışarıda kullanıyorum çok seviyorum gözlüğümü
Siyah kemik çerçeveli
Msg kozmetik die bir yerde varmış ben netten araştırmıştım
Etimesguttaymış uzak diye gidemedim
Meşrutiyette Pino var orda nevanın tüpleri kutuları her çeşiti var exiyi sormadım ama orda da olabilir
Benim gözlüğüm de siyah çerçeveli.
dışarıda hiç kullanmadım ama seviyorum gözlüğümü ben de. :)
Meşrutiyet'teki kozmetikçiler hep gözüme çarpıyor ama hiçbirine girmedim şimdiye kadar.
Tamam bakarım oraya, işim düştüğünde.
cecenn avatarındaki sen misin?
Evet canım benim,yüzüm biraz uzun çıkmış orda ama değişiklik olsun dedim
Ben de söyledim bir şeyler
Emeğe saygı
Off ben çok kötüyüm:/
Sen nasılsın Slania'm
Gözlük kullanmak istemiyorsan lens kullanırsın ben yıllardır lens kullanıyorum
Ayy hiç hatırlamıyorum ki canım benim gözüm yaklaşık 10 seneden beri bozuk
Nasıl başladı hiç bilmiyorum :/
-3.0 -3.5 ama ikisi de -3 lenslerde
Selam canım iyiyim kendi adıma kuzenim vardı onunla vakit geçirdim.Geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz :26:
Benim de gözlerim üniversiteye hazırlık döneminde bozuldu malesef. Uzağı net görememeyle başladı. Gözlerimi biraz kısınca netleşiyordu görüntü. Miyop belirtileri işte.(( Ben de lens kullanıyorum dışarıda. Ama evde gözlük takıyorum. İnternet başında da öyle. Hassas gözlerim var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?