Dostlarımla Sohbet Topiği

bu baslik hec olmamis ya alacakaranlik sohbet topigi olaydi daha iyiydi...

maşallah gece amma kaynatmışsınız korku filmi senaryoları dönmüş ortalıkta
topik adı da değişmiş bakıyorum ben böyle bi konuya abone değildim falan oldum
bakınca anladım

bu baslik hec olmamis ya alacakaranlik sohbet topigi olaydi daha iyiydi...

başlık değişmişş
bende diyorum ben böyle bi sayfaya abone olmamıştım.

maşallah gece amma kaynatmışsınız korku filmi senaryoları dönmüş ortalıkta
topik adı da değişmiş bakıyorum ben böyle bi konuya abone değildim falan oldum
bakınca anladım

Tahmin ettim böyle olcağını şimdi bizim kızlar noluyor diyecek dedim

Aynen yaa bakmasın. Ne aptal. Bir de bunu bana diyenin çocuğu var iki yaşında. Nasıl yaptın sen o çocuğu diye sorası geliyor insanın. Valla daha önce hiç görmediğim, nickine rastlamadığım biri. Aklımda da değil.

Ne insanlar var. Yuh!

Burada hic muhabetiniz olmadigi biri sizi ekledigi zaman napiyorsunuz? :26:

Benim için kkda arkadaş olarak eklemenin bir manası yok. O yüzden kabul ediyorum herkesi. :s Sanal alemi gerçekten ciddiye almıyorum o anlamda.

Kizim naptiniz siz.
Sayfalar ucmus, konu basligi da degismis.
Ayy gece gece benim dötümde pireler ucusurken neler kaynattiniz?

Bizim eve pc girdi benim gözleri gittikce bozuldu. Pazartesi gidecegim doktora bakalim ne diyecek..

Evet o etnik görünüme bayiliyorum iste ben. öyle görünmesinin sebebi geleneksel bir boya olan kinanin da ayni rengi vermesi sanirim. Senin tarzina da tipine de cok yakisir. Laciverti cikardin mi aklindan? Bak boya da bulduk en güzelinden.

Ben de 3 gündür bekletiyorum, ama kabul etmeyecegim sanirim. Hic muhabbetimiz olmamis sitede, insan iskilleniyor.

ben kabul etmiyorum canım emin olamıyorum ne niyetle eklediğine

Özel albümüm falan var o yüzden eklemis olabilir, bir de yanlis hatirlamiyorsan ayni kisi ikinciye ekliyor sanirim. Gerci ilk üye oldugum zamanlar ben de önüme geleni ekliyordum.

Bir de kizlar size bir sey diyim mi ben siteye üye olduktan 1 sene sonra aktif olmaya basladim. Yani hep giris yapiyordum ama hic yazmiyordum. Cekiniyordum sanirim hatirlamiyorum da. Allahim ne sacmayim.

Tryamour günlüğe yazdığını okudum,o tür yorumlara bir kere tepki amaçlı yorum yapmış biri olarak cevap hakkı doğdu bana şimdi
Aslında daha önce de doğmuştu benim yorumumun altına zavallılar bu tarz övgüler hiç almamış biri ne bilecek gibisinden bir şey yazmıştın
Bir de kıskanıyorlar vs gibi
Hayatımda tek bir kere bile yüzünü görmediğim insanı şahsım adına söyleyeyim kıskanacak kadar kompleksli bi insan değilim
Kompleksle de alakası yok teknik olarak mümkün değil kendi kafasından bir tip yaratıp onu kıskanmak -şizofrenik vakalar hariç-
Övgü alıp almadığımı da ya da tepki gösterenlerin yaşayış tarzlarının bilinemeyeceği için kesin yargılarda bulunmak pek de doğru değil
Kendiyle barışık olmak ile kendini beğenmişlik arasında ince bir çizgi var bunu aşmadığım içindir ki bu tarz konuşmalar bana komik gelmekte
Ben de kendimle gayet barışık bir insanım hem fiziksel hem de kültürel anlamda her zaman övgü almışımdır
Bir de bu durumun ortamla ilgisi var
Ortalama güzelliğin altında olan bir mekanda/ortamda ortalama güzellikte olan insanlara ilgi artar
Güzellik ölçütü yapılırken mekanın ve kültür seviyesinin de etkisi göz önüne alınmalıdır
Atıyorum getto denilen yerlerde bizim 'çirkin' olarak tabir edilen insanlar için düellolar yapılır adam öldürülür
Kadın/erkek de farketmez ayrıca bu durum için
Bence ortamını gözden geçirmende fayda var
Daha nezih ortamlarda bulunursan farkı görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…