Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben uyuyamadım gece ya 4e kadar falan

Umarım bozuk değildir gözlerin :/

Laciverti çıkarmadım ve dün o boyaları görünce bayıldımm

Biliyorum sen yeni aktifsin ben de önceden üye olmadan takılırdım ilgilendiğim konuları okurdum
Kıyamam ya

Leydim ben karışmak istemem ama sen mi üstüne alındın anlamadım:26:.Sanırım Tryamour kendine gelen özel mesaj ve günlükte ona itafen yazılan bir konu üzerine yazdı bunu.
Gerçekten böyle yorumlar tartışmalar pek hoş değil,ama çoğu yerde denk geldim kendini öven ve beğenen bir insan pek sevilmiyor sanki kk'da.
Hatta bir konu açılmıştı kız yolda herkes bana bakıyor rahatsız oluyorum yazmıştı.Yapılan yorumlar hadi canım kendini övme,kendini beğenmiş tarzındaydı
Yani bu sitede anlam vermediğim konular var benimde en iyisi bu tarz şeyleri dile getirmemek,tepki çekmemek.

Bende ki eminim sende bir dolu iltifat alıyosundur Dediğin gibi karşına çok vasat bir insan çıkıp seni çok beğenebilir,belki de güzeldir ama yine seni beğenir ortamına insanına göre değişir.
Sonuçta herkezin bakış açısı farklı bana güzel gelen sana gelmez vs.
Ama Tryamour'un bunu yapma amacı günlükte ki şahıs bence :26:

Hatırlıyor musun başka bir üyeye ithafen bir şey yazmıştım tabi isim vermemiştim
hemen benim yorumumun altına zavallı yazılmıştı direkt bana ithafendi
Ben de şuan üzerime alınmadım tabi yazmadım çünkü ama ben de benzer bir yorum yaptığım için kıskanılacak bir durum olmadığını belirtmek istedim
Yani o tür mesajları komik bulan herkes kıskanç değil demek istedim
Kıskanç damgası bana da vurulmuş oluyor yani
Genel bi sohbet havası içinde yazdım iğneleme amacıyla değil düşüncemi belirttim sadece cecennim

Bu arada sen gece yazılanları okudun mu :26:
Arayan no.ile ilgili

Evet okudum belli oldumu arayan?.Kuzenimi de aramışlar bugün ingiltereden,sesini dinlemişler Baya şaşırdım .

Güzellik fazlasiyla göreceli bir kavram. Begeniler o kadar farkli ve cesitli ki herkes tarafindan begenilen, güzellik normlarina tam olarak uyan, dünyaca taninan ünlüler bile bazilari tarafindan begenilemeyebiliyor. Kimsenin ilgisini cekmeyen, "güzel" olarak tanimlanmayan birini bir baskasi hayran olabilecek derecede begenebiliyor.

Mesela bu sitede özellikle sac ile ilgili topiklerde fotografini koyan ve fazlasiyla begenilen, "cok güzelsin, cok güzel bir yüzün var" gibi iltifatlari alan kadinlara Izmir'de (merkezinde) dönüp bakmayabilirler bile. Ama ayni kadin güzellik ortalamasinin altinda olan kadinlarin yasadigi yerde yere göge sigdirilamayabilir.

Hadi bu övgüleri alan kadin en azindan resmini koydu, yüzünü gördük. Yani üzerine yorum yapilabilir, fikirler belirtilebilir. Ama yine ayni sanal ortam üzerinde yüzünü birak yüzünün bir parcasinin bile görülmedigi bir kadin hakkinda kimse yorum yapamaz, cünkü ortada yorum yapilacak bir yüz yok. Bu yüzden sanal alem üzerinden kendini begendirmeye calismanin hic bir anlami yok. Bu sekilde baskalarini kiskandirmaya calismaksa tam anlamiyla komedi. Ortada yüzü olmayan birini kimse kiskanmaz, bunu yapisi geregi kiskanc olan bir insan bile yapamaz. Bu yüzden bunu yapan insan "egosunu tatmin etmeye calisan özgüveni yitik kisi " izlenimi yaratmaktan öteye gidemez.
Ben kimseye özgüvensiz, egoist demeye calismiyorum yanlis anlasilmasin, sadece verilen izlenim bu onu belirtmeye calisiyorum.

Ha begeni toplamak hos orasi ayri, bunu ara sira ben de yapiyorum iltifatlar ile ilgili konuda hayatimda karsilastigim güzel iltifatlari paylasiyorum, ilgili konuya dudaklarimin resmini koyuyorum, begenildigi zaman bir hos oluyorum kibarca tesekkür ediyorum. Ama hayatinda beni hic görmeyen ve benim de hic görmedigim insanlari kiskandirmaya kadar ilerletmiyorum olayi. Gercek hayatta da burada da begenen begenir, onun gözünde güzel olabilirim ama suyunu cikarmanin manasi yok. Güzelligini göstermeye calisan insan bunu sanal ortamda, klavye arkasindan yapmaz zaten, bir sekilde gösterir kendini bu kadar basit. :97:

Off napmissin sen ya sabah nasil kalktin diyecektim tammm, sonradan dank etti "ya bu kiz okula gitmiyo kiii..." :78:

Ya renkler mükemmel, tam aradigim toz pembe. Lacivert + mor da tam senin istedigin gibi.
Leydim o ürünü senin farkli renkler topiginde paylasalim mi yoksa kalsin mi? Belki kullanan birileri cikar. Ha konu güncellensin istemiyorsan paylasmayalim tabi, o konu bazen yorabiliyor sanirim seni. Ama dikkatimi cekti senin ciddiyetinden ötürü sanirim o konuda ters yorum yapan, baskalarinin zevklerini yeren tipler pek cikmiyor. Pembe sacli kizi biliyorsun baya delirtmislerdi.

Aslında erken kalkabildim 11de kalktım sanırım
Alıştım ankarada erken kalkmaya ondan sanırm

Toz pembe bulunmaz sanıyordum ben varmış cidden
Canım paylaşalım tabi bence de,üşendim ondan paylaşmadım ben
Konu güncellenebilir sorun değil yani

Ben herkese canııımm bitanem hayatım şekerim tarzı konuşmadığım için sanırım
Bir de ilk defa konuştuğum samimiyetimin olmadığı kişilere siz diye hitap ediyorum

Insan erken kalkmaya alisinca ögleden sonralara kadar uyumaya alisamiyor.

Ben resim eklemeyi cok severim, sitede toz pembeyle ilgili güzel resimler buldum onlari ekleyecegim.
Keske ben de senin gibi ciddi ve mesafeli olabilsem... Bugün yine sinir bozucu bir durum oldu o aklima geldi simdi. Adetim de geldi yeni, en ufak seyde aglayasim geliyor.

Ben buradan nefret ediyorum. Biri son sen Ibrahim tatlises acar arabasiyla yarim saat bekler, biri avazi ciktigi kadar ana avrat düz gider, biri insanlari lokantasina cekmek icin bütün gün yorulmadan bagirir cagirir. Bunlar nereden geldiler cok merak ediyorum dogrusu...

Tamam canım manic panici konuya bir üye video paylaştığında görmüştümm,konuya da Türkiye'de niye yok yazmıştım düzeltelim o hatayı

Ne oldu?
Erkek arkadaşınla aran nasıl bu arada

Ayy cidden sinir bozucu ya
Özellikle son ses müzik açıp arabalarıyla dolaşanlar
Bir de arabesk müzik çalıp arabayla yanımdan yavaş yavaş geçenlere sinir oluyorum
Aşktan öldüm hemen aman aman
Şimdi ben bu tiplerin övgülerini dikkate alır mıyım?
Eminim ki oradan başka biri geçse aynı şeyi yaparlar
Yani kişiyi öven kişilerin ne durumda olduğuna da bakmak lazım

Benim gerçekten gururlandığım bi olay Ege Aydan'ın annesinin bana çok güzelsiniz demesiydi
Gurur duydum cidden mutlu olmuştum
Sevda Aydan
Hatırlarsınız belki sinema ve opera sanatçısı
Alsancakta küçük bir dükkana girmiştim bir şey almaya,içerde çok tatlı bi golden vardı eğildim onu seviyordum biri çenemden tuttu kaldırdı
Baktım tanıdık geliyor ama çıkaramadım
Çok güzelsiniz dedi,teşekkür ederim dedim kim olduğunu hatırladım o an çok sevinmiştim
Alsancakta görürüm arada selam veririm hep

Bu da ayri bir durum tabi. :44: Aslinda baska bir sey demek isterdim de neyse...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/496265-yikayarak-sac-uzatma-3.html

Ben anlamam suda ne var ne yok ama sen biliyorsun iyi olmuş söylediğin

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…