Kizim naptiniz siz.
Sayfalar ucmus, konu basligi da degismis.
Ayy gece gece benim dötümde pireler ucusurken neler kaynattiniz?
Bizim eve pc girdi benim gözleri gittikce bozuldu. Pazartesi gidecegim doktora bakalim ne diyecek..
Evet o etnik görünüme bayiliyorum iste ben.öyle görünmesinin sebebi geleneksel bir boya olan kinanin da ayni rengi vermesi sanirim. Senin tarzina da tipine de cok yakisir. Laciverti cikardin mi aklindan? Bak boya da bulduk en güzelinden.
Ben de 3 gündür bekletiyorum, ama kabul etmeyecegim sanirim. Hic muhabbetimiz olmamis sitede, insan iskilleniyor.
Özel albümüm falan var o yüzden eklemis olabilir, bir de yanlis hatirlamiyorsan ayni kisi ikinciye ekliyor sanirim. Gerci ilk üye oldugum zamanlar ben de önüme geleni ekliyordum.
Bir de kizlar size bir sey diyim mi ben siteye üye olduktan 1 sene sonra aktif olmaya basladim. Yani hep giris yapiyordum ama hic yazmiyordum. Cekiniyordum sanirim hatirlamiyorum da. Allahim ne sacmayim.
Hatırlıyor musun başka bir üyeye ithafen bir şey yazmıştım tabi isim vermemiştim
hemen benim yorumumun altına zavallı yazılmıştı direkt bana ithafendi
Ben de şuan üzerime alınmadım tabi yazmadım çünkü ama ben de benzer bir yorum yaptığım için kıskanılacak bir durum olmadığını belirtmek istedim
Yani o tür mesajları komik bulan herkes kıskanç değil demek istedim
Kıskanç damgası bana da vurulmuş oluyor yani
Genel bi sohbet havası içinde yazdım iğneleme amacıyla değil düşüncemi belirttim sadece cecennim
Bu arada sen gece yazılanları okudun mu :26:
Arayan no.ile ilgili
Evet okudum belli oldumu arayan?.Kuzenimi de aramışlar bugün ingiltereden,sesini dinlemişlerBaya şaşırdım .
Of olmadı :26:
Acaba bugün arayacak mı merak ettim
Yurtdışından kim arar ki beni ondan başka
Aaaİnanmıyorum o mudur acaba.Açmamıştın demi bu gece ararsa aç bence canım
Ben uyuyamadım gece ya 4e kadar falan
Umarım bozuk değildir gözlerin :/
Laciverti çıkarmadım ve dün o boyaları görünce bayıldımm
Biliyorum sen yeni aktifsin ben de önceden üye olmadan takılırdım ilgilendiğim konuları okurdum
Kıyamam ya
Off napmissin sen ya sabah nasil kalktin diyecektim tammm, sonradan dank etti "ya bu kiz okula gitmiyo kiii..." :78:
Ya renkler mükemmel, tam aradigim toz pembe. Lacivert + mor da tam senin istedigin gibi.
Leydim o ürünü senin farkli renkler topiginde paylasalim mi yoksa kalsin mi? Belki kullanan birileri cikar. Ha konu güncellensin istemiyorsan paylasmayalim tabi, o konu bazen yorabiliyor sanirim seni. Ama dikkatimi cekti senin ciddiyetinden ötürü sanirim o konuda ters yorum yapan, baskalarinin zevklerini yeren tipler pek cikmiyor. Pembe sacli kizi biliyorsun baya delirtmislerdi.
Aslında erken kalkabildim 11de kalktım sanırım
Alıştım ankarada erken kalkmaya ondan sanırm
Toz pembe bulunmaz sanıyordum ben varmış cidden
Canım paylaşalım tabi bence de,üşendim ondan paylaşmadım ben
Konu güncellenebilir sorun değil yani
Ben herkese canııımm bitanem hayatım şekerim tarzı konuşmadığım için sanırım
Bir de ilk defa konuştuğum samimiyetimin olmadığı kişilere siz diye hitap ediyorum
Insan erken kalkmaya alisinca ögleden sonralara kadar uyumaya alisamiyor.
Ben resim eklemeyi cok severim, sitede toz pembeyle ilgili güzel resimler buldum onlari ekleyecegim.
Keske ben de senin gibi ciddi ve mesafeli olabilsem... Bugün yine sinir bozucu bir durum oldu o aklima geldi simdi. Adetim de geldi yeni, en ufak seyde aglayasim geliyor.
Ben buradan nefret ediyorum. Biri son sen Ibrahim tatlises acar arabasiyla yarim saat bekler, biri avazi ciktigi kadar ana avrat düz gider, biri insanlari lokantasina cekmek icin bütün gün yorulmadan bagirir cagirir. Bunlar nereden geldiler cok merak ediyorum dogrusu...
Bu da ayri bir durum tabi. :44: Aslinda baska bir sey demek isterdim de neyse...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/496265-yikayarak-sac-uzatma-3.html
laydim arayan o mudur ki ?
Tryamour günlüğe yazdığını okudum,o tür yorumlara bir kere tepki amaçlı yorum yapmış biri olarak cevap hakkı doğdu bana şimdi
Aslında daha önce de doğmuştu benim yorumumun altına zavallılar bu tarz övgüler hiç almamış biri ne bilecek gibisinden bir şey yazmıştın
Bir de kıskanıyorlar vs gibi
Hayatımda tek bir kere bile yüzünü görmediğim insanı şahsım adına söyleyeyim kıskanacak kadar kompleksli bi insan değilim
Kompleksle de alakası yok teknik olarak mümkün değil kendi kafasından bir tip yaratıp onu kıskanmak -şizofrenik vakalar hariç-
Övgü alıp almadığımı da ya da tepki gösterenlerin yaşayış tarzlarının bilinemeyeceği için kesin yargılarda bulunmak pek de doğru değil
Kendiyle barışık olmak ile kendini beğenmişlik arasında ince bir çizgi var bunu aşmadığım içindir ki bu tarz konuşmalar bana komik gelmekte
Ben de kendimle gayet barışık bir insanım hem fiziksel hem de kültürel anlamda her zaman övgü almışımdır
Bir de bu durumun ortamla ilgisi var
Ortalama güzelliğin altında olan bir mekanda/ortamda ortalama güzellikte olan insanlara ilgi artar
Güzellik ölçütü yapılırken mekanın ve kültür seviyesinin de etkisi göz önüne alınmalıdır
Atıyorum getto denilen yerlerde bizim 'çirkin' olarak tabir edilen insanlar için düellolar yapılır adam öldürülür
Kadın/erkek de farketmez ayrıca bu durum için
Bence ortamını gözden geçirmende fayda var
Daha nezih ortamlarda bulunursan farkı görebilirsin
Hiç bilmiyorum canım aklıma gelince heyecan yapıyorum
Öğrenmenin bi yolu da yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?