Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen ya sanki ben söylemişim gibi yazdıklarını
Başkasının kulaklığından gelen ufacık sese bile dayanamıyorum ben
İnsanların konuşmaları falan ayy
Kulaklığımı unuttuğumda kabus gibi geliyor o yolculuk sinirli oluyorum bütün gün
29unda geliyorummm
Aaaa bayıldımmm ilk defa gördüm bunu çok güzel olmuştu bu renk yaa
Iste bu renk bende cok dogal duruyordu, insanlar soruyordu dogal mi diye. Of cok özledim bu rengi. Sagol canim... :)
Koy koy.. Ben ilk zamanlar ellerimin resimlerini koymaya bile cekinirdim, hey allam ya.
O konuda ayniyiz canim. Bak sana tavsiyem uzun yola cikiyorsun mp3ünün sarji biterse otobüsteki tvlerde usb var, usbden doluyorsa sarj oraya tak. Canakkale'ye giderken nasil korkmustum sarji bitince, sonradan caktim.
Sen naptin saclari?
Iste bu renk bende cok dogal duruyordu, insanlar soruyordu dogal mi diye. Of cok özledim bu rengi. Sagol canim... :)
Koy koy.. Ben ilk zamanlar ellerimin resimlerini koymaya bile cekinirdim, hey allam ya.
O konuda ayniyiz canim. Bak sana tavsiyem uzun yola cikiyorsun mp3ünün sarji biterse otobüsteki tvlerde usb var, usbden doluyorsa sarj oraya tak. Canakkale'ye giderken nasil korkmustum sarji bitince, sonradan caktim.
Sen naptin saclari?
Keşke değiştirmeseydin ben de bugün Epica'nın konserini izledim acaba onun rengine mi boyasam hep öyle kalsa diye düşündüm
Artık sabit bi rengim olsun istiyorum şuan saçlarım farklı farklı renklerde
Kızıllar hala görünüyor ışıkta
Benim mp3üm yok telefondan dinliyorum şarja takıyorum yolda biterse
Bide telefonun kulaklığı laptopla uyuyor bazen pcden dinliyorumm
Keşke değiştirmeseydin ben de bugün Epica'nın konserini izledim acaba onun rengine mi boyasam hep öyle kalsa diye düşündüm
Artık sabit bi rengim olsun istiyorum şuan saçlarım farklı farklı renklerde
Kızıllar hala görünüyor ışıkta
Benim mp3üm yok telefondan dinliyorum şarja takıyorum yolda biterse
Bide telefonun kulaklığı laptopla uyuyor bazen pcden dinliyorumm
Annem dogal rengimi istemeseydi eger hep boyardim hatta kinayla o rengi elde etmeye calisirdim.
Ah o renk sana cok yakisir. Onun da gözleri mavi. Senin ten renginin alt tonu ne?
Cözüm bulmussun sen iyi o zaman. Benim en nefret ettigim seydir yolda mp3ün sarjinin bitmesi.
Off ben bu dersaneden cok sIkIldim ya...
Annem dogal rengimi istemeseydi eger hep boyardim hatta kinayla o rengi elde etmeye calisirdim.
Ah o renk sana cok yakisir. Onun da gözleri mavi. Senin ten renginin alt tonu ne?
Cözüm bulmussun sen iyi o zaman. Benim en nefret ettigim seydir yolda mp3ün sarjinin bitmesi.
Off ben bu dersaneden cok sIkIldim ya...
Benim de illa sarı yap artık kendi rengini görmek istiyorum diyor
Sen bir konuya yazmışsın ben de baktım bileğime ama mavi ya da yeşil mi karar veremedim ikisinin ortası
Ama mavi diyebilirim
Sıkılma canım ya mecbur gitmek zorundasın
Ben de hiç istemeyerek gidiyordum
Selamm
Tenin beyazdı öyle hatırlıyorum bence çok yakışır sarı
Evet o renk platin çok açık olmayan bi platin
Açıcıyla ilk açışında turuncumsu olur saç rengini tam olarak bilmediğim için yavruağzına kadar kaç kere açarsın bilemiyorum sanırım ikincide olur
Ama tutma sürene de bağlı
2 kere açıcıyla açarsın daha sonra tüp boyaların ( set boyalarda var mı bilmiyorum) ekstra açıcı açık sarısına boyarsan elde edersin
Sadece açıcı kullanırsan turunculuk çok fazla olur platin gibi olmaz
Üzerine bir de açık sarı ya da bej sarı boyaman lazım yani
Selamm
Tenin beyazdı öyle hatırlıyorum bence çok yakışır sarı
Evet o renk platin çok açık olmayan bi platin
Açıcıyla ilk açışında turuncumsu olur saç rengini tam olarak bilmediğim için yavruağzına kadar kaç kere açarsın bilemiyorum sanırım ikincide olur
Ama tutma sürene de bağlı
2 kere açıcıyla açarsın daha sonra tüp boyaların ( set boyalarda var mı bilmiyorum) ekstra açıcı açık sarısına boyarsan elde edersin
Sadece açıcı kullanırsan turunculuk çok fazla olur platin gibi olmaz
Üzerine bir de açık sarı ya da bej sarı boyaman lazım yani
Evet beyazım ama slania bir ara bir şeyler diyordu damar renginden kendimize yakışan rengi bulabiliriz falan gibi. Benim beyazlığıma gider mi sarı bilmiyorum. :26: Yine de denemem lazım, kafaya koydum. Hiç köklü bir değişiklik yapmıyorum çünkü. Bıktım artık bu cesaretsizliğimden. Damar rengim ne tam mavi ne tam yeşil. Grimsi sanki. Bir arkadaş turkuaz gibi demişti. Kendimi bilmez durumdayım.
Bir de sarı beyaz da değilim pembe beyaz da. Değişik anlamadım. Neyse.
O zaman yoğun açıcıyla açıyorum önce.
Saçlarım yıpranmasın istiyorum o yüzden daha mı az tutmam lazım?
Üstünde 30 dk yazıyorsa mesela o kadar mı beklemeliyim?
Bir de sence her hafta mı yapiim yoksa 2 haftada 1 mi yapsam açma işlemini?
Bunun dışında ekstra açık sarıya ilk açtıktan sonra hemen boyamam mı lazım yoksa önce açıcıyı kullanıp iyice açıldıktan sonra mı boyayı yapiim? :) Yani birkaç hafta sonrasında mı olsun boya?
Evet beyazım ama slania bir ara bir şeyler diyordu damar renginden kendimize yakışan rengi bulabiliriz falan gibi. Benim beyazlığıma gider mi sarı bilmiyorum. :26: Yine de denemem lazım, kafaya koydum. Hiç köklü bir değişiklik yapmıyorum çünkü. Bıktım artık bu cesaretsizliğimden. Damar rengim ne tam mavi ne tam yeşil. Grimsi sanki. Bir arkadaş turkuaz gibi demişti. Kendimi bilmez durumdayım.
Bir sarı beyaz da değilim pembe beyaz da. Değişik anlamadım. Neyse.
Bunun dışında ekstra açık sarıya ilk açtıktan sonra hemen boyamam mı lazım yoksa önce açıcıyı kullanıp iyice açıldıktan sonra mı boyayı yapiim? :) Yani birkaç hafta sonrasında mı olsun boya?
Aynen ben de damar rengime bir türlü karar veremedim ne tam mavi ne tam yeşil
Ben pembe alt tonlu beyaza platini yakıştıramıyorum vitiligo gibi bir görünüm veriyor insana :26:
Çok sarımsı olunca da solgun duruyor en iyisi biz ortasıyız sanırım
Arada saçlarına bak açıcı varken saçında
10 dk.da bir kontrol et saçlarını maksimum 30 dakika tut ama 10 dk.da bir de bir teli çek saçından lastik gibi uzamaması lazım eğer öyleyse yıpranmaya yanmaya başlamış demektir
İlk açma işleminden sonra 1 kere daha mı yoksa 2 kere daha mı açılması gerektiğine karar verirsin
Eğer çok garip bir renk olmazsa ben 2 hafta sonra yapmanı öneririm garanti olsun yanmasın saçların
Ama beğenmezsen rengi 1 hafta sonra da açabilirsin slania öyle yapmıştı diye hatırlıyorum
Yine ne kadar açıldığına bak çok yoğun bi turuncu olduysa 2.kere aç öyle boya
İyice açılmışsa ve turunculuk da azsa açık sarıya boyayabilirsin
Bigün bizim okulda farklı saç renkleri arşivi yapacağım resmen o derece güzel renkler var
Pembenin her tonunu gördüm özellikle
Mavi turuncu kırmızı mor lacivert
En son gördüğüm renge hayran oldum bi kız toplamış saçlarını yanlarda kalın yan kahkülleri var uzun
Dipler bakır kırmızı uçlara indikçe bakır sarı oluyor kademe kademe böyle
Ayy bayıldım ya!
Fuşya da gördüm hemde upuzundu saçları Slania'm özellikle senin görmen lazım yaa
Benim de illa sarı yap artık kendi rengini görmek istiyorum diyor
Sen bir konuya yazmışsın ben de baktım bileğime ama mavi ya da yeşil mi karar veremedim ikisinin ortası
Ama mavi diyebilirim
Sıkılma canım ya mecbur gitmek zorundasın
Ben de hiç istemeyerek gidiyordum
Anneler öyle cocuklarinin en cok cocukluktaki dogal, masum hallerini seviyorlar...
Canim asagiya yazdigim gibi nötrsün sen de. Yanaklarin cabuk kizarir mi?
Cocuk gibiler. Halbuki gecen seneki dersanem öyle miydi... Sözde zengin dersanesi ama bir tane simarik tip yoktu.
Bir de sarı beyaz da değilim pembe beyaz da. Değişik anlamadım. Neyse.
O zaman siz nötrsünüz kizlar yani bir cok renk size gidebilir cok sanslisiniz.
Benim damar rengim ayni flormar 424 ojenin renginde. Biliyorum cok komik ama sevgilimle konu acildiginda bunu demisti bana, tirnagimda da o oje vardi. O yüzden acik sarilar alliksiz gitmez bana, kizillarsa mükemmel durur.
Sari eger seni cok soluk yaparsa hemen koyulastirma sac rengini. Ilk boyadiginda gözün alismaz, zamanla alisir. Allik, ruj ve rimel kullanarak yüzündeki soluklugu alabilirsin. Makyajdan hoslaniyorsun diye biliyorum, sari sürekli makyaj yapanlarin rengidir zaten.
Acma isleminde biraz zorlanabilirsin, saclarin koyu oldugu icin turuncu yansimalardan kurtulman cok zor. Sen bi ara saclarini siyahtan döndürmüstün yine o kuaföre bir danis derim.
Bigün bizim okulda farklı saç renkleri arşivi yapacağım resmen o derece güzel renkler var
Pembenin her tonunu gördüm özellikle
Mavi turuncu kırmızı mor lacivert
En son gördüğüm renge hayran oldum bi kız toplamış saçlarını yanlarda kalın yan kahkülleri var uzun
Dipler bakır kırmızı uçlara indikçe bakır sarı oluyor kademe kademe böyle
Ayy bayıldım ya!
Fuşya da gördüm hemde upuzundu saçları Slania'm özellikle senin görmen lazım yaa
Ben de Canakkale'ye gittigimde cok görmüstüm ya. Kimisi mor kimisi fusya, kimisi yarisini yesil yapmis. Dogal kizillara da cok rastladim.
Ben aslinda her rengi denemek istiyorum uclarinda. Özellikle fusyaya bayiliyorum. Sicak renk ile sogugun karisimi acaip güzel bir renk. Bir de ben turuncu-yesil ikilisine bayilirim, Irlanda'nin rengi. Her rengi deneyecegim icin bir tarafina turuncu bir tarafina yesil yapabilirim. Off uzasin artik sunlar da dogal rengime kavusayim, yapayim istedigimi.
O zaman siz nötrsünüz kizlar yani bir cok renk size gidebilir cok sanslisiniz.
Benim damar rengim ayni flormar 424 ojenin renginde. Biliyorum cok komik ama sevgilimle konu acildiginda bunu demisti bana, tirnagimda da o oje vardi. O yüzden acik sarilar alliksiz gitmez bana, kizillarsa mükemmel durur.
Sari eger seni cok soluk yaparsa hemen koyulastirma sac rengini. Ilk boyadiginda gözün alismaz, zamanla alisir. Allik, ruj ve rimel kullanarak yüzündeki soluklugu alabilirsin. Makyajdan hoslaniyorsun diye biliyorum, sari sürekli makyaj yapanlarin rengidir zaten.
Acma isleminde biraz zorlanabilirsin, saclarin koyu oldugu icin turuncu yansimalardan kurtulman cok zor. Sen bi ara saclarini siyahtan döndürmüstün yine o kuaföre bir danis derim.
Az önce geldim kuaförden, kırıklarımdan kurtuldum. Ona da sordum nasıl olur bana platin diye, çok yakışır tenine dedi. Bakalım. :))
Zaten benim kaç kez saç açma denemem oldu ama hemen koyulttum. Dayanamıyorum turuncumsu haline bile. Sarıya alışmak zaman alabilir. En kötü dönem turuncumsuluktan kurtulmaya çalışma dönemi. Ama çok kararlıyım. Bu kez sonuna kadar gideceğim bu işin.
Makyaj konusunda hergün boya küpü olmayı hiç sevmiyorum. Ama istediğim tarz Petek Dinçöz gibi.
O tam kokoş. Epeyce makyajlı çıkıyordu programlara bu saçla. E lazım da zaten bu kadar makyaj dediğin gibi.
Pudra, allık olmazsa olmazım değildir mesela. Dudak kalemi ve göz kalemi yetiyor çoğu zaman.
Ama sarı olursa biraz daha renkli ve yoğun şeyler yapmam gerekebilir.
Ama bende sırıtmıyor bol makyaj. Hatta çok fazla şey sürsem bile çok hafif gibi duruyor. Neden öyle anlamadım. :44::44:
Turuncu yansımalardan iyice açtıktan sonra ladynin de dediği gibi çok açık sarı veya bej sarıya boyarsam kurtulamaz mıyım yani? :26:
Belki birkaç denemede olur.
Ya da kuaföre giderim. Açma işlemini onlar yaptığında çok yıpratıyorlar çünkü o yüzden o kısmı kendim halledip boyayı kuaförde yaptırabilirim. Saçımı siyahtan açan adam da oryalle açtı. (oryal nasıl yazılıyor bilmiyorum bu arada) Her tarafına sürdü kafamın. Ama çok yıpranmadı. 2 haftaya toparladı. Kuaför mü becerikliydi yoksa saçımın yapısıyla mı alakalıydı onu bilmiyorum.
Bi de benim saçlarım çok çabuk açılıyor. O da benim için avantaj diye düşünüyorum.