Dostluk böyle birseymi

cigdemkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
40
15
3
33
8yıllık bi arkadasım var zmanında bazı seyler yasadık ve esim onla gorusmemi yasakladı ama ben ginede gizli gizli onunla konusuyorum telefondan bikere yakalandım gecen sene evden kovdu esim beni sonra soz verdim konusnuycam die barıstık ama hala konusuyoruz oda evliydl ayrıldı ve suan hayatında birisi var bana bugun dediki eger evlenlrsem gorusemiycez uzulurmusun falan dedi bende deidm sn mutlu olda dedim faeketmez dedim ama kafama cok takıldı ben onun icin bukadsr risk alıyoken sizce onun bana soyledigi bu sey dogrumu biz onla gizli hesaptan konusuyoruz evlenlnce hesap kullanamazmıs oglanı cok seviyomus ama ben sırf onun icin hesap kullanıyorum ve kendimi suan salak gibi hissediyorum bu dostlukmu sizce napmalıyım

8yıllık bi arkadasım var zmanında bazı seyler yasadık ve esim onla gorusmemi yasakladı ama ben ginede gizli gizli onunla konusuyorum telefondan bikere yakalandım gecen sene evden kovdu esim beni sonra soz verdim konusnuycam die barıstık ama hala konusuyoruz oda evliydl ayrıldı ve suan hayatında birisi var bana bugun dediki eger evlenlrsem gorusemiycez uzulurmusun falan dedi bende deidm sn mutlu olda dedim faeketmez dedim ama kafama cok takıldı ben onun icin bukadsr risk alıyoken sizce onun bana soyledigi bu sey dogrumu biz onla gizli hesaptan konusuyoruz evlenlnce hesap kullanamazmıs oglanı cok seviyomus ama ben sırf onun icin hesap kullanıyorum ve kendimi suan salak gibi hissediyorum bu dostlukmu sizce napmalıyım
Benim en yakin cocukluk arkadaşım nikah sahidim olacakti sen olursun dedim sevgilime sormam lazim ya izin vermezse dedi :) sevgiline boyle bisey sorarda izin vermedi diye karsima gelirsen bukadar yili cope atar bdaha suratina bakmam demstim :) sizde acik olun arkadasiniza kusura bakma ama ben bu riski goze alip seninle gorusmeye calisiyorum sen o fedakarligi yapamayacaksan simdi kopalim de bdahada yazma

Benim en yakin cocukluk arkadaşım nikah sahidim olacakti sen olursun dedim sevgilime sormam lazim ya izin vermezse dedi :) sevgiline boyle bisey sorarda izin vermedi diye karsima gelirsen bukadar yili cope atar bdaha suratina bakmam demstim :) sizde acik olun arkadasiniza kusura bakma ama ben bu riski goze alip seninle gorusmeye calisiyorum sen o fedakarligi yapamayacaksan simdi kopalim de bdahada yazma
Haklsın yarin oyle soyluycem benimki evlilik degilml suan kocam duysa beni bosar billyomusun bide bana diyoki kalkmıs napıyım cok seviyorum onu diyo 8yılımamı yanayım neye yanayım bilemedim valla insam istse gizlide olsa bl sure sonra cok sevdigl insanla konusur demekki beni okadar onemsemiyomus onu anladım :) buarada noldu arkadasın oldumu nikah sahidi peki cok ilginc cidden

Oglan o hesabin gizli bi hesap oldugunu nerden bilcek ki, arkadasimla konustugumuz hesabim der gecer istese.
Ayrica esiniz neden gorusmenizi yasakladi ozel degilse merak ettim? Evlenince sizinle gorusemiycek olmasi cok sacma geldi bana.
İstese evlenince gercek hesap acar esinede soyler ve benimle gorusur ben olsam gerekrse esimden yazarm hatrını sorarım mesela vunku biz uzun yıllardır arkadssız her konuda guveniyoruz birbrimze esim istememe nedeni aramızda bi konusma gecti arkadasımla esimle o ara sıkıntılarımız vardı evliligimizde arkdsm bana ayrıl vs flan diyodu boyle konusmalarmz vardı bunlsrıngordu esim buyuzden onla gorusmemi yasakladı

İstese evlenince gercek hesap acar esinede soyler ve benimle gorusur ben olsam gerekrse esimden yazarm hatrını sorarım mesela vunku biz uzun yıllardır arkadssız her konuda guveniyoruz birbrimze esim istememe nedeni aramızda bi konusma gecti arkadasımla esimle o ara sıkıntılarımız vardı evliligimizde arkdsm bana ayrıl vs flan diyodu boyle konusmalarmz vardı bunlsrıngordu esim buyuzden onla gorusmemi yasakladı
Anladim canim. Bence arkadasiniz cok yanlos dusunuyor ben olsam cok sevdigim dostumu hayatta birakmam, gorusmeden de duramam. Evlenince gorusemeyiz diye bu duruma simdiden yer yapiyo gibi davranmasi bana garip geldi biraz. o_O

Onunki evlilikte sizinki ne? Daha evlenmemiş şimdiden neden izin vermeyeceğini düşünmüş ki? Bence açıkca konuşun. Eğer böyle düşünüyorsa vaktinizi boşuna harcamayın ve silin.
Eşinize de çok haksızlık etmişsiniz.

Yasakladı kelimesi bile sizin de eşinize ne kadar itaatkâr olduğunuzu gösteriyor. Bu sebeple arkadaşınızın da sizinle aynı düşüncede olması sizi üzmemeli.

Tek fark sizin risk alabilmeniz. Onun alamaması.

Bir diğer mesele... eşinizin olaya yaklaşımı.

Ayrıl dedi diye yasak koyması size normal geliyor mu?

Her ayrıl diyene yol verseydik dayımın da yengeme böyle bi yasak koyması gerekirdi.

Eşiniz hem özel konuşmaları okuyup hem de yaptığı şeyi ifşa edebilmesi sizin taviz vermeniz ile ilgili.

Ayrıca da kimse kimseye durup dururken ayrıl demez. Siz de koşarak ayrilmamissiniz zaten.

Bir diger mesele; ben belki kız arkadaşımla özel konuşuyorum. Belki arkadaşım bana regl gününün geçtiğini söylüyor. Bunu bir başkasının okuması her insana rahatsızlik verir.

Burda da ayrıl diyen arkadaşlar oluyor. Mantığa bakarsak sizin şu an bu platformda takılmaniz da yasak. Ve risk alıyorsunuz.

Hadi dostunuz için aldığınız riski anladık .. peki şu an kim için risk alıyorsunuz?

Özel hayatınız elbette kimseyi ilgilendirmez.

Ama adil olmamız gerekir.

Her iki taraf da belirli yasak ve kurallara uymak zorunda ise... ve bir taraf risk alıyorsa bu onun sorunu.

Aynı riski öteki taraftan beklemek isabet olmayacaktır.

Siz deseydiniz ki "eşim yasak koymaya kalktı.ama reddettim. Dostumu savundun ve görüşmeye devam edeceğimi söyledim" ..

O zaman siz haklısınız diyecektim.

Oysa ikiniz de esitsiniz.

Yine de içinize sinmiyorsa bu muhabbeti çok da uzatmayın. Görüşmeleri bitirin.

Nedenini bilmiyorum ama bana çok saçma geldi arkadaşımla aramda ne gectiyse gecti eşim neden yasaklasın ki görüşmemi biz konuşup barıştıktan sonra yasak aşk yaşar gibi gizli saklı neden konuşayım arkadaşımla neyse arkadaşınızda evlenince sizinle görüşmeyi kesmek istiyorsa bırakın ne hali varsa görsün belkide eşinizin haklı sebepleri vardı keşke onu dinleyip siz görüşmeyi bitirseydiniz.

Eşinize ne oluyor? Siz çocuk musunuz da gizli gizli gorusiyorsunuz? Bunun icin evden kovulmak nedir yahu. Ne garip evlilikleriniz var. Allah akıl fikir versin.

Eşinizin, arkadaşınızla görüşmenize kızmasının bir nedeni olmalı. Onu geçtim....

Ama evlenir evlenmez seni satacak bir dostunuz için neden eşinle aranın bozulması riskini göze alıyorsun.

Ki bu "dost" dediğin kişi dost değil!!!!

Eşin neden istemiyor?

Gizli gizli görüşmek , yakalanmak ve evlenince görüşmemek.
Çok merak ettim şu an ne konuşuyorsunuz siz ?
Yani bunu saklayacak ve birlikte olduğunuz kişilerden korkacak kadar ?
Ayrıca eşiniz onla konuşuyorsunuz diye sizi evden ne hakla atabilir?
Size şimdi eşinize bu kadar itaat etme diyeceğim ama sizin bunu yapacak potansiyeliniz yok bence.
Sorunuza gelince de gizli hesabımı kapatır, keyfime bakardım.
Bir de şeyi merak ettim “boşanmış” gibi saçma bir detayla , görüşmemenizin alakası nedir ?
Umarım eş denilen şahıs aklıma gelen sebepten engel değildir size.

en yakın dostluklar, sonu kazık atmayla bitmiştir...dostluğa, arkadaşlığa inanmıyorum...

[/QUOTE senin verdiğin degeri zerrece hak etmiyormuş yolla gitsin dost most degil. Eşiniz neden bu kadar karşı çıktı kız arkadaşınıza onu anlamadım.

Arkadaşınız zamanında ilişkiniz için ayrıl demiş diye eşiniz görüşmenizi istemiyor.
Peki arkadaşınız neden evlenince görüşmeyi kesecek?
Çok değişik tiplersiniz.
hemde ne değişik insanlar
o neden sizinle görüşmeyecekmiş konu sahibi?
tövbe tövbeee.. aklıma aşkları imkansız olan çiftlerin gizlice görüşüp en yakınlarından saklamaları olayları geldi :)

Eşinizin tepkisi çok ağır değil mi sırf arkadaşınızla görüşüyorsunuz diye evden kovmak ayrılmayı istemek nedir? bunların olması için eşinizin onun çok büyük bir yanlışını görmüş olması gerekiyor ki eğer öyle birşey varsa ve eşiniz için kesinlikle görüşülmemesi bir durumsa bence eşinize kulak vermeniz lazım size zarar verecekse ama çok önemli birşey değilse de arkadaşımla gizli hesaptan görüşmem ne hakla karışabilir ki ancak arkadaşınızın da evlenip sizi silecek olması hoş değil hem evli olup hem sizinle neden arkadaşlık yapamıyor erkek arkadaş değil ki bu insan anlamadım ben

Back
X