İstese evlenince gercek hesap acar esinede soyler ve benimle gorusur ben olsam gerekrse esimden yazarm hatrını sorarım mesela vunku biz uzun yıllardır arkadssız her konuda guveniyoruz birbrimze esim istememe nedeni aramızda bi konusma gecti arkadasımla esimle o ara sıkıntılarımız vardı evliligimizde arkdsm bana ayrıl vs flan diyodu boyle konusmalarmz vardı bunlsrıngordu esim buyuzden onla gorusmemi yasakladı
Yasakladı kelimesi bile sizin de eşinize ne kadar itaatkâr olduğunuzu gösteriyor. Bu sebeple arkadaşınızın da sizinle aynı düşüncede olması sizi üzmemeli.
Tek fark sizin risk alabilmeniz. Onun alamaması.
Bir diğer mesele... eşinizin olaya yaklaşımı.
Ayrıl dedi diye yasak koyması size normal geliyor mu?
Her ayrıl diyene yol verseydik dayımın da yengeme böyle bi yasak koyması gerekirdi.
Eşiniz hem özel konuşmaları okuyup hem de yaptığı şeyi ifşa edebilmesi sizin taviz vermeniz ile ilgili.
Ayrıca da kimse kimseye durup dururken ayrıl demez. Siz de koşarak ayrilmamissiniz zaten.
Bir diger mesele; ben belki kız arkadaşımla özel konuşuyorum. Belki arkadaşım bana regl gününün geçtiğini söylüyor. Bunu bir başkasının okuması her insana rahatsızlik verir.
Burda da ayrıl diyen arkadaşlar oluyor. Mantığa bakarsak sizin şu an bu platformda takılmaniz da yasak. Ve risk alıyorsunuz.
Hadi dostunuz için aldığınız riski anladık .. peki şu an kim için risk alıyorsunuz?
Özel hayatınız elbette kimseyi ilgilendirmez.
Ama adil olmamız gerekir.
Her iki taraf da belirli yasak ve kurallara uymak zorunda ise... ve bir taraf risk alıyorsa bu onun sorunu.
Aynı riski öteki taraftan beklemek isabet olmayacaktır.
Siz deseydiniz ki "eşim yasak koymaya kalktı.ama reddettim. Dostumu savundun ve görüşmeye devam edeceğimi söyledim" ..
O zaman siz haklısınız diyecektim.
Oysa ikiniz de esitsiniz.
Yine de içinize sinmiyorsa bu muhabbeti çok da uzatmayın. Görüşmeleri bitirin.