arkadaşlar ne karar vereceğimi bilemedim o yüzden sormak istedim. liseyi üniversiteyi 3 kız arkadaş birlikte okuduk diğer kız arkadaşım abisiyle aynı evde kaldık bende iki kız aydı evde kaldık 5 yıl birlikte öğrencilik ve ev hayatımız oldu. sonra arkadaşım halamın oğluyla evlendirip istanbula geldik önceden memlekette kalıyodu bende okulu orda okumuştum. arkadaşımdan hiç ayrılmicaz dye çok seviniyodum akraba olduk sonunda neyse halamın yüzünden biraz aramız açılmıştı ama bu konuları aştık biz. çocuğu oldu hastanede yanında kaldım hem akraba hem kardeş hem arkadaş oldum ona. benim affedemediği bu sene mayısta düğünüm oldu. diğer akrabalarımızla ve kayınvalidesiyle anlaşamadığı için sözüme nişanıma falan kınamada gelmedi. neyse dedim nişanımın olduğu gün hava yağmurluydu çok kötüydü hemde çocuk küçük gelememiştir dedim. affettim düğünüme gelir dedim. düğün salonumda onun evine çok yakındı. minübüse bindiği zaman 15 dakikada yanımda olacaktı. kimseyi görmek istemediği için düğünümede gelmedi. en azından o kadar geçmişimiz var en azından gelin odasına gelip tebrik edip geri gidebilirdi o kadarına razıydım yada ne bileyim tama gelmedin evimin nerde olduğunu bulabilir ansızın gelip özür dileyebilirdi. telefon numaramı değiştirdim ama bulabilirdi.3. kız arkadaşımdan alabilir numaramı. diğer arkadaşımız benim için düğünüme gelmek için 12 saatlik yoldan geldi. tabi o arkadaşımın yeride farklı.ben ne yapacağımı bilemedim. kırgınım bir yandan bir yandan diyorum boşver dostluğunu bozma ama bilmiyorum kafam çok karışık sizin fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler..